Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(Koxamte @ 2011 04 18, 16:48)
Man pagaliau užsakė iš amazon „Moleskine“ užrašinę receptams  clap.gif
Labai laukiu jos, nes turiu iš SM prisirinkus gerų receptukų, tai noriu, kad būtų tvarkingai vienoj vietoj surašyti  ax.gif

sveiki, o gal yra kokia nuoroda kaip atrodo ta uzrasien, nes ir pas mane susikaupe daug receptuku, bet visi taip ir be tvarkos guli.
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2011 05 21, 15:25)
gal yra kokia nuoroda kaip atrodo ta uzrasien, nes ir pas mane susikaupe daug receptuku, bet visi taip ir be tvarkos guli.

http://www.daiktuvie...a...id=16&hl=lt daiktu viesbutis pardavineja tas knygutes, galit apziureti pas juos, dar labai graziu knyguciu uzrasams pardavineja knygynas HUMANITAS- traku g. (jei Jus is Vilniaus) blush2.gif
Atsakyti
Metai už stalo yra puiki knyga. Tačiau tai nėra tipinė receptų knyga. Tai daugiau pažintinis žinynas, supažindinantis su patiekalais, kuriuos valgė mūsų seneliai (pasirodo nei ceplinų nei kugelio tarp jų nebuvo). Yra labai daug puikių receptų įdėjų (kad ir desertai us juoda duona) ir detalių metų švnečių aprašymų, tačiau reikia būti įgudusiam virėjui, nes dažnai recptai pateikti apytiksliai, kaip užrašyti iš žmonių lūpų. Bet kuriuo atveju tai viena vertingiausių pastarojo meto kulinarinių knygų.
Atsakyti
Bet vos ne dvigubai brangiau doh.gif

Aš iš amazon užsisakinėjau... 4u.gif

http://www.cityout.l...asine_receptams

Nuorodėlė į amazon.

http://www.amazon.co...R...1105&sr=8-1
Atsakyti
Man nereali knyga yra "Klasikine virtuve" Mary Berry notworthy.gif thumbup.gif . Nemazai atsiliepimu internete, todel nepasakosiu apie ja placiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 06 08, 11:50)
Man nereali knyga yra "Klasikine virtuve" Mary Berry notworthy.gif thumbup.gif . Nemazai atsiliepimu internete, todel nepasakosiu apie ja placiau  ax.gif

Bet kad nėra jos pirkti doh.gif
o gal jau kas kur užmatėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 06 08, 14:30)
Bet kad nėra jos pirkti  doh.gif 
o gal jau kas kur užmatėt g.gif

Kaip tik ka tik gavau "Complete Cookbook" is amazon. thumbup.gif Manau, cia ta pati. Jau dziaugsmo kiek, tai negaliu apsakyt, o ir kaina zymiai mazesne, negu kad LT budavo, kol dar pardavinejo "Klasikine virtuve".
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 06 08, 19:22)
Kaip tik ka tik gavau "Complete Cookbook" is amazon.  thumbup.gif  Manau, cia ta pati. Jau dziaugsmo kiek, tai negaliu apsakyt, o ir kaina zymiai mazesne, negu kad LT budavo, kol dar pardavinejo "Klasikine virtuve".

Žadėjau jau ir aš šitą pirkt, bet kažkaip tikėjausi lietuvišką versiją gauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 06 08, 22:39)
Žadėjau jau ir aš šitą pirkt, bet kažkaip tikėjausi lietuvišką versiją gauti  biggrin.gif

as tai praradus vilti gauti lietuviska buvau jau biggrin.gif tai ir nusipirkau. su angliska yra kas veikt - nors anglu k. ziniom nesiskundziu, bet cia jau tenka ir zodyna issitraukti kartais..

gal kam aktualu, tai galiu dar pasakyt, kad yra ne tik britu, bet ir normaliais vienetais surasyti produktu kiekiai - gramais, mililitrais ir kt. priesingu atveju nebuciau pirkus, jau per daug sudetinga viskas butu smile.gif
Atsakyti
Labai gera knyga dar yra:
"First crack your eggs!" - learn to cook with kitchen criminal. Nuo majonezo gamybos iki desertu. ax.gif

Atsakyti
Mano megstamiausios abi beatos knygos, dar knyga "vegetarisi patiekalai" (nors nesu vegetare, bet joje atrandu daug neblogu receptu), dar turiu knyga "Lengvi receptai", taip pat neblogu ideju yra.
Atsakyti
Padekit ax.gif , kur galima rasti tuscia receptu knyga g.gif ????
Atsakyti