Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

gal jau isbandet "Mary Berry's Complete Cookbook" lietuviska versija?
Atsakyti
QUOTE(anera @ 2006 01 04, 14:52)
gal jau isbandet "Mary Berry's Complete Cookbook" lietuviska versija?

ka turi omeny g.gif mes cia apie ja ir kalbame paskutiniu metu. jei turi omeny lietuviska vertima - man jis tinka. jei receptus, tai keleta isbandziau - tai tiek as, tiek mano sveciai liko patenkinti smile.gif siandien buvo drauge sveciuose, pavarte meri-beri ir nors pati nelabai megsta valgi gaminti, visgi nusprende, kad knyga verta demesio ir kad butinai nusipirks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyka @ 2005 10 08, 21:11)
Sveikos, gal kartais naudojatės kokia nors receptų tvarkymo programa savo kompiuteryje? Labai norėtųsi susideti mėgiamiausius receptus į viena vietą, kur būtų patogu juos peržiūrėti ax.gif Būsiu dėkinga, jei parašysit 4u.gif

Yra tokiu programu ne viena bet kur gauti nemokamai. Chia viena gana nebloga turetu buti http://www.primasoft...xeprg/reodx.htm
Atsakyti
Galima isigyti e-bay
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem

gal kada bus pigiau.
Atsakyti
Nu va, nusipirkau ir as "Klasikine virtuve" smile.gif Labai faina knyga. Tikrai verta buvo pirkti.
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 12 19, 11:53)
http://www.knyguklub...irtuve_dk/12468
bigsmile.gif
thumbup.gif  thumbup.gif Bet kaina tai irgi gera  blink.gif Sakau gimtadieniui gal jau uzsiprasyti  g.gif  bigsmile.gif

Joooo, kaina ir man nepatiko. doh.gif Bet knygą pavarčius taaaaaaip užsinorėėėėėjauu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2006 01 13, 11:50)
Joooo, kaina ir man nepatiko.  doh.gif Bet knygą pavarčius taaaaaaip užsinorėėėėėjauu blush2.gif

na nežinau, kiti gi perka fotografijos, istorijos didžiausius tomus, bile kad turėt.
šita knyga man reikalinga, naudinga ir visaip kaip patinkanti. todėl kaina manęs čia visai nedomina. wink.gif
Atsakyti
Kalbant apie knygas, norėčiau psigirti blush2.gif senis saltis atnešė "DIDŽIOJI VIRTUVĖS KNYGA". Pasaka, o ne knyga thumbup.gif , bet deja ir kaina "pasakiška" mad.gif (bet tikrai verta tos kainos). Tikrai visom siūlyčiau.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2006 01 16, 20:04)
Kalbant apie knygas, norėčiau psigirti  blush2.gif senis saltis atnešė "DIDŽIOJI VIRTUVĖS KNYGA". Pasaka, o ne knyga  thumbup.gif , bet deja ir kaina "pasakiška"  mad.gif (bet tikrai verta tos kainos). Tikrai visom siūlyčiau.

Kažkaip susibalamutinau, abi knygos: ir Mary Merry, ir Didžioji virtuvės knyga atrodo tokios viliojančios, bet abiejų tai jau tikrai negaliu sau leisti, tai kurią čia dabar išsirinkus doh.gif
Atsakyti
Man Kalėdų senis atnešė knygą ,,Klasikinė virtuvė". Labai apsidžiaugiau .Pabandžiau išsikepti sausainius. Deja nepavyko. Kitą dieną vėl tuos pačius bandžiau vėl nepavyko. Įvairius skanėstus gaminu ne pirmą kartą, bet ,kad tokie netikę išeitų sausainiai, to dar nėra buvę. O knygos kaina tai pasakiška. Manau, kad visos tos užsienietiškos valgių knygoas yra niekam tikusios, vien jų iliustarcijos ir kainos pasakiškos! pas mus net produktų kitų nėra, kurie receptuose paminėti. Manau geriau iš supermamų forumo receptus užsirašai ir gamini, tada tikrai pavyks, nes gaminama iš produktų ,kurie yra pas mus. turiu knygą ,,Virtuvės džiaugsmai" toj irgi ne viską pas mus rasi, ko reikia. geriausia, kai randi paprastus lengvai paruošiamus patiekalus.
Atsakyti
Turiu klausimėlį knygos "Mary Berry's Complete Cookbook" savininkėms:
Kokiais matavimo vienetais knygoje pateikiami kiekiai? Ar uncijomis ar gramais?

Radau mūsų knygyne (Kanadoje) tik vieną Mary Berry knygą, ji vadinasi Classic Home cooking. Susižavėjau mirtinai, labai jos noriu. Užsiprašiau Valentino dienai:))
Gal kas esat varčiusios "Classic home cooking"? Turinys visas paveiksliukais, kiekvieno skyriaus pradžioje pasirenki iš 50 paveiksliukų, kurį patiekalą nori gaminti, ir tada randi jį tam tikram psl, nu oten vėlgi didelė kiekvieno recepto foto. Tiesiog nuostabus variantas.
Ar Complete cookbook irgi tokia iliustruota?
Jei ji panaši į tą, kur aprašiau, tai žadu užsisakinėti per amazon. Tik bijau, ar nebus tie patys receptai.
Lauksiu komentarų.

Atsakyti
Tik dabar susipratau, kad "Classic home cooking" tai čia ta pati "Klasikinė virtuvė".
smile.gif))
Vistiek įdomu sužinot daugiau apie "Complete cookbook".
Atsakyti