Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

! 
DRAUDŽIAMOS reklaminio /komercinio pobūdžio žinutės.
Atsakyti
Kalėdoms pasidovanojau Zawadzkos "Lietuvos virėją". Ilgai delsiau išbandyti, nes tikrai glumino rūkytos silkės ir žirnelių draugystė, pyragai iš 70 kiaušinių ir keptas tešmuo, bet vieną dieną pasiryžau. Ir ką galiu pasakyti? Nežiūrint retkarčiais pasitaikančių proporcijų netikslumų (bet gal čia jau perleidėjų ir vertėjų klaidos), galima labai maloniai save nustebinti netikėtais deriniais ir pamirštais receptais. Visi nuotykiai ir pastebėjimai sugulę čia.

Tad manyčiau, kad netinginčioms eksperimentuoti, ši knyga gali būti malonus atradimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 03 18, 10:00)
turbūt Beatos bloge daugelis receptų yra
Beatos Virtuvė
aš taip spėju, ji knygą išleido tiems, kurie neturi interneto  bigsmile.gif

ta pati galiu pasakyti ir apie Lino receptu knyga smile.gif
Atsakyti
As turiu daug receptu knygu,labai jas megstu,viena is geriausiu ir megstamiausiu :
http://www.patogupir...N=9786094100246
Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Ar kas gal vartėte užsienyje ar kur Culina Mundi knygą? jį pasirodys spalio 17 atrodo (knygų klube), kaina didelė, per 1000 psl. Ar verta dėmesio? Amazon'e atsiliepimai, kad tai maisto bibliją, kad viskas labai išsamiai aprašyta, kiekvienas žingsnis nuotraukoje.

culina mundi
Papildyta:
Dar rastas atsiliepimas:
"Culina Mundi. Ko gero brangiausia mano knyga (finansine prasme). Informatyvi (apie kiekvieną patiekalą pateiktas (ne) trumpas aprašymas), egzotiška (kartais perskaičius ingredientus imi galvoti kas tai), tačiau sunkiai pritaikoma. Lietuvoje tikrai ne viską galima rasti. Be to, labai mažai vegetarinių receptų (čia jau labai didelis trūkumas man)."
Papildyta:
"Apie Culina mundi tiek nekokių atsiliepimų prisiskaičiau, kad jau nebeliūdžiu, jog ji manęs taip ir nebepasiekė smile.gif"
"„Culina Mundi“ - praėjusio gimtadienio dovana nuo žmogaus, kuris nuolat zyzia: "Kam tau reikia tiek knygų?". Sunki. Sveria 5 kg ir, mano žiniomis, yra antra sunkiausia pagal svorį kulinarijos knyga. Bent jau iš parduodamų Amazon.com tinklalapyje (sunkiausia The Big Fat Duck Cookbook). Daugiau nei 1000 puslapių ir apie 500 receptų iš viso pasaulio. Esu laiminga vien nuo minties ją turėdama, o karamelizuoti obuoliai pagal šios knygos receptą - dieviški. Kita vertus, išbandžiau vos kelis receptus, nes ją labai sunku ištraukti iš lentynos, o ir receptų galybė."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 11 rugsėjo 2010 - 16:18
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 11, 16:09)
"„Culina Mundi“ - praėjusio gimtadienio dovana nuo žmogaus, kuris nuolat zyzia: "Kam tau reikia tiek knygų?". Sunki. Sveria 5 kg ir, mano žiniomis, yra antra sunkiausia pagal svorį kulinarijos knyga. Bent jau iš parduodamų Amazon.com tinklalapyje (sunkiausia The Big Fat Duck Cookbook). Daugiau nei 1000 puslapių ir apie 500 receptų iš viso pasaulio. Esu laiminga vien nuo minties ją turėdama, o karamelizuoti obuoliai pagal šios knygos receptą - dieviški. Kita vertus, išbandžiau vos kelis receptus, nes ją labai sunku ištraukti iš lentynos, o ir receptų galybė."

Va va, tas paskutinis atsiliepimas - mano smile.gif Lietuviškos knygos kaina - kosminė. Gaminu iš jos itin retai, nors man visos knygos - dažniau tik įkvėpimo šaltinis. Nieko blogo apie ją negalėčiau pasakyt, ką bandėm - patiko, lengvai gaunasi, nėra itin itin sudėtingų receptų, bet knyga - ne pradedančiam kulinarui. Ir šiaip, man būtš gaila mokėt tiek pinigų kai angliška kone 100 Lt pigiau kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 11, 18:53)
Va va, tas paskutinis atsiliepimas - mano smile.gif Lietuviškos knygos kaina - kosminė. Gaminu iš jos itin retai, nors man visos knygos - dažniau tik įkvėpimo šaltinis. Nieko blogo apie ją negalėčiau pasakyt, ką bandėm - patiko, lengvai gaunasi, nėra itin itin sudėtingų receptų, bet knyga - ne pradedančiam kulinarui. Ir šiaip, man būtš gaila mokėt tiek pinigų kai angliška kone 100 Lt pigiau kainuoja.

O tai kiek ji kainuoja Lietuvoje? ax.gif
Atsakyti

culina mundi
Atsakyti
Geriausiai parsisiūsti anglų k. nei verstą (neaišku ar kokybiškai g.gif ) pirkti brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipete: 11 rugsėjo 2010 - 18:11
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 09 11, 18:38)

Oho kokia kaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2010 09 12, 15:26)
Oho kokia kaina blink.gif

Man tokia pati reakcija buvo doh.gif Nežinau neverta manau pirkti, nebent kas nors padovanotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 09 11, 18:10)
Geriausiai parsisiūsti anglų k. nei verstą (neaišku ar kokybiškai  g.gif ) pirkti brangiau.

Priklauso nuo kainos ir iš kur siunties. Bet Humanito knygyne irgi yra. 145 Lt. rolleyes.gif
Atsakyti