Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(just.me. @ 2009 11 17, 21:38)
Aš irgi pasigirsiu - parsitempiau namo Oliverio knyga "Gaminame su Oliveriu" (47 lt) ir dar kita Gordon Ramsay "Gaminti gali visi" (47 lt.) uz puse kainos nuo iprastines. Pirkau knygu isparduotuvej Kaune Urmo bazese. Yra ten ir daugiau kulinariniu smile.gif

O tiksliau kuri rampa ten ir t.t.. nes urme aš kažkaip nesigaudau g.gif susidomėjau 4u.gif
Atsakyti
Ten yra Raudonam pasaze, 1 galerijoj. Pro erotiniu prekiu parduotuve AISTRA ieiti reik. Na kitaip sakant tam pastate kur yra SEB bankomatas. Nzn ar cia aiskiai papasakojau smile.gif

QUOTE(linanil @ 2009 11 17, 21:59)
O tiksliau kuri rampa ten ir t.t.. nes urme aš kažkaip nesigaudau  g.gif susidomėjau  4u.gif

Atsakyti
ačiū, žinau ta vietą maždauk 4u.gif
Atsakyti
Ir man palikit biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu Jamie Oliver. Jamie's kitchen.
Spauskite nuorodą paraše.
Atsakyti
Gal kas nori arduoti Lino Samėno ,, Virtuvės knyga''. Siūlykit į a/z.
Atsakyti
Sveikos, gal kas turi parduoti knyga I.Čereškienė
Miltiniai konditerijos gaminiai
mokymo priemonė prekybos-kulinarijos mokykloms
1978 m. parasykit i a.z? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas matė tokią knygą receptams, kur pats gali rašytis savo receptus, kad būtu suskirstyta pvz. pirmi , antri patiekalai ir t.t.
Noriu mamai padovanoti, nes ji turi labai daug receptu, surašytų ant popieriukų.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2009 11 30, 16:23)
Sveikos,

gal kas matė tokią knygą receptams, kur pats gali rašytis savo receptus, kad būtu suskirstyta pvz. pirmi , antri patiekalai ir t.t.
Noriu mamai padovanoti, nes ji turi labai daug receptu, surašytų ant popieriukų.

4u.gif

Marks & Spencer parduotuvėj, Gedimino 9
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2009 11 30, 21:44)
Marks & Spencer parduotuvėj, Gedimino 9

didžiulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Empatique @ 2009 11 30, 16:23)
Sveikos,

4u.gif

Kaip faina wub.gif pirmą kartą apie tokią girdžiu 4u.gif
Atsakyti
hmm... idomu ar Kaune būtų kur pirkti? g.gif Man čia ir naujiena...
Va sirgau, tai dabar važiuosiu i bazes rolleyes.gif
Atsakyti