Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(alexxandra @ 2010 09 12, 20:32)
Priklauso nuo kainos ir iš kur siunties. Bet Humanito knygyne irgi yra. 145 Lt. rolleyes.gif

Ar ji yra už tiek knygyne ar tik galima parsisiųsti ?
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 09 13, 17:24)
Ar ji yra už tiek knygyne ar tik galima parsisiųsti ?

Nusipirkti, nors žiūriu, kad šiek tiek pabrangusi. 152 Lt
Humanitas

Anksčiau pačiame humanito knygyne (Dominikonų g.) tikrai kainavo 149 Lt
Atsakyti
http://whatson.delfi...s.d?id=37261899
Visai bus idomu pavartyti bigsmile.gif
Atsakyti
Idomu nuo kada Jagelavičiūtė prie puodu pradejo suktis g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kuri matėt pirkti kurnors receptų užrašinę? Kažkada seniai mačiau viename knygyne tokią odiniu viršeliu, viduje suskirstytą pagal patiekalų rūšis.. Dabar ieškau tokios dovanai, bet niekur nebeužmatau..
Atsakyti
QUOTE(_nomeda_ @ 2010 10 26, 14:01)
Norėjau paklausti, gal kuri matėt pirkti kurnors receptų užrašinę? Kažkada seniai mačiau viename knygyne tokią odiniu viršeliu, viduje suskirstytą pagal patiekalų rūšis.. Dabar ieškau tokios dovanai, bet niekur nebeužmatau..

Geras bigsmile.gif Tundra as,nes pirma karta apie tokie girdziu lotuliukas.gif Giminaite dirba knygyne,uzklausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
C&D style mačiau tokius, rodos smile.gif
Atsakyti
as su tokiu klausimuku,gyvenu nelietuvoje,mama man atsiuncia kulinariniu zurnaliuku,tai "darbstuole","moters savaitgalio virtuve'" ir rusu kalba "liza".ar kokiu dar yra zurnalu LT kioskose be mano paminetu?
Atsakyti
QUOTE(gytene @ 2010 11 18, 03:38)
as su tokiu klausimuku,gyvenu nelietuvoje,mama man atsiuncia kulinariniu zurnaliuku,tai "darbstuole","moters savaitgalio virtuve'" ir rusu kalba "liza".ar kokiu dar yra zurnalu LT kioskose be mano paminetu?

Gytene, 4u.gif

Dar yra žurnalas "Virtuvė","Geri patarimai".

Žurnalo"Virtuvė"
versija galima surasti internete.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 11 18, 02:52)
Gytene, 4u.gif
  Dar yra žurnalas "Virtuvė","Geri patarimai".

Žurnalo"Virtuvė"
versija galima surasti internete.

o geri patarimai,atskiras receptu zurnalas?nes as zinau kaip zurnala
Atsakyti
QUOTE(gytene @ 2010 11 18, 15:55)
o geri patarimai,atskiras receptu zurnalas?nes as zinau kaip zurnala

Gytene,

geri patarimai siiūlo tokius receptų žurnalukus"Velyku valgiai" o taip pat jie siūlo"Virtuvės paslaptis"

Šiuose žurnaluose yra daug daug vertingos informacijos maisto ruošimo klausimais.

Atsakyti
viska supratau,labai aciu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif dabar paprasysiu,kad virtuve atsiustu,idomu labai pavartyti,o rusisku nebuna?
Atsakyti