QUOTE(alma1224 @ 2009 03 17, 15:31)
Merginos, gal kurios turit Doncovos "Tinginės knyga" ir "Antroji tinginės knyga". Pirmoje sudėta daug įvairių receptėlių, o antroje - įvairių šalių virtuvės receptai. Taigi, norėjau paklaust, ar gaminot pagal šias knygas? Ar patiko? (vis pavartau "Maximoj", bet vėl padedu atgal į lentyną)
Sveiki i kulinarijos skyrelį įlindau gan neseniai, tai dar kaip ir naujoke cia bet va, kai pamačiau tą knygą paminėtą, nesusilaikiau (būtent "tinginės receptai" ) kažkada ir aš maximoj pastebėjau tą knygą. Varčiau varčiau, iš pradžių tik šiaip, paskui vieną - kitą receptuką paskaitinėjau ir prastovėjau ilgiausiai galiausiai nusprendžiau, kad man jos reikia. nusipirkau, ir, tiesą sakant, nesigailiu patinka aprašymai kaip ką gaminti. Ir gaminau iš jos lydytų sūrelių sriubą, kuri labai prigijo, nes skanu, greita ir pigu ir gaiviųjų gėrimų dariau, ir saldumynų. Žodžiu, kai pristinga minčių visada ta knyga po ranka, nes netgi prie, regis, tikslių receptų, ten siūlomos ir variacijos su vienokiais ar kitokiais produktais. o kai aš labiau mėgėja eksperimentuoti, o ne tikslius nurodymus vykdyt, tai man ta knygelė labai labai