QUOTE(ne mama @ 2006 04 06, 14:14)
na merginos noriu pasigirt kaip man siandien pasiseke- uzeinu i humanito knygyna vilniuje SMC nusipirkti knygos apie interjera- ir kazkaip visai netycia nuklydau prie lentynos su kulinarinem knygom
ir man tiesiai pries akis kazkaip atmestinai ant kitu knygu padeta guli Mary Berry's COMPLETE COOK BOOK. galvoju pavartysiu, paziuresiu kokia ji- na ir pamacius kaina akys ant kaktoss issoko- TIK 29.90lt
aisku interjero knygos nenusipirkau
niekaip nesuprantu kaip gali tokia kaina but- keista kad ta knyga buvo tik viena, dabar pradejau galvot gal kas atnese padeveta parduot- bet ji atrodo kaip nauja, lapai siugzda ir t.t. knygynuose dazniau vartomos knygos prasciau atrodo
tai vat- laukiu nesulaukiu kol vakare grisiu namo is darbo ir pulsiu skaityt savo pirkini:)
p.s. si knyga nera lietuviskos KLASIKINES VIRTUVES analogas.Analogas yra CLASSIC COOKING. bet tikrai gera knyga- sprendziu jau vien is to- kiek pamaciau knygyne bevartydama:)
Aš apie Humanitą apskritai esu labai geros nuomonės, kartas nuo karto vis užsisakau angliškų knygų iš jų ir kaina buna labai gera visad.
O apie tas visas verstines ir labai nuotraukuotas knygas aš turiu savo nelabai joms palankią nuomonę. Leidyklos už vertimą moka skatikus, niekas jų ten per daug neredaguoja, nėra jokių garantojų, kad tikrai tiksliai išversta, o viską išversti paprastai reikia labai skubiai ir t.t. Noriu paskayti, kad jei suprantat užsienio kalbą, pirkit jas originalo kalba
Papildyta:
QUOTE(ne mama @ 2006 04 11, 15:03)
as kol kas nieko negaminau
vis skaitau ir semiuosi ideju
man tai keisciausia kad sitos knygos humanito tinklapy net nera ir nebuvo asortimente, o kitos kulinarines knygos( ir tikrai prastesnes) kainuoja tai nerealiai
Pabandyk susirasti ką nori kuriame nors internetiniame knygyne, kad ir www.amazon.com ir pateik Humanitui užsakymą, jie tau pasakys kainą, jei tiks, užsisakysi. Kainos dažnai visai prieinamos.