Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

as zinok jau irgi beveik savaite skaitau ja ir dziaugiuosi thumbup.gif
lygiai taip pat po knygyna ja nesiojaus, kad kas nenugvelbtu:) parsinesus namo tikrai isitikinau kad ji visiskai nauja- su popieriniu apvalkalu, atrodo net nevartyta- lapai net nepaliesti. man tai keisciausia kad ji tik viena buvo - ir is kur cia ju padave? unsure.gif nes nete paziurejau tai ta knyga nuo 25 iki 35 svaru kainuoja. gal ir kituose knygynuose po kokia viena yra, merginos kas dar neturite o noretumet isigyt gal pasidomekit. ar gal gali atvezt, jei nera siuo metu.
beje, kuriam kauno knygyne nusipirkai? gal irgi humanito?

QUOTE(fukuotukaf @ 2006 04 10, 20:56)
Aš šiandien lygiai taip pat Kaune senamiestyje nusipirkau šią knygą lotuliukas.gif Net pardavėjos ėjau klausti, ar kaina nesumaišyta, nes pagalvojau, kad 1 priekyje praleido doh.gif O jinai sako, kad tipo nukainuota knyga, nors irgi visiškai nauja atrodo bigsmile.gif Tai toliau po knygyną blūdijau tos knygos iš rankų nepaleisdama, kad kas neatimtų, o namie jau kelintą kartą vartau ir seilės bėga lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 04 11, 12:45)
as zinok jau irgi beveik savaite skaitau ja ir dziaugiuosi thumbup.gif
lygiai taip pat po knygyna ja nesiojaus, kad kas nenugvelbtu:) parsinesus namo tikrai isitikinau kad ji visiskai nauja- su popieriniu apvalkalu, atrodo net nevartyta- lapai net nepaliesti. man tai keisciausia kad ji tik viena buvo - ir is kur cia ju padave? unsure.gif  nes nete paziurejau tai ta knyga nuo 25 iki 35 svaru kainuoja. gal ir kituose knygynuose po kokia viena yra, merginos kas dar neturite o noretumet isigyt gal pasidomekit. ar gal gali atvezt, jei nera siuo metu.
beje, kuriam kauno knygyne nusipirkai? gal irgi humanito?

Humanito, senamiestyje mirksiukas.gif Kas svarbiausia, ant knygos viršelio viduje atspausdinta 25 svarų kaina, tai turbūt šiek tiek kursas svaro kritęs lotuliukas.gif Vyras šiandien vakarienei jau užsisakė Spaghetti bolognese, tai atidirbinėsiu knygą lotuliukas.gif
Atsakyti
as kol kas nieko negaminau blush2.gif
vis skaitau ir semiuosi ideju rolleyes.gif
man tai keisciausia kad sitos knygos humanito tinklapy net nera ir nebuvo asortimente, o kitos kulinarines knygos( ir tikrai prastesnes) kainuoja tai nerealiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 04 11, 05:03)
man tai keisciausia kad sitos knygos humanito tinklapy net nera ir nebuvo asortimente, o kitos kulinarines knygos( ir tikrai prastesnes) kainuoja tai nerealiai schmoll.gif

apie kokia knyga kalbat ir ar daug yra joje tortu-pyragu receptu,prasau parasyti tikslu knygos pavadinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2006 04 12, 14:15)
apie kokia knyga kalbat ir ar daug yra joje tortu-pyragu receptu,prasau parasyti tikslu knygos pavadinima smile.gif

Mary Berry "Complete Cookbook" (mano manymu, čia lygiai ta pati knyga kaip ir "Klasikinė virtuvė" lietuviška, tik vertimas pavadinimo netikslus bigsmile.gif ). O visokių pyragų, pyragėlių, bandelių, ledų ir kitokių skanumynų turėtų bent 100 būti manyčiau rolleyes.gif Šiaip jeigu vien tik tortų-pyragų reikia, gal vertėtų specialią knygą nusipirkti, nes šioje knygoje saldumynų receptai gal tik kokį penktadalį sudaro mirksiukas.gif
Atsakyti
tai tikrai nera "klasikines virtuves" angliskas variantas. Mary Berry yra isleidus ne viena knyga ir "COMPLETE COOK BOOK" ir "CLASSIC HOME COOKING" yra visiskai atskiros knygos- tiesa parasytos pagal viena principa- turinys ir vidine knygos saranga praktiskai tokia pati- turbut yra ir receptu kurie pasikartoja. pyragu ir tortu tai tikrai labai daug- man tai net perdaug atrodo blush2.gif kai nesu didele ju gerbeja- saldumynams skirti net trys ar keturi skyriai atrodo- mieliniai kepiniai, tortai, sausainiai, salti desertai. man bevartant susidare ispudis kad vos ne trecdalis knygos apie saldumynus biggrin.gif (aisku biski perdedu)

QUOTE(gytenis @ 2006 04 12, 14:15)

Papildyta:
cia taip internete atrodo sios dvi knygos apie kurias kalbejau:

CLASSIC HOME COOKING(pagal ja manau ir yra isversta "Klasikine virtuve"
http://www.amazon.co...glance&n=283155

ir "COMPLETE COOK BOOK"(sia isigijome mes:))
http://www.dorlingki...1364401,00.html
Papildyta:
nors dabar pati pavarciau "classic home cooking" toje nuorodoj kur auksciau ir visai pasimeciau 4u.gif bent jau sriubos tai tikrai labai panasios i tas kur yra ir mano knygoj unsure.gif kaip cia yra net nezinau- nes ir tie izanginiai skyriai ir bendri skyriu pavadinimai identiski unsure.gif
Atsakyti
na labai jums ACIU uz issame informacija,bet kiek as supratau tos knygos yra anglu kalba. g.gif
Atsakyti
taip, angliskos sitos knygos. o lietuviska yra Mary Berry "klasikine virtuve"
Papildyta:
bet ji kainuoja apie 150lt, jei reikia lietuviskos ir tik tortu bei pyragu gal tikrai geriau paziuret kokia atskira knyga?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 04 13, 10:51)
cia taip internete atrodo sios dvi knygos apie kurias kalbejau:

CLASSIC HOME COOKING(pagal ja manau ir yra isversta "Klasikine virtuve"
http://www.amazon.co...glance&n=283155

ir "COMPLETE COOK BOOK"(sia isigijome mes:))
http://www.dorlingki...1364401,00.html
Papildyta:
nors dabar pati pavarciau "classic home cooking" toje nuorodoj kur auksciau ir visai pasimeciau 4u.gif  bent jau sriubos tai tikrai labai panasios i tas kur yra ir mano knygoj unsure.gif  kaip cia yra net nezinau- nes ir tie izanginiai skyriai ir bendri skyriu pavadinimai identiski unsure.gif

Bent jau pagal lietuvišką ir anglišką komentarus manyčiau, kad Complete Cook Book = Klasikinė virtuvė. Ir dar be to Classic Home Cooking ne viena Mary Berry parašė rolleyes.gif
“Tikrai gera, tikrai išsami kulinarijos knyga. Nepavykti negali”. House Beautiful apie graibstyte graibstomą Mary Berry knygą “Klasikinė virtuvė”.
"A really good, really thourough cookery book that always comes up trumps." House Beautiful on the bestselling original Mary Berry's Complete Cookbook.
Atsakyti
As irgi siandien isigyjau SAVE Vagos knigyne. net pardaveja sako, nu turim mes beveik tokia lietuviska kuri 150 kainuoja ir stebimes angliskos kaina.
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 04 13, 09:51)
tai tikrai nera "klasikines virtuves" angliskas variantas. Mary Berry yra isleidus ne viena knyga ir "COMPLETE COOK BOOK" ir "CLASSIC HOME COOKING" yra visiskai atskiros knygos- tiesa parasytos pagal viena principa- turinys ir vidine knygos saranga praktiskai tokia pati- turbut yra ir receptu kurie pasikartoja.

Complete cook book tikrai yra ta pati kuri isleista lietuviskai. angliskaja isigijau uz 30lt. o vakar pegaso knigyne varciau lietuviska. nu tip top ta pati net paveiksleliai tose paciose vietose, o kainuoja 150lt. sakiau dabar kai nezinosiu kaip koki recepta issiverst eisiu i knygyna paziuret lietuviskai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 04 06, 14:14)
na merginos noriu pasigirt kaip man siandien pasiseke- uzeinu i humanito knygyna vilniuje SMC nusipirkti knygos apie interjera- ir kazkaip visai netycia nuklydau prie lentynos su kulinarinem knygom bigsmile.gif  ir man tiesiai pries akis kazkaip atmestinai ant kitu knygu padeta guli Mary Berry's COMPLETE COOK BOOK. galvoju pavartysiu, paziuresiu kokia ji- na ir pamacius kaina akys ant kaktoss issoko- TIK 29.90lt blink.gif  aisku interjero knygos nenusipirkau biggrin.gif  niekaip nesuprantu kaip gali tokia kaina but- keista kad ta knyga buvo tik viena, dabar pradejau galvot gal kas atnese padeveta parduot- bet ji atrodo kaip nauja, lapai siugzda ir t.t. knygynuose dazniau vartomos knygos prasciau atrodo ax.gif  tai vat- laukiu nesulaukiu kol vakare grisiu namo is darbo ir pulsiu skaityt savo pirkini:)
p.s. si knyga nera lietuviskos KLASIKINES VIRTUVES analogas.Analogas yra CLASSIC COOKING. bet tikrai gera knyga- sprendziu jau vien is to- kiek pamaciau knygyne bevartydama:)

Aš apie Humanitą apskritai esu labai geros nuomonės, kartas nuo karto vis užsisakau angliškų knygų iš jų ir kaina buna labai gera visad.

O apie tas visas verstines ir labai nuotraukuotas knygas aš turiu savo nelabai joms palankią nuomonę. Leidyklos už vertimą moka skatikus, niekas jų ten per daug neredaguoja, nėra jokių garantojų, kad tikrai tiksliai išversta, o viską išversti paprastai reikia labai skubiai ir t.t. Noriu paskayti, kad jei suprantat užsienio kalbą, pirkit jas originalo kalba drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2006 04 11, 15:03)

Pabandyk susirasti ką nori kuriame nors internetiniame knygyne, kad ir www.amazon.com ir pateik Humanitui užsakymą, jie tau pasakys kainą, jei tiks, užsisakysi. Kainos dažnai visai prieinamos.
Atsakyti