Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(DioR** @ 2011 09 13, 12:27)
Padekit  ax.gif  , kur galima rasti tuscia receptu knyga  g.gif  ????

Gal tokią? g.gif
Dabar "Maximoj" kaip tik 30 proc. nuolaida knygoms, tai gal rastumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 13 rugsėjo 2011 - 13:32
simoselis, sia knyga varciau knygyne, bet pan nepatiko , labai mazai puslapiu schmoll.gif
Atsakyti
Tardrew Sylvie
Didžioji virtuvės knyga: 2000 receptų

gal kas turite va sia knyga? kokie atsiliepimai paie ja?
Atsakyti
Gustavo receptai knyga
Siuskites ir ragaukite smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal kas galite pakomentuoti ar verta demesio si knyga http://www.pegasas.l...klopedija/10985
Galvoju brolienei dovanu pirkti, bet niekur atsiliepimu nerandu...
Atsakyti
gal žinot kada išleis pakartotinai Klasikinė virtuvė Mary Kay ?
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2011 10 19, 23:55)
gal žinot kada išleis pakartotinai Klasikinė virtuvė Mary Kay ?

aš ir šios knygos laukiu, labai norėčiau. Tad man ir aktualu, kada pasirodys ar išvis dar kada pasirodys LT variantas.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri dovanų sau tokių norės,nuolaida nemaža mirksiukas.gif
http://www.pegasas.l...o-virtuve/11353

Atsakyti
Maximoje nuolaida knygai "Žaidžiame virtuvę" Elžbietos Monkevič, jos kaina tik apie 17Lt. Kaip manote, ar ji verta demesio? Praverciau, pastebejau, kad ji labiau skirta pradedanciajai seimininkei nes yra daug lenteliu ir pasirode nesunkiai pagaminami patiekaliukai g.gif
Atsakyti
Dauguma giriate knyga Klasikine virtuve. As ja gavau dovanu pries kelis metus, ji grazi, issami ir panasiai, bet dauguma patiekalu ne taip jau ir lengvai pagaminami, ingridientai irgi ne visada randami PC. Manyciau si knyga nera pradedantiesiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juzeris. @ 2011 10 16, 19:22)
Gustavo receptai knyga
Siuskites ir ragaukite  smile.gif

ačiū labai, seniai norėjau šios knygos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 11 30, 22:31)
Maximoje nuolaida knygai "Žaidžiame virtuvę" Elžbietos Monkevič, jos kaina tik apie 17Lt. Kaip manote, ar ji verta demesio? Praverciau, pastebejau, kad ji labiau skirta pradedanciajai seimininkei nes yra daug lenteliu ir pasirode nesunkiai pagaminami patiekaliukai g.gif

As ja isigyjau ir man ji nepatiko schmoll.gif Kazkaip man ji ir verta tik 17lt, nes joje man tiko tik lenteles, o receptai ne. Nu gal atidziau pastudijavusi pakeisiu nuomone, bet kol kas ne
Atsakyti