Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Jau uzsisakiau is Knygu klubo "Klasikine virtuve" thumbup.gif Dabar laukiu, kad greiciau pristatytu rolleyes.gif Pasidovanosiu sau gimtadienio proga bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas noretu Mary Berry "Complete Cookbook" anglu kalba??? ax.gif Parduodu uz 85 lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2006 03 11, 13:03)
Gal kas noretu Mary Berry "Complete Cookbook" anglu kalba???  ax.gif  Parduodu uz 85 lt.  ax.gif

As labai noreciau!
bet gyvenu Kanadoj, tai turbut neapsimokes siusti..
gaila labai...
Atsakyti
Nu joooo Kanada.... huh.gif Turbut pigiau atsieitu uzsisakyti per amazon g.gif
Atsakyti
As kazkaip bijau pirkti jau tas lietuviskas verstines knygas. Prisiklausiau is vienos pazistamos dirbancios leidybineje firmoje kaip jas ten leidzia sad.gif Nezino kaip isversti ingridiento tai pagal paveiksleli kazka suraso ir viskas sad.gif O taop megstu gainti, o jau bea saldumynai, sirdis net svaigsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2006 03 21, 08:57)
As kazkaip bijau pirkti jau tas lietuviskas verstines knygas. Prisiklausiau is vienos pazistamos dirbancios leidybineje firmoje kaip jas ten leidzia sad.gif Nezino kaip isversti ingridiento tai pagal paveiksleli kazka suraso ir viskas sad.gif O taop megstu gainti, o jau bea saldumynai, sirdis net svaigsta smile.gif

bea, išleisk savo receptų knygą. Supermamkų tarpe, tikrai manau taps bestseleriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta: 22 kovo 2006 - 16:39
geguze vaziuoja i lietuva drauge ir noriu,kad nupirktu MARY BERRY klasikine virtuve.patarkit ar apsimoka,ar daug yra receptu tortu-pyragu.lauksiu patarimu arba gal kokiu nauju yra tortu-pyragu knyga.
Atsakyti
na merginos noriu pasigirt kaip man siandien pasiseke- uzeinu i humanito knygyna vilniuje SMC nusipirkti knygos apie interjera- ir kazkaip visai netycia nuklydau prie lentynos su kulinarinem knygom bigsmile.gif ir man tiesiai pries akis kazkaip atmestinai ant kitu knygu padeta guli Mary Berry's COMPLETE COOK BOOK. galvoju pavartysiu, paziuresiu kokia ji- na ir pamacius kaina akys ant kaktoss issoko- TIK 29.90lt blink.gif aisku interjero knygos nenusipirkau biggrin.gif niekaip nesuprantu kaip gali tokia kaina but- keista kad ta knyga buvo tik viena, dabar pradejau galvot gal kas atnese padeveta parduot- bet ji atrodo kaip nauja, lapai siugzda ir t.t. knygynuose dazniau vartomos knygos prasciau atrodo ax.gif tai vat- laukiu nesulaukiu kol vakare grisiu namo is darbo ir pulsiu skaityt savo pirkini:)
p.s. si knyga nera lietuviskos KLASIKINES VIRTUVES analogas.Analogas yra CLASSIC COOKING. bet tikrai gera knyga- sprendziu jau vien is to- kiek pamaciau knygyne bevartydama:)
Atsakyti
Gal kuri turit ir galit parekomenduot Lietuviu tradiciniu valgiu receptu knyga? Ziurejau super.lt, tai ten tik "Tradiciniai lietuviu pasninko valgiai", o man ir mesooooooos reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2006 03 28, 05:37)
geguze vaziuoja i lietuva drauge ir noriu,kad nupirktu MARY BERRY klasikine virtuve.patarkit ar apsimoka,ar daug yra receptu tortu-pyragu.lauksiu patarimu arba gal kokiu nauju yra tortu-pyragu knyga.

bea na tu patark ar verta si knyga,nes man atrodos,kad tu turi ir daug receptu isbandzius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2006 04 06, 13:15)
Gal kuri turit ir galit parekomenduot Lietuviu  tradiciniu valgiu receptu knyga? Ziurejau super.lt, tai ten tik "Tradiciniai lietuviu pasninko valgiai", o man ir mesooooooos reikia  4u.gif

Itariu, kad nieko nepasiulysit. Perziurejau super.lt, knyguklubas.lt, patogupirkti.lt, o ten lietuviski patiekalai tik anglu ar lenku kalbom doh.gif o lietuviskai tai nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2006 04 06, 14:14)
na merginos noriu pasigirt kaip man siandien pasiseke- uzeinu i humanito knygyna vilniuje SMC nusipirkti knygos apie interjera- ir kazkaip visai netycia nuklydau prie lentynos su kulinarinem knygom bigsmile.gif  ir man tiesiai pries akis kazkaip atmestinai ant kitu knygu padeta guli Mary Berry's COMPLETE COOK BOOK. galvoju pavartysiu, paziuresiu kokia ji- na ir pamacius kaina akys ant kaktoss issoko- TIK 29.90lt blink.gif  aisku interjero knygos nenusipirkau biggrin.gif  niekaip nesuprantu kaip gali tokia kaina but- keista kad ta knyga buvo tik viena, dabar pradejau galvot gal kas atnese padeveta parduot- bet ji atrodo kaip nauja, lapai siugzda ir t.t. knygynuose dazniau vartomos knygos prasciau atrodo ax.gif  tai vat- laukiu nesulaukiu kol vakare grisiu namo is darbo ir pulsiu skaityt savo pirkini:)
p.s. si knyga nera lietuviskos KLASIKINES VIRTUVES analogas.Analogas yra CLASSIC COOKING. bet tikrai gera knyga- sprendziu jau vien is to- kiek pamaciau knygyne bevartydama:)

Aš šiandien lygiai taip pat Kaune senamiestyje nusipirkau šią knygą lotuliukas.gif Net pardavėjos ėjau klausti, ar kaina nesumaišyta, nes pagalvojau, kad 1 priekyje praleido doh.gif O jinai sako, kad tipo nukainuota knyga, nors irgi visiškai nauja atrodo bigsmile.gif Tai toliau po knygyną blūdijau tos knygos iš rankų nepaleisdama, kad kas neatimtų, o namie jau kelintą kartą vartau ir seilės bėga lotuliukas.gif
Atsakyti