QUOTE(Gute444 @ 2012 08 08, 17:03)
Vis noriu padėkoti leliumai už lelijų ir linų derinį, pas save jį įgyvendinau siemet su lelijom ir pajųrine zunda (linų niekur negavau).
O aš šiemet vieną dieną ėmiau ir delegavau visus linus į kompostą
Supykau, kad "anei faktūros, anei struktūros" neatneša į paskirtąjį augalyną. Tiksliau sakant, mano didysis augalynas labai bestruktūris atrodė, supratau, kad jame per daug smulkios faktūros, akys neranda jokios atsvaros, tik vientisas liulantis chaosas... Trūksta kontrasto (o spalvinio, deja, nepakanka). Pačiai pradeda atrodyti, kad tik dabar ateina miglotas suvokimas kas gi ta faktūra...
Pradėjusi kurpti savo augalynus pasirinkau miksborderius, kai vienam augalyne ir sumedėję augaliukai, ir daugiametės gėlės. Bet dabar matau tame ir trūkumų. Medeliai tam tikrais atstumais, gėlės tarpuose, priekyje, neišeina padaryti didelių vientisų jų "šuorų", ką būtų galima išgauti tiesiog gėlyne. Bet iš kitos pusės, man sumedėję augalai patinka, nes anksti pavasarį ir žiemą "atgroja" savo, jų atsisakyti ir padaryti vien gėlyną nenoriu. Bandau pertvarkyti daugiamečių dalį, žiūrėsiu kas gausis.
O su priekio augalynu patyriau visišką fiasko. Nu negerai ir viskas
Suprantu tik tiek, kad visko per daug (o rodos jau tiek sumažinau...).
Uf...
Nu ir prirašiau.