Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(alma1224 @ 2009 03 17, 15:31)
Merginos, gal kurios turit Doncovos "Tinginės knyga" ir "Antroji tinginės knyga". Pirmoje sudėta daug įvairių receptėlių, o antroje - įvairių šalių virtuvės receptai. Taigi, norėjau paklaust, ar gaminot pagal šias knygas? Ar patiko? (vis pavartau "Maximoj", bet vėl padedu atgal į lentyną)

Sveiki 4u.gif i kulinarijos skyrelį įlindau gan neseniai, tai dar kaip ir naujoke cia ax.gif bet va, kai pamačiau tą knygą paminėtą, nesusilaikiau (būtent "tinginės receptai" ) ax.gif kažkada ir aš maximoj pastebėjau tą knygą. Varčiau varčiau, iš pradžių tik šiaip, paskui vieną - kitą receptuką paskaitinėjau ir prastovėjau ilgiausiai blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif galiausiai nusprendžiau, kad man jos reikia. bigsmile.gif nusipirkau, ir, tiesą sakant, nesigailiu biggrin.gif patinka aprašymai kaip ką gaminti. Ir gaminau iš jos lydytų sūrelių sriubą, kuri labai prigijo, nes skanu, greita ir pigu smile.gif ir gaiviųjų gėrimų dariau, ir saldumynų. Žodžiu, kai pristinga minčių visada ta knyga po ranka, nes netgi prie, regis, tikslių receptų, ten siūlomos ir variacijos su vienokiais ar kitokiais produktais. smile.gif o kai aš labiau mėgėja eksperimentuoti, o ne tikslius nurodymus vykdyt, tai man ta knygelė labai labai ax.gif
Atsakyti
Ačiū Elika už atsakymą. O tu turi tikriausiai pirmąją knygą? Ar vartei ir antrąją? O gal turi abi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alma1224: 02 balandžio 2009 - 12:39
QUOTE(alma1224 @ 2009 04 02, 13:38)
Ačiū Elika už atsakymą. O tu turi tikriausiai pirmąją knygą? Ar vartei ir antrąją? O gal turi abi?

Nėra už ką 4u.gif taip, turiu, pirmąją knygą. Antros dar kažkaip neteko matyti ir nevarčius net ax.gif
Atsakyti
4u.gif Elika,gal gali tų knygučių kainą parašyti.
Mane viena sudomino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 04 02, 13:52)
4u.gif Elika,gal gali tų knygučių kainą parašyti.
Mane viena sudomino. 4u.gif

Ne man skirta , bet atsakau - Maximoj mačiau: viena apie 23 Lt kažkur tai, kita gal apie 26 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alma1224: 02 balandžio 2009 - 15:38
QUOTE(alma1224 @ 2009 04 02, 17:38)
Ne man skirta , bet atsakau - Maximoj mačiau: viena apie 23 Lt kažkur tai, kita gal apie 26 Lt

Dabar maximoje akcija pirma knyga 20.99 lt, o antroji 22.99 lt
Akcija iki balandzio 16 dienos
Atsakyti
Parduodu B. Kackus "Medziotojo vaises", 253psl. 700 receptu. smile.gif
12lt, Kaunas
Atsakyti
na va, ir uz mane atsake bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine @ 2009 03 25, 10:32)
Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT

Man irgi raso "Nėra failo su tokiu failo vardu. " unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrine @ 2009 03 25, 10:32)
Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT

jei galit, pakartokit 4u.gif
--------------------------------
Gal kas kur uzmatet Mary Berry kulinariniu knygu? perejau kelis knygynus, neradau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 06 balandžio 2009 - 14:45
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 06, 14:40)
Gal kas kur uzmatet Mary Berry kulinariniu knygu? perejau kelis knygynus, neradau verysad.gif

Kad turbūt visas tiražas išparduotas verysad.gif Galima nebent pirkti iš Anglijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 04 09, 00:31)
Kad turbūt visas tiražas išparduotas verysad.gif Galima nebent pirkti iš Anglijos g.gif

va va, man irgi jau tokia mintis kilo verysad.gif gal kam jau atsibode? rolleyes.gif nors abejoju...
Atsakyti