Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(Empatique @ 2009 11 30, 16:23)
Sveikos,

gal kas matė tokią knygą receptams, kur pats gali rašytis savo receptus, kad būtu suskirstyta pvz. pirmi , antri patiekalai ir t.t.
4u.gif

gal tikrai kas esat uzmate Kaune? taip reiktu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 12 15, 22:47)
gal tikrai kas esat uzmate Kaune? taip reiktu verysad.gif

Dar mačiau CD Style ar ImDeco (pas mus jos Europos PC po vienu stogu, tai tiksliai nepasakysiu, kurios parduotuvės asortimentui priklausė) tokią. tik kaina virš 100 Lt.
Atsakyti
Užvakar nusipirkau "Beatos receptai" knygą. Ji man taip patiko- lengvi, greiti ir be galo skanūs recepetai. Daugelis jų jos tinklarašty yra, so, kurios nenori leisti pinigų- eikit į puslapį ir iš ten išsirašykite.
Atsakyti
Sveikutes ax.gif gal kas turite parduoti "Beatos virtuve" pigiau nei parduotuvej, gal kas per akcija nusipirko ir nepatiko, ar netiko kas 4u.gif Akcijos metu, pervaziavom 3 maximas, niekur neradom g.gif Brangoka dabartine kaina jos doh.gif Rasykit i a.z., labai lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Hmm... radau aš tą knyga receptams rašyti imdeco, bet tikėjausi kažko rimtesnio gal g.gif Tai kam žadėjau ją pirkti pakeičiau paprasta užrašų knyga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitukas @ 2009 12 20, 22:32)
Sveikutes ax.gif gal kas turite parduoti "Beatos virtuve" pigiau nei parduotuvej, gal kas per akcija nusipirko ir nepatiko, ar netiko kas 4u.gif Akcijos metu, pervaziavom 3 maximas, niekur neradom g.gif Brangoka dabartine kaina jos doh.gif Rasykit i a.z., labai lauksiu mirksiukas.gif

http://www.supermama...?...2397&st=480
parduoda, bet Klaipedoje g.gif
Atsakyti
Padovanojau mamai su gimtadieniu Beatos knyga smile.gif Kai tik gavo abu su teciu susede analizavo ja, o ir sian skaitinejos ja smile.gif Kaip supratau patiko smile.gif belieka dabar pagamint is jos 4u.gif
Atsakyti
galvojau as beatos knyga pirkti, bet kad internete tu receptu yra. nors kai mama nesinaudoja internetu reiks gal padovanot.
varciau Nomedos knyga... man kazkaip nelabai patiko.
Oliverio turiu knyga, bet dar nieko neprisiverciau is jos pagaminti.
Julija Visockaja "Valgome namie" dar turiu, nes patikdavo jos laidos apie maisto gaminima. smile.gif ir pasigirsiu, kad jau ne karta jos receptais pasinaudojau.
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 06, 15:39)
galvojau as beatos knyga pirkti, bet kad internete tu receptu yra. nors kai mama nesinaudoja internetu reiks gal padovanot.
varciau Nomedos knyga... man kazkaip nelabai patiko.
Oliverio turiu knyga, bet dar nieko neprisiverciau is jos pagaminti.
Julija Visockaja "Valgome namie" dar turiu, nes patikdavo jos laidos apie maisto gaminima. smile.gif ir pasigirsiu, kad jau ne karta jos receptais pasinaudojau.

Ritule.rita :4u:turiu prašymą,gal galėtai daugiau parašyti apie Julijos knyga"Valgome namie"
Būsiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi idomu apie ta knyga suzinot, ar verta pirkt
Atsakyti
O aš per šventes gavau Lengvi receptai I ir Lengvi receptai II, labai labai patinka knygos šios dvi, jau pagaminau ne vieną patiekalą iš jų kol kas dar nenusivyliau nei vienu receptu, tačiau pagal save ir pakeitimus padarau sekantį kartą gamindama mirksiukas.gif Pirmoje knygoje yra užkandžiai, sriubos (beje labai skani sriuba su porais), sumuštinių tortai, salotos (ypatingai skani su avokadais ir kumpiu rolleyes.gif )ir pan. Antrojoje knygoje antri patiekalai, tokie kurie daromi iš faršo (vakar dariau maltos mėsos ir vermišelių troškinį - apsivalgymas bigsmile.gif ), mėsos, grybų, apkepai, makaronų patiekalai, žuvies ir panašiai. Ten surašyta kiek asmenų užtenka porcijų, kol kas viskas atitinka kiek dariau ir gaminimo laikas (na ne visiškai atitinka, nes priklauso ir nuo viryklės ir kokiu greičiu pjaustomos daržovės ir panašiai, tarkim yra patiekalas iš pirmosios dalies kur batonas su pomidorais ir mozarelą, tai jį orkaitėj laikiau daug mažiau nei nurodyta, nes labai užkaitinau iš pat pradžių orkaitę). Gal kam padės ši informacija, jeigu kas klauskit atsakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2010 01 12, 12:07)
O aš per šventes gavau

Kokios nuostabios dovanos wub.gif gal kainos buvo nenuklijuotos? biggrin.gif
Atsakyti