As irgi turiu nemazai receptu (kai kurie visos knygos skanuotos) tai irgi noreciau pasidalinti, bet i meilus tai butu sunkoka issiusti. Turiu pasiulyma Atidarom nauja tema ir visos kas turim tokiu knygu prikabinam toj temoj ir dalinames. Kaip jums toks pasiulymas
P.S. beveik visi mano receptai tai anglu kalboj, yra pora vokisku, bet vistiek gal kam praverstu
P.S. beveik visi mano receptai tai anglu kalboj, yra pora vokisku, bet vistiek gal kam praverstu
QUOTE(olé @ 2005 05 13, 08:58)
gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose!
Gal kas jau matet lietuviska versija?
QUOTE(rasa316 @ 2005 08 21, 14:53)
As irgi turiu nemazai receptu (kai kurie visos knygos skanuotos) tai irgi noreciau pasidalinti, bet i meilus tai butu sunkoka issiusti. Turiu pasiulyma Atidarom nauja tema ir visos kas turim tokiu knygu prikabinam toj temoj ir dalinames. Kaip jums toks pasiulymas
Oi kaip būtų gerai, kad jūs pasidalintumėt... Nes tos knygos tokios brangios... O jų taip norisi... Manau būtų gera idėja atidaryt atskirą temelę...
Tiek entuziazmo buvo ir taip greitai viskas nutilo. As turiu pdf faile Indiškų patiekalų knygą (rusų kalba) ir nedidelių knygelių (grybų patiekalai, užkandžiai, sriubos, šaltienos, bandelės, blynai, patiekalai orkaitėje ir kt) taip pat rusų kalba. (tiesa, jos yra deja vu formate, todel programą reikės parsisiųsti iš interneto, bet tai ne problema )
Turiu ir popierinių knygų, bet neturiu galimybės nuskenuoti.
Tai kas norės, kad atsiųsčiau kompiuterines versijas, parasykit AŽ.
Turiu ir popierinių knygų, bet neturiu galimybės nuskenuoti.
Tai kas norės, kad atsiųsčiau kompiuterines versijas, parasykit AŽ.
QUOTE(Busta @ 2005 08 22, 17:12)
Gal kas jau matet lietuviska versija?
sklando gandai, kad bus prieš Kalėdas
QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38)
Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka...
gmail talpa nemaža, būtų įmanoma. Koks dydis failo?
QUOTE(olé @ 2005 09 18, 16:44)
sklando gandai, kad bus prieš Kalėdas
Smalsu, kuri leidykla čia leidžia?
QUOTE(Havana @ 2005 09 27, 16:10)
gmail talpa nemaža, būtų įmanoma. Koks dydis failo?
Per icq labai gerai failai vaiksto. as irgi noreciau tos knygos jei galima
Galima siųsti per www.yousendit.com. per ten man didelius talmudus atsiunčia!
Noriu paklausti apie receptų knygą, bet kiek kitokio klausimo
aš noriu nusipirkti receptų kygą, bet tuščią, kad galėčiau į ją rašyti savo (ir jūsų) receptus. mano mama turi tokią, bet jinai sena sena..
ar knygynuose tokių knygų yra? man neteko matyti.
aš noriu nusipirkti receptų kygą, bet tuščią, kad galėčiau į ją rašyti savo (ir jūsų) receptus. mano mama turi tokią, bet jinai sena sena..
ar knygynuose tokių knygų yra? man neteko matyti.
QUOTE(technikine @ 2005 08 20, 15:38)
Turiu viena neplona lietuviska knyga. Kainavo 40 Lt, buvo gaila, todel pasiskolinau, nuskanavau - ji kompiuteriniame formate, tik jei bus norinciu nezinau kaip permesti. E-pastui - kiek didoka...
Gal kuri jau gavot shita knyga? As tai dar ne. Gal galetumet persiusti man? Email parasyciau I a.z.