Violeta* labai prasta reklama, niekuo nepagrįsta. Gal reikėtų lyginti receptų skaičių ir kiek procentų (receptų) realiai konkretus žmogus gamintų.
QUOTE(pipete @ 2010 05 06, 10:47)
Violeta* labai prasta reklama, niekuo nepagrįsta.
Reklama? Ačiū, prieš 5 m aš baigiau literatūrologijos magistrantūrą, jeigu ką, man žadėjo literatūros kritikės karjerą..bet kai knygas perku ir moku $, tai jau jas ir analizuoju, o ne reklamuoju. Bet man patiko jūsų pastaba , vadinasi, įgūdžiai išliko.
Gaminau maždaug vienodai iš abiejų, jei palyginčiau abi knygas. Šiandien, beje, varčiau Nomedos knygą...Patiko dar labai viena skirta stalo ir patiekalų puošybai, būtinai įsigysiu. Atsiliepimo neberašysiu
P.S. dar labai domiuosi literatūra skirta gėlių auginimui bei antrajai profesijai. Galėčiau žymiai plačiau jas pokomentuot nei kulinarines, bet ką jau čia..
QUOTE(pipete @ 2010 05 06, 11:47)
Violeta* labai prasta reklama, niekuo nepagrįsta. Gal reikėtų lyginti receptų skaičių ir kiek procentų (receptų) realiai konkretus žmogus gamintų.
o man Violetos* komentaras kaip tik labai patiko - aiškiai, pagrįstai išsakyta nuomonė, knygos lyginamos vadovaujantis tais pačiais kriterijais. šaunuolė; o su nuomone galima ir sutikti, ir nesutikti.
nors užmušk, reklamos ten tikrai nematau - ne pirmą kartą girdžiu tokius atsiliepimus apie Beatos knygą; ir pati, nors pirkti (bent kol kas) neketinu, panašią susidariau - kasdienai, lietuviams, nieko mandro ir ypač gražu pažiūrėt.
Sveikos,
Turiu klausimėlį planuoju pirkti Darbštuolės serijos kokią knygą, gal kas kokių atsiliepimų turi? Labiau norėčiau išgirsti komentarų iš tų kurios bandė jau bent porą receptukų? Ačiū.
Turiu klausimėlį planuoju pirkti Darbštuolės serijos kokią knygą, gal kas kokių atsiliepimų turi? Labiau norėčiau išgirsti komentarų iš tų kurios bandė jau bent porą receptukų? Ačiū.
Sveikos,
Kreipiuosiu,gal kuri turite Matha Stewwart knygą
Gal galite pasidalinti- atsiliepimais?
Iš anksto ačiū
Kreipiuosiu,gal kuri turite Matha Stewwart knygą
Gal galite pasidalinti- atsiliepimais?
Iš anksto ačiū
Sveikos,
į mano virtuvę pateko labai gera knygutė"Pusvalandis virtuvėje" Reader's Digest.
į mano virtuvę pateko labai gera knygutė"Pusvalandis virtuvėje" Reader's Digest.
QUOTE(regna @ 2010 06 21, 10:05)
Sveikos,
Gal galima plačiau? Kuo ji tokia gera
O aš įsigijau Bulvių patiekalai Darbštuolės serijos, tai kai išbandysiu bent porą receptukų galėsiu pasidalinti patirtimi ar verta buvo pirkti
QUOTE(ingakyca @ 2010 06 22, 16:41)
Gal galima plačiau? Kuo ji tokia gera
O aš įsigijau Bulvių patiekalai Darbštuolės serijos, tai kai išbandysiu bent porą receptukų galėsiu pasidalinti patirtimi ar verta buvo pirkti
Ingakyca šioje knygoje daug receptų iš daržovių{kas mane domina,pvz. trinta pankolių sriuba,kurią vakr išbandziau}
Jos pasižymi nesudėtingumu.
Daug patarimų, knygoje suradau daug atsakymų.
Gaminau vištieną.
Joje yra receptų,kai paruošti žuvį,su paprastu,bet ydomiu padažu.
Yra ir sudėtingesnių receptų,yra kitų šalių receptų.
Sveikos labai prašau,pasidalinti nuomone,dėl knygos"Virtuvė slaptai-kulinarijos nusikaltelio nuotykiai
Spalio 17d. ketinama išleist į lietuvių kalbą "Culina Mundi" receptų knygą.
Gal kas turit kitom kalbom? Kokie atsiliepimai? Visgi kaina bus nemaža..
P.S Prenumeruoju žurnalą "Virtuvė Nuo...IKI". Šiuolaikiškas. Labai patinka
Gal kas turit kitom kalbom? Kokie atsiliepimai? Visgi kaina bus nemaža..
P.S Prenumeruoju žurnalą "Virtuvė Nuo...IKI". Šiuolaikiškas. Labai patinka