Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

ir as siandie nusipirkau ta "zaidziame virtuve" knyga is maxes. ji man net ir tu 17 LT nelabai verta. kazkaip 250psl, bet jie tuo paciu tusti... receptai irgi nelabai patraukiantys aki, tik va ten tortuku keli receptukai visai neblogi pasirode.

kai ji nera brangi, tai gali papildyti mano kulinarijos knygu lentyna ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 11 30, 22:31)
Maximoje nuolaida knygai "Žaidžiame virtuvę" Elžbietos Monkevič, jos kaina tik apie 17Lt. Kaip manote, ar ji verta demesio? Praverciau, pastebejau, kad ji labiau skirta pradedanciajai seimininkei nes yra daug lenteliu ir pasirode nesunkiai pagaminami patiekaliukai g.gif

O,man ji patiko,tikrai nesijaučiu pradedančioji virtuvėj,bet lentelės man yra gerai,nes tikrai nežinau visko mintinai,kiek kas sveria bigsmile.gif ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2011 12 02, 08:17)
O,man ji patiko,tikrai nesijaučiu pradedančioji virtuvėj,bet lentelės man yra gerai,nes tikrai nežinau visko mintinai,kiek kas sveria bigsmile.gif ir t.t

Agniska drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Ar kas nors turite, vartėte, ar matėte knygą "Šaltieji patiekalai", 2010m., Presvika. Autorius: Reinhold Metz, Hans Szameitat
Atsakyti
Šiandien nusipirkau ir jau perverčiau E. Monkevič ŽAIDŽIAME VIRTUVĘ. Kol kas džiaugiuosi, kad nemokėjau už ją daugiau nei 15 Lt.. nepatiko, kad prie receptų nenurodyta, kelios porcijos numatytos; tortai nufotografuoti tik iš viršaus - noretųsi pamatyti pjūvį, sluoksnius (juk knyga ne tam, kad dar internete ieškotum papildomos foto); nors knyga atspausdinta ant gero popieriaus, vizualiai patraukli, bet nesuprantu, kam žemuogėms su pienu skirti du puslapius. Atradau ir visai įdomių receptų, labiau sudomino tie, kurie su rytietišku atspalviu.

Turiu A. Basche ir R. Kissel knygą MEDŽIOTOJŲ PATIEKALAI (2005). Knygoje daug įdomių receptų, gražiai parengta, bet arba leidykla turi žioplą redaktorių, arba jo neturi - nemažai receptų su klaidomis (nesuderintos galūnės ir kt.). Kai moki 60 Lt, norisi gauti kokybišką vertimą. Tiesa, knyga yra vertinys, t. y. nepritaikyta mūsų kraštui, todėl nenustebkite, kad receptuose naudojami Vokietijoje įprasti ingridientai.

D. von Cramm STILINGOS PUOTOS, PRIĖMIMAI, VAKARĖLIAI... gausi receptų ir patarimų knyga. Kam aktualu, kaip rengti svečių priėmimą, paruošti padažus ir t.t. ir pan., ši knyga pravers. Tiesa, kai kuriuose receptuose taip pat buvo gramatinių klaidų.

Neseniai sendaikčių turguje už 1 Lt nusipirkau Judy Bugg knygelę DEATH BY CHOCOLATE (1994). Jei kur užmatysite-rekomenduoju. Man patiko, kad trisdešimt su šokoladu susijusių receptų yra vienoje vietoje, viskas aiškiai pateikiama, o vietoje nuotraukų-pieštos iliustracijos.
Atsakyti
QUOTE(AKOS @ 2011 12 05, 20:52)
Sveikos Ar kas nors turite, vartėte, ar matėte knygą "Šaltieji patiekalai", 2010m., Presvika.    Autorius: Reinhold Metz, Hans Szameitat

As ja nusipirkau. Man ji patiko, nes labai aiskiai yra aprasyta kaip paruosti ivairius uzkandzius. Cia daugiau tinka kas nori graziai paserviruoti stala. Kaina nemaza, bet as nesigailiu uz ja tiek sumokejusi. smile.gif Gausi iliustraciju ir praktiniu patarimu
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 12 07, 10:26)
As ja nusipirkau. Man ji patiko, nes labai aiskiai yra aprasyta kaip paruosti ivairius uzkandzius. Cia daugiau tinka kas nori graziai paserviruoti stala. Kaina nemaza, bet as nesigailiu uz ja tiek sumokejusi.  smile.gif Gausi iliustraciju ir praktiniu patarimu

4u.gif Ačiū už patarimą, ir aš jos laaabaii noriu, nepagailėsiu pinigėlių.., arba senelio šalčio paprašysiu. O kur tu pirkai, jei nepaslaptis.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AKOS @ 2011 12 07, 12:34)
4u.gif  Ačiū už patarimą, ir aš jos laaabaii noriu, nepagailėsiu pinigėlių.., arba senelio šalčio paprašysiu. O kur tu pirkai, jei nepaslaptis.. ax.gif

As pirkau knygyne Pasvalyje. Tik reiktu apsiziureti kainas, nes jos truputi skiriasi, vienur brangiau, kitur pigiau. Man gavosi pigiau keliais litais nei buciau pirkusi populiariuosiuose knygynuose. O gal tiesiog buvo anksciau atsivezta. Bet kai internetu ziurejau ivairiuose knygynuose kainas tai jos truputi skiriasi.
Man patiko, tikiuosi ir tu nenusivilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmutyte @ 2011 12 01, 23:00)
ir as siandie nusipirkau ta "zaidziame virtuve" knyga is maxes. ji man net ir tu 17 LT nelabai verta. kazkaip 250psl, bet jie tuo paciu tusti... receptai irgi nelabai patraukiantys aki, tik va ten tortuku keli receptukai visai neblogi pasirode.

kai ji nera brangi, tai gali papildyti mano kulinarijos knygu lentyna  ax.gif

Puiki knygu kritike butum mirksiukas.gif
As irgi pasidaviau bandai ir nusipirkau sia knyga. Na jei ji butu nesupakuota tai daugelis pavartes kazi ar pirktu. Dar visos neperskaiciau, bet maciau, kad yra keletas neblogu receptu. Kadangi mano receptu knygu lentynoje si knyga ne pirma, tai galiu pasakyti, kad vieni nuo kitu nusiraso, isvercia uzsienio autoriu receptus ir gaunasi puiki knyga, ir as tokia galeciau isleisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti