Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriančios svajonių sodus


user posted image



Gegužei įpusėjus pražysta sodai, ateina pats nuostabiausias žiedų pilnas laikotarpis. Kuriam, džiaugiamės, dalinamės....
Atsakyti
Rašau jau į naują, sena užsdarys tuoj. Knifofija, ar teisingai supratau, kad kažkur Vilniuj mugėj šį savaitgalį pasivaidensit? Gal turit ančiasnapę šilingę ir heicherų (jei taip, tai kokių?).
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2012 05 10, 21:18)
Rašau jau į naują, sena užsdarys tuoj. Knifofija, ar teisingai supratau, kad kažkur Vilniuj mugėj šį savaitgalį pasivaidensit? Gal turit ančiasnapę šilingę ir heicherų (jei taip, tai kokių?).

Vilniuje būsiu gegužės 25-26-27 dienomis. Šį savaitgalį būsiu Kauno botanikos sode.

Ančiasnapę šilingę turiu, o cheicherų irgi turiu keletą, bet pavadinimų tingiu kapstyt dabar. Grįžusi iš Kauno surašysiu. Nusikaliau kol mašiniuką užsikroviau ir viską sustygavau, o mintinai nepamenų, nes kai kurių dar neprekiavau.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 05 10, 20:26)
Vilniuje būsiu gegužės 25-26-27 dienomis. Šį savaitgalį būsiu Kauno botanikos sode.

Ančiasnapę šilingę turiu, o cheicherų irgi turiu  keletą, bet pavadinimų tingiu kapstyt dabar. Grįžusi iš Kauno surašysiu. Nusikaliau kol mašiniuką užsikroviau ir viską sustygavau, o mintinai nepamenų, nes kai kurių dar neprekiavau.

Tai palauksiu tų pavadinimų po Kauno. Geros kelionės.
Atsakyti
Ju.Ju aš riešutmedžio naudą įžvelgiu ne tame, kad jis lepina mane riešutais ar ne, žiūriu į jį kaip į vešlų didelį/aukštą medį bujosiantį manam gan nedideliam sklype...tiek maža aplink aukštaūgių. Turim tik berods 5 aukštus medžius, visi kiti naujoviški-liliputiniai...mama lipa man kiekvieną kart ant sąžinės su savo noru, kad nupjaut rudeninę obelį palei namą, po kuriuo mes slepiamės nuo saulės, mat jai nepatinka rudeninės šiukšlės (lapai) iš principo prie jų nei piršto neprikiša, kad sugrėbt, vis tikisi, kad man atsibos vos ne su pincetu traukinėt iš akmens skaldos, baseino...man ta obelis vos ne didžiausia kiemo puošmena wub.gif ...
Atsakyti
Mano ir dukrytes rudeninis darbas smile.gif

user posted image
Atsakyti
vida777, sobieska, ačiū smile.gif

vida777, tujų 'Danica' savo kieme neauginu ir tikslaus auagimo tempo negaliu pasakyt. Į jas vis pasižiūriu vieno medelyno ekspozicijoje. Ten pasodintas iš jų bortelis.
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2012 05 13, 22:27)
Ten pasodintas iš jų bortelis.

ir kaip atrodo ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 05 13, 23:34)
ir kaip atrodo  ax.gif ?

Pernai buvo pradedantis susilieti, šiaip man atrodo vienas iš geresnių pasirinkimų neaukštam borteliui LT sąlygomis smile.gif Jei pačiai reiktų, greičiausiai išbandyčiau būtent šitą variantą.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2012 05 13, 12:48)
Tai kai paskaiciau apie nukirsta riesutmedi, tai jauciuos kaip zaizda kas butu pamindes.

unsure.gif Na matot... jei tureciau daugiau ploto palikciau ji, bet kai augalas tiesiog neatlieka jokios funkcijos, nei naudos nenesa, nei aki dziugina,o tik apsunkina vaizda pro langa,bei uzima tirai nemaza plota, (aisku reikejo gal ji geneti kaip nors) tai atsisakem jo. Esu augalu megeja, myliu augaliukus, bet nesu ju verge schmoll.gif Pavesiu turim per akis. Juk sodai - obelys, tresne ax.gif Tai gi... Verciau toj vietoj padarysiu gelyna, kuris bus toliau nuo vaiku lakstymo vietos, niekam netrugdys nei zoles pjauti, nei dar ko nors... bei vaizdas pro langa bus grazesnis. Kas be ko kol jis bordo spalvos , ok - grazu, bet kai jis pazalioja, tai susilieja su kaimynu zaluma... cool.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 05 13, 14:36)
...man ta obelis vos ne didžiausia kiemo puošmena wub.gif ...

ruosemes dasistatyti nama, bet stabdo daugelis dalyku, ir viena is ju, kad rekes nukirsti dvi obelys doh.gif Vedancias skanius obolius, sudarancius pavesi vaiku smelio dezej, ant ju kabinamas hamakas wub.gif Na nzn... aisku rastume kita vieta smelio dezej, kita vieta hamakui... bet ranka nekyla kirsti obelu unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 14 gegužės 2012 - 13:50
Mes pasodinom tresne. Sulapojo, bet nei vieno ziedelio verysad.gif . Ar tai normalu? Ar galiu tiketis, kad kitais metais zydes?

Sobieska, jau staltieses grazumas wub.gif Baltas pavydas bamba griauzia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2012 05 14, 22:21)
Mes pasodinom tresne. Sulapojo, bet nei vieno ziedelio  verysad.gif . Ar tai normalu? Ar galiu tiketis, kad kitais metais zydes?

Sobieska, jau staltieses grazumas  wub.gif Baltas pavydas bamba griauzia blush2.gif

Labai normalu.
Atsakyti