Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Violeta* labai prasta reklama, niekuo nepagrįsta. Gal reikėtų lyginti receptų skaičių ir kiek procentų (receptų) realiai konkretus žmogus gamintų.
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 05 06, 10:47)
Violeta* labai prasta reklama, niekuo nepagrįsta.

Reklama? ax.gif Ačiū, prieš 5 m aš baigiau literatūrologijos magistrantūrą, jeigu ką, man žadėjo literatūros kritikės karjerą..bet kai knygas perku ir moku $, tai jau jas ir analizuoju, o ne reklamuoju. Bet man patiko jūsų pastaba , vadinasi, įgūdžiai išliko. bigsmile.gif

Gaminau maždaug vienodai iš abiejų, jei palyginčiau abi knygas. Šiandien, beje, varčiau Nomedos knygą...Patiko dar labai viena skirta stalo ir patiekalų puošybai, būtinai įsigysiu. Atsiliepimo neberašysiu tongue.gif

P.S. dar labai domiuosi literatūra skirta gėlių auginimui bei antrajai profesijai. rolleyes.gif Galėčiau žymiai plačiau jas pokomentuot nei kulinarines, bet ką jau čia..
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 05 06, 11:47)
Violeta* labai prasta reklama, niekuo nepagrįsta. Gal reikėtų lyginti receptų skaičių ir kiek procentų (receptų) realiai konkretus žmogus gamintų.

o man Violetos* komentaras kaip tik labai patiko - aiškiai, pagrįstai išsakyta nuomonė, knygos lyginamos vadovaujantis tais pačiais kriterijais. šaunuolė; o su nuomone galima ir sutikti, ir nesutikti.
nors užmušk, reklamos ten tikrai nematau - ne pirmą kartą girdžiu tokius atsiliepimus apie Beatos knygą; ir pati, nors pirkti (bent kol kas) neketinu, panašią susidariau - kasdienai, lietuviams, nieko mandro ir ypač gražu pažiūrėt.
Atsakyti
Sveikos,

Turiu klausimėlį planuoju pirkti Darbštuolės serijos kokią knygą, gal kas kokių atsiliepimų turi? Labiau norėčiau išgirsti komentarų iš tų kurios bandė jau bent porą receptukų? Ačiū.
Atsakyti
Sveikos,

Kreipiuosiu,gal kuri turite Matha Stewwart knygą
Gal galite pasidalinti- atsiliepimais?
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
į mano virtuvę pateko labai gera knygutė"Pusvalandis virtuvėje" Reader's Digest.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 06 21, 10:05)
Sveikos,
į mano virtuvę pateko labai gera knygutė"Pusvalandis virtuvėje" Reader's Digest.

Gal galima plačiau? Kuo ji tokia gera ax.gif

O aš įsigijau Bulvių patiekalai Darbštuolės serijos, tai kai išbandysiu bent porą receptukų galėsiu pasidalinti patirtimi ar verta buvo pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2010 06 22, 16:41)
Gal galima plačiau? Kuo ji tokia gera  ax.gif

O aš įsigijau Bulvių patiekalai Darbštuolės serijos, tai kai išbandysiu bent porą receptukų galėsiu pasidalinti patirtimi ar verta buvo pirkti  mirksiukas.gif

Ingakyca 4u.gif šioje knygoje daug receptų iš daržovių{kas mane domina,pvz. trinta pankolių sriuba,kurią vakr išbandziau}
Jos pasižymi nesudėtingumu.
Daug patarimų, knygoje suradau daug atsakymų.
Gaminau vištieną.
Joje yra receptų,kai paruošti žuvį,su paprastu,bet ydomiu padažu.
Yra ir sudėtingesnių receptų,yra kitų šalių receptų. 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai prašau,pasidalinti nuomone,dėl knygos"Virtuvė slaptai-kulinarijos nusikaltelio nuotykiai
Atsakyti
Tai kad cia ne receptu knyga. Smagi knygiukste apie restorano virtuviu uzkulisius.
Atsakyti
Buvau parsisiuntus darbstuoles knygas konservavimas , tai wisai patiko , o siunciausi tai is tinklapio www.knygu.info
Atsakyti
Spalio 17d. ketinama išleist į lietuvių kalbą "Culina Mundi" receptų knygą.
Gal kas turit kitom kalbom? Kokie atsiliepimai? Visgi kaina bus nemaža..

P.S Prenumeruoju žurnalą "Virtuvė Nuo...IKI". Šiuolaikiškas. Labai patinka 4u.gif
Atsakyti