Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(regna @ 2010 03 01, 17:10)
Jazira 4u.gif -ar gali truputėlį plačiau parašyti  Julijos Visockajos laidą{kuriuo metu ji yra rodoma,per kur?}
Būsiu dėkinga 4u.gif

va čia yra tos laidos puslapis. yra ir receptai, daugelis jų yra ir knygose. aišku, čia viskas rusiškai, bet tikrai gėris essen.gif

va čia Julijos receptai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 03 kovo 2010 - 20:13
QUOTE(Jazira @ 2010 03 03, 20:59)
va čia yra tos laidos puslapis. yra ir receptai, daugelis jų yra ir knygose. aišku, čia viskas rusiškai, bet tikrai gėris  essen.gif

va čia  Julijos receptai

Jazira 4u.gif Didelis 4u.gif ,didelis 4u.gif Ačiū tau už man labai ydomia informaciją 4u.gif
Aš,rusiškai suprantu gerai
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 03, 20:40)
Jazira 4u.gif Didelis 4u.gif ,didelis 4u.gif Ačiū tau už man labai ydomia informaciją 4u.gif
Aš,rusiškai suprantu gerai

nėra už ką, man irgi rusų kalba - ne problema, ir receptų rusų kalba pilna. Vasarą ieškojau gero šašlyko recepto, tai vien šašlykams skirtų receptų puslapių gal kokius 6-7 radau smile.gif
Atsakyti
turbūt Beatos bloge daugelis receptų yra
Beatos Virtuvė
aš taip spėju, ji knygą išleido tiems, kurie neturi interneto bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos knygų mylėtojos 4u.gif
Šiandiena gavau dovanų gerą knygutę"Sena gera virtuvė".
{joje1550-paprastų receptų}
Nebloga knygutė,užtikau neblogų receptukų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 22, 23:30)

as irgi tokia turiu, anyta kaledu proga padovanojo thumbup.gif
Atsakyti
O as noreciau parekomenduoti auginancioms vaikus Mariane Loibl knyga - Raudonoji drakono sriuba - patiekalai vaikams ligoniukams.
Tikrai faini receptai smile.gif . Svarbiausia, kad visus galima pagaminti is Lietuvoje turimu produktu. Patiko tai, kad prie kiekvieno recepto - tikslus sudedamuju daliu veikimas. T.p., koki patiekalus gaminti vaikui karsciuojant, kai skauda pilva, jei neramiai miega ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 02 25, 10:59)
Aš irgi šitas turiu.
Man Julios patinka ir laida, ir knyga. Dar rusų knygyne nusipirkau tokią užrašinę receptams jos išleistą irgi su receptais  thumbup.gif

Gal galit pasidalinti info, kiek mokėjot už tą užrašų knygutę ir kur randasi tas rusų knygynas? Gal dar kas nors gero yra??
Atsakyti

ir aš šią pirkau - patenkinta smile.gif
dar laukiu "pareinant" Oliverio Ministerijos g.gif , žiūrėsiu, kaip ten...
Atsakyti

Ir as turiu drinks_cheers.gif labai patiko varskes keksas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daktare77 @ 2010 03 01, 13:35)
Sveikos.
Gal kas turite "Didziaja virtuves knyga"? Domina atsiliepimai  smile.gif

Turiu..didelė, sunki, solidi, išsami, beveik virtuvės enciklopedija..Daug naudingos informacijos, labai daug patiekalų, visokio lygio...be to, daug info apie maisto atsargų ruošimą, konservavimą, šaldymą, uogienes, gėrimus, skerdieną..švenčių organizavimą, serviravimą, terminų žodynėlis..išbandžiau kelis receptus, bet ta knyga guli beveik nenaudojama. man tiesiog sunku ką toj gausybėj rasti, pasirinkt, vienžo, nesu ta profė, kuri sugebėtų įvertint tą knygą, nes negaminu tiek daug, be to, nemažai siūlomų receptų reikia to, ko paprastai nėra namie, o aš mėgstu gamint ekspromtu..
Bet tikrai mėgstančiam gamint maistą žmogui ir ne naujokui bus gera knyga, rasit patiekalų, kuriais galėsit stebint valgančius smile.gif
labai gera poligrafija, itin kokybiškas popierius..prakutęs maisto ruošėjas, manau džiaugtųsi tokia dovana.

Minusas - mane vargina knygos storis. Nu per sunki ji man bigsmile.gif

man pgl mano sugebėjimus labiau tinkama Beatos knyga - rašyta tautietės, žinančios lietuvių maitinimosi įpročius, neversta, mažiau rafinuotumo, paprasti kasdieniai patiekalai, nereikia nusprendus ką gamint skuost į parduotuvę, aprašytos galimos 'slidžios" situacijos, daug subjektyvių pastebėjimų. Nesunku laikyt rankose bigsmile.gif Bloge daug ko nėra, kaip ir bloge yra to, kas nedėta į knygą. Pgl siūlomus recpetus - labiau patinka knyga, bloge daug įdomesni Beatos gyvenimiški pasvarstymai apie pvz, šaldytuvų turinį smile.gif Na, dar pastebėčiau, kad tų pačių receptų ingriedentų kiekai skiriasi - knygos pratarmėj rašyta, kad patiekalai ruošiami knygai buvo kelis kartus gaminami, tikslintos receptūros...Yra vietos užrašams, man labai patogu internete sužvejotus receptus sudėt. plius ši knyga dvigubai pigesnė nei pirmoji aptarta, bet ją gavau dovanų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 gegužės 2010 - 20:32
Sveikutes,prasau patarti kuria knyga geriau pirkti.Beatos virtuve ar Didzioji virtuves knyga?Is anksto dekoju.
Papildyta:
Labai atsiprasau,atsakyma radau blush2.gif
Atsakyti