Gustavo receptai labai smagi knyga
Šiaip skirta ne tėveliams, bet vaikams. Maniškė nuolat varto ir jau ne vieną patiekalą gaminom kartu
Nusipirkau Oliverio ministeriją, kaip tik nuolaida Pegase. Žiūrėsiu ar "prigis".
Šiaip skirta ne tėveliams, bet vaikams. Maniškė nuolat varto ir jau ne vieną patiekalą gaminom kartu
Nusipirkau Oliverio ministeriją, kaip tik nuolaida Pegase. Žiūrėsiu ar "prigis".
QUOTE(SandraRupke @ 2011 03 03, 23:28)
As siandien internete ir ja pamaciau. Realiai nevarciau. Manau tecio dienos proga pats tas dovanu Nebent gimtadienis greiciau
mačiau, kad galima šią knygą ir laimėti
konkursas
QUOTE(Betse @ 2011 03 23, 13:42)
Lauksiu nuomonės ar patiks,kaip tik užsisakiau šią knygą ir aš
QUOTE(kutvela @ 2011 03 06, 11:21)
Esu skaicius jog M. Berry "Klasikinė virtuvė, labai gera knyga receptu.
Aš ją turiu, nemažai visko išbandžiau, man tikrai labai patinka.
QUOTE(Mililė @ 2011 04 07, 17:31)
Gal kas galit ką gero ar blogo pasakyti apie Nijolės Marcinkevičienės "Metai už stalo"
Daug kas ją giria bet man nepatinka, kad nėra paveiklsiukų o ir kaina nemaža....
QUOTE(Renna @ 2011 04 07, 17:41)
Daug kas ją giria bet man nepatinka, kad nėra paveiklsiukų o ir kaina nemaža....
su paveiksliukais turbūt būtų 2 kart storesnė ir 2 kart brangesnė
gal kas yra pabandęs pačius receptus
Man pagaliau užsakė iš amazon Moleskine užrašinę receptams
Labai laukiu jos, nes turiu iš SM prisirinkus gerų receptukų, tai noriu, kad būtų tvarkingai vienoj vietoj surašyti
Labai laukiu jos, nes turiu iš SM prisirinkus gerų receptukų, tai noriu, kad būtų tvarkingai vienoj vietoj surašyti
QUOTE(Renna @ 2011 04 07, 18:41)
Ir aš tokia pat Suprantu,kad jei gera knyga,nereikia piešinių,bet man visada maloniau gamint,kai matai kas gausis
Gavau dovanų knygą "Virtuvės ekspresas" receptai atrodo nuostabūs, pati knyga kokybiškai išleista, informatyvi, man patiko beto, paveikslėlių labai daug ir visi labai gardžiai atrodo