Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(Agniska @ 2010 01 12, 17:02)
Kokios nuostabios dovanos wub.gif gal kainos buvo nenuklijuotos? biggrin.gif

Na kadangi visą laiką norėjau ir varčiau vis norėdama nusipirkti, bet nekilo ranka, tai vyras užmatė ir nupirko, kai buvo akcija knygoms maximoje biggrin.gif Taigi kainas žinau biggrin.gif Pirmoji - 24,99 lt, antroji - 30,70 lt. Yra ir trečioji dalis vien saldumynai: tortai, keksai, sausainiai, kadangi nelabai gaminu saldžius dalykus, tai ir nepirko mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas gali pasidalinti mintimis apie šią knygą?

user posted image
Atsakyti
http://friends-forum.......43&page=185 skaitančiom rusiškai
Atsakyti

sveiki,
ieškau Beatos virtuvės knygos - gal kas turite perleisti?
į a.ž. ax.gif

Atsakyti
Sveikos,
aš,čia dėl knygų{tikiuosiu nebūsiu apšaudyta,kad ne čia rašau}
Turiu pasiūlimą,juk čia vyksta forumas-diskusijos,gal būtų galima aptarti kulinarines įsigytas knygas.
Tarkime ar patiko knyga,ar ne?
Sakysite,kad yra knygų tema,bet aš pabrėžiu kulinarijos.
Ar,priimsite mano pasiūlymą,laikas parodys,ar ,atsiliepsite.
Atsakyti
Parduodu knyga,,Konditerijos enciklopedija " nauja.Kaina 65 lt.Miestas Kaunas, bet siusiu jusu saskaita. 4u.gif...
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 01 29, 15:54)
Sveikos,
Turiu pasiūlimą,juk čia vyksta forumas-diskusijos,gal būtų galima aptarti kulinarines įsigytas knygas.

Pritariu idejai,as taip pat noreciau tokios diskusijos,nes taip lengviau spresti apie knyga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 01 29, 17:54)
Sveikos,

Pritariu, bet jau apie savo turimas knygas kaip ir parašiau atsiliepimą, po tų komentarų išbandžiau dar keletą receptukų, taigi jeigu kas domina klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2010 01 12, 19:45)
Na kadangi visą laiką norėjau ir varčiau vis norėdama nusipirkti, bet nekilo ranka, tai vyras užmatė ir nupirko, kai buvo akcija knygoms maximoje  biggrin.gif Taigi kainas žinau  biggrin.gif Pirmoji - 24,99 lt, antroji - 30,70 lt. Yra ir trečioji dalis vien saldumynai: tortai, keksai, sausainiai, kadangi nelabai gaminu saldžius dalykus, tai ir nepirko  mirksiukas.gif

Ingakyca, 4u.gif -jeigu yra galimybė,parašyk,gal tavo turimose knygose yra lasisos salotų,ar aptepu.
Domina,avokadas{iš jo receptukai}
Varškės šalti receptai.
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Parduodu knyga,,Konditerijos enciklopedija " nauja.Kaina 65 lt.Miestas Kaunas, bet siusiu jusu saskaita. 4u.gif...

Nuleisiu iki 55 lt. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kur įmanoma būtų gauti Mary Berry "Klasikinė virtuvė"? ax.gif O gal girdėjote - gal ruošiasi papildomą tiražą išleisti?
Visur išparduota verysad.gif

Atsakyti
Kita savaite turi jau pasirodyti Beatos receptu knyga thumbup.gif
Atsakyti