Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(Busta @ 2006 01 18, 12:38)
Kažkaip susibalamutinau, abi knygos: ir Mary Merry, ir Didžioji virtuvės knyga atrodo tokios viliojančios, bet abiejų tai jau tikrai negaliu sau leisti, tai kurią čia dabar išsirinkus  doh.gif

tai kaip su tom knygom reikalai? mirksiukas.gif Mary Meryy nemaciau, nieko negaliu pasakyt. Bet savo galiu pareklamuot blush-anim-cl.gif patiko tuo, kad skirtingai nuo kitu, labai labai paprastai viskas aprasyta, labai paprasti ir idomus receptai. tokiom kaip as (nelabai didelem seimininkem) viskas smulkiai paaiskinta: kaip pjaustyt, kiek pagal svori virt, kept ir pan. thumbup.gif negaliu atsidziaukt yahoo.gif
Atsakyti
Asmeniskai man labiau "klasikine virtuve" patiko...
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 01 18, 17:16)
Manau, kad visos tos užsienietiškos valgių knygoas yra niekam tikusios, vien jų iliustarcijos ir kainos pasakiškos! pas mus net produktų kitų nėra, kurie receptuose paminėti.

o as su tavim kategoriskai nesutinku schmoll.gif jei tau sausainiai neisejo, tai nereikia tos knygos iskart pulti nurasyt. suprantu, kad nemalonu, kai stengies ir pora kartu is eiles rezultatas s... as pvz. is sitos knygos apie 20 patiekalu spejau pabandyt, is ju ir pora tortu, bei pyragu. ir viskas gavosi, be to dar ir labai skaniai.
idomumo delei parasyk, kas ten per sausainiai buvo... kuriam puslapy.ot is principo pabandysiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 19 sausio 2006 - 01:07
O man kaip tik, labai patinka tos uzsienietiskos knygos. smile.gif Megstu kai prie receptu yra patiekalo nuotraukos. O receptu be nuotrauku dazniausiai net neskaitau ax.gif

O nesancius pas mus produktus, galima pakeisti panasiais, gi nebutina aklai instrukcija sekti. Valgio gaminimas tai menas, reik ir duseles truputi ideti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 01 19, 10:37)
O man kaip tik, labai patinka tos uzsienietiskos knygos. smile.gif Megstu kai prie receptu yra patiekalo nuotraukos. O receptu be nuotrauku dazniausiai net neskaitau  ax.gif

O nesancius pas mus produktus, galima pakeisti panasiais, gi nebutina aklai instrukcija sekti. Valgio gaminimas tai menas, reik ir duseles truputi ideti. 4u.gif

kaip graziai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
Prašau neiškraipinėti mano mylimos autorės ir mano virtuvinės guru. Ne koke Mary Merry, o Mary Berry. Jos Complete Cookbook yra pati fantastiškiausia kulinarinė konditerinė knyga, kokią kada nors esu turėjus. Absoliučiai visi receptai iliustruoti, pagaminimas detalus, kalorijos nurodytos, gaminimo sudėtingumas irgi. Tik gamink ir džiaukis. Su ja viskas visada išeina. Dar jos turiu knyga apie desertus, irgi fantastiška.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 01 19, 02:05)
o as su tavim kategoriskai nesutinku  schmoll.gif  jei tau sausainiai neisejo, tai nereikia tos knygos iskart pulti nurasyt. suprantu, kad nemalonu, kai stengies ir pora kartu is eiles rezultatas s... as pvz. is sitos knygos apie 20  patiekalu spejau pabandyt, is ju ir pora tortu, bei pyragu. ir viskas gavosi, be to dar ir labai skaniai.
idomumo delei parasyk, kas ten per sausainiai buvo... kuriam puslapy.ot is principo pabandysiu...  mirksiukas.gif

521 psl. raštuoti sausainiai. Pabandyk, o gal tau pavyks, o ne taip kaip man.
Atsakyti
Sveikos sheimininkes! O kiek Lietuvoje ta knyga 'ne Mary Merry, o Mary Berry' kainuoja? tongue.gif
Ebay galima visai nebrangiai nusipirkti uz kokius 7 svarus, 35 Lt panaudota. Na 35 Lt netiek ir daug gal..
Atsakyti
QUOTE(_Vita_ @ 2006 01 19, 20:23)
Sveikos sheimininkes! O kiek Lietuvoje ta knyga 'ne Mary Merry, o Mary Berry' kainuoja?  tongue.gif
Ebay galima visai nebrangiai nusipirkti uz kokius 7 svarus, 35 Lt panaudota. Na 35 Lt netiek ir daug gal..

Knygyne 149 Lt., o jei internetu knygų klubo nariams 137 Lt. ax.gif
Atsakyti
Ta pati "Klasikine virtuve", tik angliskai, Kanadoje kainuoja 40 dol, su nuolaidom galima gauti ir uz 30 dol. Tai ko tie lietuviai cia taip kaina uzsiplese??
man idomu paliko, o kiek kainuoja "Didzioji virtuves knyga"?
Atsakyti
QUOTE(paulina7m @ 2006 01 20, 17:46)
Ta pati "Klasikine virtuve", tik angliskai, Kanadoje kainuoja 40 dol, su nuolaidom galima gauti ir uz 30 dol. Tai ko tie lietuviai cia taip kaina uzsiplese??
man idomu paliko, o kiek kainuoja "Didzioji virtuves knyga"?

Jeigu apie šia...tai ji 120 Lt.
Lietuvoje nepigios knygos, ypač tos kuriose yra paveikslėlių gražių unsure.gif
Atsakyti
joo nepigu..

Chia ankschiau klause apie receptu duomenu baze. Yra tokia visai nieko programele HOMEwise. Turiu diska turetu buti nesudetinga kam nors paskolinti. Nedaug ash jos bandziau, ji naudinga viso namu ukio organizavimui, daugiau toms, kas naminius kompus turit smile.gif Ten ir megstamu receptu duombaze galima susikurti.

paemailinkit kam idomu: vitasupermama@gmail.com

Va kaip ji atrodo: http://www.dtes.com/
Atsakyti