Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

LABAI gera knyga yra "Valgiu enciklopedija" stora balta knyga. Kainuoja apie 70 lt, bet joje yra receptu nuo paprasciausio iki sudetingiausio. ingridientai ieina visi zinomi smile.gif sia knyga gavau nuo vyro dovanu ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Na mes irgi gaminam praktiškai pagal angliškų knygų receptus... arba dar pagal Sonatinos receptukus.. ax.gif

O turiu šias knygas.. nu nerealiai fainos knygos.. visos su paveiksliukais.. smulkiais aprašymais.. tai mano berniukui jos labiausiai patinka, nes jis didesnis gamintojas, nei aš.. blush2.gif wub.gif

Šita, kas be ko.. viena iš mylimiausių.. rolleyes.gif

user posted image

user posted image

O šita toookia miela knygutė.. wub.gif Dar visai neseniai kaip tik dariau šitą pyragą nuo viršelio.. biggrin.gif

user posted image

Šita labai gera knyga.. visų receptų paruošimas + kepimas/virimas teužima po 20 minučių.. smile.gif Naaa... čia aišku, kaip pasiseka.. biggrin.gif

user posted image

Šita irgi nebloga knyga.. yra įvairių šalių receptų.. tik, tiesa sakant.. man ji šiek tiek sudėtingoka kolkas.. blush2.gif

user posted image

O šita knyga po Mary Berry's knygos man atroje vietoje.. nu irgi nereali.. wub.gif

user posted image

O lietuvišką teturiu tik vieną.. pirkau čia forume.. vadinasi užkandžiai berods.. bet nieko gero.. nes tikėjausi, kad bus mažų sumuštinukų receptai.. doh.gif Nes ant viršelio buvo parodyta... a ten nieko panašaus net nėr.. dry.gif

Tei va.. turint tiek knygų.. belieka tik dažniau gamint.. biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 05, 18:12)
Na mes irgi gaminam praktiškai pagal angliškų knygų receptus... arba dar pagal Sonatinos receptukus..  ax.gif

O turiu šias knygas.. nu nerealiai fainos knygos.. visos su paveiksliukais.. smulkiais aprašymais.. tai mano berniukui jos labiausiai patinka, nes jis didesnis gamintojas, nei aš..  blush2.gif  wub.gif

Šita, kas be ko.. viena iš mylimiausių..  rolleyes.gif

user posted image

va mes tokia vagoj uz 30lt pirkom. as vis vartau vartau ja, bet kazkaip nieko negaminu... nes arba per sudetinga atrodo, arba ingridientas koks ne i tema:)))) bet kada nors reiks butinai, kad tie 30 lt atsipirktu.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2006 08 06, 21:46)
va mes tokia vagoj uz 30lt pirkom. as vis vartau vartau ja, bet kazkaip nieko negaminu... nes arba per sudetinga atrodo, arba ingridientas koks ne i tema:)))) bet kada nors reiks butinai, kad tie 30 lt atsipirktu.

30 litų ???????????????????????????????
Tikriausiai juokauji??? blink.gif
Aš šitą knygą neseniai pirkau ir mokėjau apie 150 lt schmoll.gif . Ji stora ir ne angliška, o versta lietuviškai. Vadinasi "klasikinė virtuvė".

Dikse, o kur tu pirkai tas visas angliškas knygas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babouziuke: 25 rugpjūčio 2006 - 23:00
QUOTE(babouziuke @ 2006 08 25, 22:56)
30 litų ???????????????????????????????
Tikriausiai juokauji???  blink.gif
Aš šitą knygą neseniai pirkau ir mokėjau apie 150 lt  schmoll.gif . Ji stora ir ne angliška, o versta lietuviškai. Vadinasi "klasikinė virtuvė".

Dikse, o kur tu pirkai tas visas angliškas knygas?

Na 30 litų ji mokėjo už anglišką variantą, ne už lietuvišką.. ax.gif

O aš savo viskas knyškas siunčiuosi iš Amazon.co.uk.. blush2.gif
Atsakyti
kiek turiu namie visokių valgio gaminimo knygų, tai retenybė kada jas atsiverčiu... nebent visisškai neįsivaizduoju kaip kokį patiekalą padaryti...
Atsakyti

kas esat knygų klubo narės, tai ši knyga "Didžioji virtuvės knyga" kainuos tik 69lt. ar verta įsigyt? g.gif knyga

aš tai turiu tokią mažą storą raudoną knygą. Vadinasi "Valgių knyga"
Atsakyti
4u.gif ieškau vieno recepto,gal galite kas padėti? Man reikia "moksleiviško torto" recepto,gal kas turite?Kažkas sakė,kad yra knygoje "sau ir sveciui",gal galite pažiurėti savo lobynuose? Labai ačiu.
Papildyta:
4u.gif ieškau vieno recepto,gal galite kas padėti? Man reikia "moksleiviško torto" recepto,gal kas turite?Kažkas sakė,kad yra knygoje "sau ir sveciui",gal galite pažiurėti savo lobynuose? Labai ačiu.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 09 05, 10:56)
kas esat knygų klubo narės, tai ši knyga "Didžioji virtuvės knyga" kainuos tik 69lt. ar verta įsigyt?  g.gif knyga

o kaip galima tapti knygu klubo nare? nes as labai noriu tos knygos uz 69 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 09 06, 11:41)
o kaip galima tapti knygu klubo nare? nes as labai noriu tos knygos uz 69 lt  4u.gif

paskambini,uzsisakai kokia nori knygą,ir tu jau klubo narys.Atsius su knyga nario kortelę.
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 09 06, 11:41)
o kaip galima tapti knygu klubo nare? nes as labai noriu tos knygos uz 69 lt  4u.gif

Aš internete užpildžiau anketą, taip tapau klubo nare ir užsisakiau knygą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 09 05, 10:56)
kas esat knygų klubo narės, tai ši knyga "Didžioji virtuvės knyga" kainuos tik 69lt. ar verta įsigyt?  g.gif knyga

Šita knyga tikrai verta dėmesio. Aš ją pirkau, kai ji dar tik buvo atsiradusi. Tai kiek pamenu, mokėjau virš 100 lt.
Ji labai gera tiems, kas visai žali virtuvėje, nes yra viskas paaiškinta apie prieskonius visokius, mėsą, kokie yrankiai kur reikalingi... Vienu žodžiu daug teorijos.
Ir dar: kas be ko, ten yra labai labai daug receptų. ax.gif
Atsakyti