Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(gwidita @ 2010 12 13, 13:59)
uzsisakiau sita knyga is mamytes sm blush2.gif nemaniau kad busiu taip apsipatenkinus ja gavus,bet knygute nereali,tikrai verta demesio bigsmile.gif
spalvinga,receptai lengvi-paprasti..yra pasaku nemazai..is mano puses tik teigiami atsiliepimai drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

smagu girdėti, nes mano mergina alpsta dėl Gustavo ir jau kelios savaitės zyzia, kad nupirkčiau. Sakiau, gal Kalėdų Senis bus dosnus, tai ir sulauksim mirksiukas.gif Žodžiu galiu ramia širdimi pirkti smile.gif

Gal kas galite patarti, kur nusipirkti senų Darbštuolės numerių? Man labai patinka teminiai numeriai, bet tikrai ne visus turiu. O gal kas parduoti turite?
Atsakyti
QUOTE(Madmuazelle @ 2010 12 08, 01:01)
Mes šiandien ją gavome iš level.lt tongue.gif pirkinys - pateisinęs visus lūkesnčius, jau iškepėme bandeles tongue.gif ir suplanavome į priekį, ką gaminsime drinks_cheers.gif ten ir skaitymui kiek visko yra thumbup.gif žodžiu, rekomenduoju drinks_cheers.gif

Pirkdama dovaną rinkausi tarp Beatos knygos, ir Gustavo. Ir nustebau atėjusi čia ir perskaičiusi tokius gerus komentarus apie Gustavo knygą smile.gif man knygyne ji pasirodė nelabai verta dėmesio g.gif bet gal reiks pavartyti dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_goda @ 2010 12 16, 10:49)
Ir nustebau atėjusi čia ir perskaičiusi tokius gerus komentarus apie Gustavo knygą  smile.gif  man knygyne ji pasirodė nelabai verta dėmesio  g.gif  bet gal reiks pavartyti dar kartą  biggrin.gif

pavartykit, ir tada nuspręsit. Jei norit "skanių", naujoviškų receptų, tai gal Gustavas ir nelabai g.gif Šiaip aš tą knygą tik pavarčiau ir pastebėjau, kad yra keli receptai, kuriuos aš mačiau, t.y. kaip gamino Gustavo enciklopedijoje. Taigi, sprendžiant iš jų (jei ir kiti panašūs), tai neįmantrūs, kaži kaip nenustebinantys, gana lengvai pagaminami valgiai. Nors paskutinėje laidoje mačiau tokį patiekalą, kurį kažin ar vaikai valgytų (buvo daug žalio svogūno schmoll.gif ), ir pats Gustavas jį apibūdino daugiau kaip priedą prie mėsos patiekalų arba tiesiog puošmeną.
Bet šiaip, jei turite vaikų, tai ta knyga tiesiog šiaip yra įdomi skaitymui (ten daug pasakojimų ir įvvykių iš "Gustavo enciklopedijos".
Atsakyti
Na, aš Gustavo nepirkčiau nei sau, nei vaikams (jei turėčiau). Būtent dėl receptų, visa kita ten gal ir OK. Na, nes tikrai nenorėčiau vaiko maitiniti šlapia virta dešra (šlapianka), pieniškom dešrelėm ir dar uždrėbt majonezo. Labai daug ten tokių receptų su ingredientais, kurių vaikų mityboje visiškai neturėtų būti, norint išmokyti gaminti, juo labiau sveikai maitinti.
Atsakyti
QUOTE(hazelnut @ 2010 12 17, 19:04)
Na, aš Gustavo nepirkčiau nei sau, nei vaikams (jei turėčiau). Būtent dėl receptų, visa kita ten gal ir OK. Na, nes tikrai nenorėčiau vaiko maitiniti šlapia virta dešra (šlapianka), pieniškom dešrelėm ir dar uždrėbt majonezo. Labai daug ten tokių receptų su ingredientais, kurių vaikų mityboje visiškai neturėtų būti, norint išmokyti gaminti, juo labiau sveikai maitinti.

na, bet mes patys visi su tokiais produktais uzaugom doh.gif patys gaminom pirato aki ir panasiai rolleyes.gif man tie receptai vaikams atrodo tokie faini, o ingridientus galima siek tiek pakeisti... nupirkti kitokia desra, sveikesni majoneza ir panasiai. ka vaikas ras saldytuve is to ir gamins mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkom mes Gustavo receptu knyga. 10 BALU!!! thumbup.gif Mes skaitom pasakas vakarais, o kiekvien diena, vaikas issirenka recepta bigsmile.gif ir is visos knygos.. juk nebutinai is eiles gaminti tik salotas, o veliau tik sriubas unsure.gif Beje, pats gustavas raso, kad kazko nemegsta, kazka pakeicia kitu, tuo parodydamas, kad nebutina laikytis recepturos 100 procentu. Bet kaip receptu knyga, tai vaikams labai manau idomi blush2.gif Trumpai tariant, kad tik daugiau tokiu knyguciu atsirastu knygynuose.

P.S. del produktu nesutinku. Jei jus nevalgote kai kuriu produktu, tai galite pakeisti kokybiskesniais kaip sake spigliukee blush2.gif O ir viena kita kart suvalgius slapiankes nieko nenutiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2010 12 21, 11:47)
Nusipirkom mes Gustavo receptu knyga. 10 BALU!!!  thumbup.gif Mes skaitom pasakas vakarais, o kiekvien diena, vaikas issirenka recepta  bigsmile.gif ir is visos knygos.. juk nebutinai is eiles gaminti tik salotas, o veliau tik sriubas  unsure.gif Beje, pats gustavas raso, kad kazko nemegsta, kazka pakeicia kitu, tuo parodydamas, kad nebutina laikytis recepturos 100 procentu. Bet kaip receptu knyga, tai vaikams labai manau idomi  blush2.gif Trumpai tariant, kad tik daugiau tokiu knyguciu atsirastu knygynuose.

P.S. del produktu nesutinku. Jei jus nevalgote kai kuriu produktu, tai galite pakeisti kokybiskesniais kaip sake spigliukee  blush2.gif O ir viena kita kart suvalgius slapiankes nieko nenutiks  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,kokia patartumet receptu knyga isigyti ax.gif ziuriu tiek dauk ju yra isleistu,kad net sunku issirinkti,o noretusi su nesudetingais receptukais,gal kas turit kokia gera isigijusios ir is patirties galetumet patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*zara* @ 2010 12 22, 14:42)
Sveikos,kokia patartumet receptu knyga isigyti ax.gif ziuriu tiek dauk ju yra isleistu,kad net sunku issirinkti,o noretusi su nesudetingais receptukais,gal kas turit kokia gera isigijusios ir is patirties galetumet patarti g.gif

Man labai patinka Beatos virtuve:)visu pirma patinka parasymo stilius, nesundetingi receptai, produktai visur randami, ir labai labai skanu:)
Atsakyti
aš nuo senio gavau Gustavo ir Beatos.. Beatos man laaaabai patinka stilius gaminimo, visiškai mano skonio, o apie Gustavo aš patyliu.. patiekalai kaip 13 metų vaikui, iš serijos paimkite bulvę, uždėkite dešrelę, užpilkite kečupu ir štai jums patiekalas schmoll.gif
Atsakyti
O ką galite pasakyti apie Agnės Jagelevičiūtės receptų knygą? Ar verta įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2010 12 28, 15:07)
aš nuo senio gavau Gustavo ir Beatos.. Beatos man laaaabai patinka stilius gaminimo, visiškai mano skonio, o apie Gustavo aš patyliu.. patiekalai kaip 13 metų vaikui, iš serijos paimkite bulvę, uždėkite dešrelę, užpilkite kečupu ir štai jums patiekalas  schmoll.gif

o Jums neatrodo, kad ta knyga ir skirta vaikams, kad ir jie mokėtų kažką pasigaminti, kad ir jie, padėdami tėvams, suprastų, jog ir jie gali pagaminti skaniai, kad visai šeimai patiktų g.gif Varčiau šią knygą- man labai patiko, manau, kad verta ją turėti, palikti savo vaikams, anūkams cool.gif
Gal Jums tai tėra- uždėta dešrelė, bet vaikui kiek džiaugsmo, kad ir jis kažką moka 4u.gif

Aš asmeniškai neseniai įsigijau šitą knygutę, ruošiuosi pagaminti kelis patiekalus,yra pažįstamų, kurie gamino- sakė, kad nesunku, kartais net nesuvokiama, kad iš nemėsiškų dalykų galima padaryti įvairius skanėstus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 30 gruodžio 2010 - 16:32