Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

www.eknygos.info nemokamos knygos 3 kalbomis, is ten siunciausi...
Atsakyti
Gustavo receptai labai smagi knyga tongue.gif
Šiaip skirta ne tėveliams, bet vaikams. Maniškė nuolat varto ir jau ne vieną patiekalą gaminom kartu thumbup.gif

Nusipirkau Oliverio ministeriją, kaip tik nuolaida Pegase. Žiūrėsiu ar "prigis".
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 03, 23:28)
As siandien internete ir ja pamaciau. Realiai nevarciau. Manau tecio dienos proga pats tas dovanu  smile.gif  Nebent gimtadienis greiciau  smile.gif

mačiau, kad galima šią knygą ir laimėti
konkursas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 30 kovo 2011 - 09:15
QUOTE(Betse @ 2011 03 23, 13:42)
Nusipirkau Oliverio ministeriją, kaip tik nuolaida Pegase. Žiūrėsiu ar "prigis".

Lauksiu nuomonės ar patiks,kaip tik užsisakiau šią knygą ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2011 03 06, 11:21)
Esu skaicius jog M. Berry "Klasikinė virtuvė, labai gera knyga receptu.

Aš ją turiu, nemažai visko išbandžiau, man tikrai labai patinka. smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit ką gero ar blogo pasakyti apie Nijolės Marcinkevičienės "Metai už stalo" smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 04 07, 17:31)
Gal kas galit ką gero ar blogo pasakyti apie Nijolės Marcinkevičienės "Metai už stalo" smile.gif

Daug kas ją giria g.gif bet man nepatinka, kad nėra paveiklsiukų lotuliukas.gif o ir kaina nemaža....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 07 balandžio 2011 - 17:48
QUOTE(Renna @ 2011 04 07, 17:41)
Daug kas ją giria  g.gif  bet man nepatinka, kad nėra paveiklsiukų lotuliukas.gif  o ir kaina nemaža....

su paveiksliukais turbūt būtų 2 kart storesnė ir 2 kart brangesnė biggrin.gif
gal kas yra pabandęs pačius receptus g.gif
Atsakyti
Aš tai labai myliu Beatos antrą knygą thumbup.gif
Atsakyti
Man pagaliau užsakė iš amazon „Moleskine“ užrašinę receptams clap.gif
Labai laukiu jos, nes turiu iš SM prisirinkus gerų receptukų, tai noriu, kad būtų tvarkingai vienoj vietoj surašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 04 07, 18:41)
Daug kas ją giria  g.gif  bet man nepatinka, kad nėra paveiklsiukų lotuliukas.gif  o ir kaina nemaža....

Ir aš tokia pat doh.gif lotuliukas.gif Suprantu,kad jei gera knyga,nereikia piešinių,bet man visada maloniau gamint,kai matai kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
Gavau dovanų knygą "Virtuvės ekspresas" receptai atrodo nuostabūs, pati knyga kokybiškai išleista, informatyvi, man patiko wub.gif beto, paveikslėlių labai daug ir visi labai gardžiai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 11 gegužės 2011 - 21:15