Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

O gal atsiras atsiliepimų apie knygą "Virtuvės ekspresas"?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 01 27, 17:30)

na kiek as ja varciau knigyne mane ji nesuzavejo, nepatiko tai kad labai ismetyti visi patiekalai, man toks stilius knygoj nepatinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleja_: 27 sausio 2011 - 21:59
QUOTE(Arita:) @ 2011 01 27, 17:30)
user posted image

Turiu angliškąją, tai jei viskas identiškai, nelabai patogi.
Paieška kažkokia nesuvokiama, kaip rasti receptą ar kur ieškot neaišku doh.gif
Receptai tai paprasti tokie, visai nieko. Tik kad pats knygos išdėstymas nelabai patogus.
Yra ir geresnių knygų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 01 30, 09:52)
Turiu angliškąją, tai jei viskas identiškai, nelabai patogi.
Paieška kažkokia nesuvokiama, kaip rasti receptą ar kur ieškot neaišku  doh.gif
Receptai tai paprasti tokie, visai nieko. Tik kad pats knygos išdėstymas nelabai patogus.
Yra ir geresnių knygų  biggrin.gif

nu va g.gif o as esu girdejus geru atsiliepimu apie sia knyga ir labai noriu jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 01 06, 19:52)
man be galo be krasto labai labai reikia sios knygos  bigsmile.gif  pirkciau su mielu noru. jei kas nors parduodat, rasykit cia arba geriau i az  4u.gif

vis dar labai ieskau "Naujojo sauksto receptu".. ax.gif

O taip pat ir Mary Berry "Klasikines Virtuves" ax.gif

Niekaip nesuprantu, kodel nera nauju leidimu siu knygu doh.gif internete pilna skelbimu, kad zmones iesko, kas parduotu sias knygas ir nemaza dalis ju net pasiruose moket daugiau, nei nauja knyga knygyne kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 01 30, 12:02)
vis dar labai ieskau "Naujojo sauksto receptu"..  ax.gif

O taip pat ir Mary Berry "Klasikines Virtuves"  ax.gif

Pirmąją vakar mačiau Kauno Akropolio Baltų lankų knygyne.

O Berry tai ir aš norėčiau. Gal kada nors sulauksim naujo tiražo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 01 30, 12:10)
Pirmąją vakar mačiau Kauno Akropolio Baltų lankų knygyne.

O Berry tai ir aš norėčiau. Gal kada nors sulauksim naujo tiražo  biggrin.gif

Labai aciu uz informacija 4u.gif Skambutis i Kauna padarytas, bus patikrinta smile.gif Nors siaip esu as ten kazkada ziurejus receptu knygas, tai nemaciau sitos.. Laikau kumscius dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 01 30, 12:40)
Labai aciu uz informacija  4u.gif  Skambutis i Kauna padarytas, bus patikrinta smile.gif Nors siaip esu as ten kazkada ziurejus receptu knygas, tai nemaciau sitos.. Laikau kumscius dabar smile.gif

Na, ar pavyko įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Eurofane @ 2011 01 30, 19:06)
Sveikos,
Ieskau "Naujojo sauksto receptu" knygos. Gal kas Vilniuj pardavime mate, o gal kam ji nereikalinga ir noretu parduot?  g.gif

Merginos, atsiprašau už kvailą klausimą, bet kuo ši knyga tokia ypatinga? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 01 13, 20:57)
Jums jos reikia biggrin.gif  Pas brolį svečiavausi, tai brolienė kaip tik dovanų buvo gavusi. Nu negalėjau atsiplėšt, visą vakarą prasėdėjau įsikniaubusi thumbup.gif  Grįžusi namo tuoj internete pradėjau ieškoti ir jau parsisiunčiau abi dalis. Dabar jau ir apie kalendorių svaigstu wub.gif
Mane Beatos receptai žavi savo paprastumu, labai patinka jaukios ir šeimyniškos nuotraukos, o didžiausia "razinka" - kad Beata kiekvieną receptą aprašo iš savo varpinės. T.y. kiekvienas receptas - atskira istorija. Taigi receptų knygą galima pasiskaityti vakare prieš miegąsmile.gif

As gavau dovanu antraja Beatos knyga ir truputi nusivyliau blush2.gif Kakaip tikejausi kazko labiau. Pirmakart kai perverciau net neradau ko patikancio. Na antras kartas buvo naudingesnis, radau kelis receptus. Bet ka isbandziau nelabai patiko blush2.gif Bet cia skonio reikalas. Gal as cia tik viena ir busiu, kuriai jos knyga nepatiko g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2011 01 30, 21:33)
Na, ar pavyko įsigyti?

Ne, nes jos ten nebuvo.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 01 31, 19:56)
Ne, nes jos ten nebuvo..  unsure.gif

Kad tikrai mačiau blink.gif Važiuosiu šią savaitę dar į knygyną, tai jei bus, pabaksnosiu, kad vilniečiai ieško, o jie neduoda biggrin.gif
Nebent nupirko kas nors unsure.gif
Atsakyti