Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(Stikliukas @ 2010 12 30, 17:29)
o Jums neatrodo, kad ta knyga ir skirta vaikams, kad ir jie mokėtų kažką pasigaminti, kad ir jie, padėdami tėvams, suprastų, jog ir jie gali pagaminti skaniai, kad visai šeimai patiktų g.gif Varčiau šią knygą- man labai patiko, manau, kad verta ją turėti, palikti savo vaikams, anūkams cool.gif
Gal Jums tai tėra- uždėta dešrelė, bet vaikui kiek džiaugsmo, kad ir jis kažką moka 4u.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi po Kalėdų eglute radau Gustavo knygą: patiekalai paprasti, bet pati knyga laaabai šauni smile.gif mano penkiametė iškart paprašė pasidalinti su ja Kalėdų Senelio dovana tongue.gif
Atsakyti
o Jums neatrodo, kad ta knyga ir skirta vaikams, kad ir jie mokėtų kažką pasigaminti, kad ir jie, padėdami tėvams, suprastų, jog ir jie gali pagaminti skaniai, kad visai šeimai patiktų Varčiau šią knygą- man labai patiko, manau, kad verta ją turėti, palikti savo vaikams, anūkams
Gal Jums tai tėra- uždėta dešrelė, bet vaikui kiek džiaugsmo, kad ir jis kažką moka [/QUOTE][QUOTE]

Gal ir atrodo.. bet aš neturiu vaikų, todėl man ji tiesiog rinks dulkes namie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cabernet Sauvignon: 03 sausio 2011 - 15:28
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 12 28, 18:30)
O ką galite pasakyti apie Agnės Jagelevičiūtės receptų knygą? Ar verta įsigyti?

As varciau knygyne ir man ji nepatiko. Aisku, nieko negaminau tai nezinau skanu ar ne, bet kiek perverciau receptu, niekas neuzkliuvo uz akies.
Atsakyti
Pasidalinsiu savo atradimu, nuostabi knyga pradedančiosioms ir netik kulinarėms, viskas surašyta, smulkiai, ir apie maistą, ir įrankius, ir atskirų kultūrų papročius.... thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2011 01 05, 14:21)
Pasidalinsiu savo atradimu, nuostabi knyga pradedančiosioms ir netik kulinarėms, viskas surašyta, smulkiai, ir apie maistą, ir įrankius, ir atskirų kultūrų papročius....  thumbup.gif
user posted image

man be galo be krasto labai labai reikia sios knygos bigsmile.gif pirkciau su mielu noru. jei kas nors parduodat, rasykit cia arba geriau i az 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kaunutė @ 2011 01 05, 14:21)
Pasidalinsiu savo atradimu, nuostabi knyga pradedančiosioms ir netik kulinarėms, viskas surašyta, smulkiai, ir apie maistą, ir įrankius, ir atskirų kultūrų papročius....  thumbup.gif

o kur gavot sia knyga? ax.gif
Atsakyti
nu nezinau kaip jum ta knyga taip patinka, varciau knigyne ja nu nekabliuoja ji manes, receptai tokie na naujoviski, tu paveiklsiuku begales.. nelabai suzavejo.. cia matyt skonio reikalas ta knyga. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2011 01 06, 21:10)
nu nezinau kaip jum ta knyga taip patinka, varciau knigyne ja nu nekabliuoja ji manes, receptai tokie na naujoviski, tu paveiklsiuku begales.. nelabai suzavejo.. cia matyt skonio reikalas ta knyga.  smile.gif

Cia jus apie naujojo sauksto receptus? g.gif Jei taip, pasakykit, kur matet 4u.gif
Atsakyti
vat ir gavom topsecret.gif , mano mylimasis gavęs dovanų nuo vieno draugo šefo, tai teko ir man pavartyt, apsišviest smile.gif
MB draugas padovanojo su tokia mintim, kad kai sutiks sau skirtą merginą, duotų išsirinkti receptą iš tos knygos, kurio norėtų, kad jis pagamintų, to pasekoje išaušo mano diena cool.gif
Atsakyti
super knygos istorija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2011 01 06, 23:13)
vat ir gavom topsecret.gif  , mano mylimasis gavęs dovanų nuo vieno draugo šefo, tai teko ir man pavartyt, apsišviest  smile.gif
MB draugas padovanojo su tokia mintim, kad kai sutiks sau skirtą merginą, duotų išsirinkti receptą iš tos knygos, kurio norėtų, kad jis pagamintų, to pasekoje išaušo mano diena  cool.gif 

ej nenorejau as cia taip negraziai, na tik tiek kad ieskojau tos knygos nes labai jau jos cia iesko, na kas per stebuklas, na bet turbut cia tas kad susidariau tokia nuomone kad ten kazkas tokio na ta TOKIO biggrin.gif o kaip pavarciau atsisedus, na neuzkablevo mane tie receptai, na gal tai kad nemegstu tu tokiu labai prasmatniu patiekalu.. del to cia taip ir parasiau blush2.gif na bet cia tik MANO nuomone smile.gif
O radus ja buvau vienam is kauno knigynu smile.gif bet jau tokia apsepuse nuvartyta gerai biggrin.gif
Atsakyti
gal kas matėte kur nors Kaune Betos pirma knyga niekaip neapsisprendžiu reikia man jos ar ne norečiau dar pavartyti bet kur žiūriu tik antra yra.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 01 13, 09:57)
gal kas matėte kur nors Kaune Betos pirma knyga niekaip neapsisprendžiu reikia man jos ar ne norečiau dar pavartyti bet kur žiūriu tik antra yra.

Jums jos reikia biggrin.gif Pas brolį svečiavausi, tai brolienė kaip tik dovanų buvo gavusi. Nu negalėjau atsiplėšt, visą vakarą prasėdėjau įsikniaubusi thumbup.gif Grįžusi namo tuoj internete pradėjau ieškoti ir jau parsisiunčiau abi dalis. Dabar jau ir apie kalendorių svaigstu wub.gif
Mane Beatos receptai žavi savo paprastumu, labai patinka jaukios ir šeimyniškos nuotraukos, o didžiausia "razinka" - kad Beata kiekvieną receptą aprašo iš savo varpinės. T.y. kiekvienas receptas - atskira istorija. Taigi receptų knygą galima pasiskaityti vakare prieš miegąsmile.gif
Atsakyti