Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Gal kas turit pasiūlyti Kaune ir pigiau nei knygyne šią knygą? (labai lauksiu į Až pasiūlymų).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žemyna* @ 2009 09 24, 13:32)
Gal kas turit pasiūlyti Kaune ir pigiau nei knygyne šią knygą? (labai lauksiu į Až pasiūlymų).

Nebereikia - jau nusipirkau smile.gif
Atsakyti
Labai ydomu kiek kainuos Lino Sameno knyga"Virtuvės knyga",kuri jau pasirodys 2lapkričio P.C"IKI"
gal ,kam teko matyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 31, 16:12)
Labai ydomu kiek kainuos Lino Sameno knyga"Virtuvės knyga",kuri jau pasirodys 2lapkričio P.C"IKI"
gal ,kam teko matyti? 4u.gif

jei gerai pamenu, 50 lt - 49,99 Lt.
Atsakyti
Mielos mamos ir ne tik, turiu didziuli didziuli prasyma smile.gif Rasau mokslini darba apie viena receptu knyga smile.gif "1000 patiekalų" rinktiniai valgiai iš viso pasaulio. Gal turite, kas šią knygą namuose, ar šiaip yra tekę ją pavartyti?smile.gif Man labai reiktų jūsų nuomonės, kas joje blogai, ar aiškūs valgių pavadinimai ( nes yra labai daug "naujoviškų" pavadinimų gan sudėtingų) Labai dėkoju Jums visoms iš anksto smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas įsigijote jau Lino Sameno knyga? Vis laiko nėra vaikštinėti po knigyna... Idomu, verta dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ragania @ 2009 11 03, 18:40)
Mielos mamos ir ne tik, turiu didziuli didziuli prasyma smile.gif Rasau mokslini darba apie viena receptu knyga smile.gif "1000 patiekalų" rinktiniai valgiai iš viso pasaulio. Gal turite, kas šią knygą namuose, ar šiaip yra tekę ją pavartyti?smile.gif Man labai reiktų jūsų nuomonės, kas joje blogai, ar aiškūs valgių pavadinimai ( nes yra labai daug "naujoviškų" pavadinimų gan sudėtingų) Labai dėkoju Jums visoms iš anksto smile.gif thumbup.gif

Šią knygą dovanų gavau praeitais metais tongue.gif . Knyga graži, splavota - bet nieko dar negaminau blush2.gif Žadu vis pabandyti... tada daugiau pasakysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 11 09, 18:02)
Gal kas įsigijote jau Lino Sameno knyga? Vis laiko nėra vaikštinėti po knigyna... Idomu, verta dėmesio  g.gif

Linanil, ši,knyga yra P.C "IKI",bent,ten aš,ją žiūrėjau,nebloga knyga,bet pirkkti nepirkau.
Taip ji puiki knyga patiko turinys.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 11 10, 20:54)
Linanil, ši,knyga yra P.C "IKI",bent,ten aš,ją žiūrėjau,nebloga knyga,bet pirkkti  nepirkau.
Taip ji  puiki knyga patiko turinys.

Aiškutis smile.gif Niu reikės pažiūrėti tada savaitgali, kažkaip šiaip jis man patinka kaip gamina g.gif
Atsakyti
QUOTE(linanil @ 2009 11 09, 17:02)
Gal kas įsigijote jau Lino Sameno knyga? Vis laiko nėra vaikštinėti po knigyna... Idomu, verta dėmesio  g.gif

Gavau nuo vyro dovanų thumbup.gif Super knyga,viskas labai gražiai pateikta,ir ne taip kaip užsienio knygose,viską tikrai galima įsigyti čia thumbup.gif
Atsakyti
Jau kvepia kalėdom, dovanos dovanos mirksiukas.gif
Aš jaučiu pasidovanosiu pati, taip knieti blush2.gif brangiausias už viską ko reikia, kad tik valgyti but skaniai ir įvairiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pasigirsiu - parsitempiau namo Oliverio knyga "Gaminame su Oliveriu" (47 lt) ir dar kita Gordon Ramsay "Gaminti gali visi" (47 lt.) uz puse kainos nuo iprastines. Pirkau knygu isparduotuvej Kaune Urmo bazese. Yra ten ir daugiau kulinariniu smile.gif
Atsakyti