Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(saulyte525 @ 2009 03 10, 17:15)
sveikos, mamytes, turiu nauja James Oliver knyga,
galiu atsiusti registruotu pastu namo uz 55 lt. Vilnius.
user posted image

O kodėl nepatiko? Man padovanojo per Kalėdas, ati jau vien jo rašymo stiliumi susižavėjau. Ryt arba poryt bandysiu pirmąjį patiekalą iš jos cool.gif
Atsakyti
Likusios knygos:
Gal kam įdomūs bus senesni ir gana seni valgių receptai ir patarimai:

J. Kondrackienė "Dietinė mityba" 1979 m. 209 psl. - 5 Lt.
user posted image

P. Žemaitienė "Mėsos gaminiai ir jų laikymas" 1958 m. 148 psl. - 10 Lt.
user posted image

Dar parduodu 165 valgiu receptu korteles.
user posted image

Panevėžys mirksiukas.gif Galesiu ir siusti
Atsakyti
Gal ka sudomins sios knygos:
Kaina 8 Lt.
user posted image
Kaina 4 Lt.
user posted image
Kaina 6 Lt.
user posted image
Kaina 5 Lt.
user posted image
Kaina 6 Lt.
user posted image
17 rusisku patiekalu korteliu su aprasymu. Kaina 6 Lt.
user posted image
Atsakyti
Man rodos, čia ne skelbimų lenta mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kurios turit Doncovos "Tinginės knyga" ir "Antroji tinginės knyga". Pirmoje sudėta daug įvairių receptėlių, o antroje - įvairių šalių virtuvės receptai. Taigi, norėjau paklaust, ar gaminot pagal šias knygas? Ar patiko? (vis pavartau "Maximoj", bet vėl padedu atgal į lentyną)
Atsakyti
,,Virtuvės džiaugsmai"

user posted image

Leidėjas: Gamta
Išleidimo metai: 2008
Formatas: 21x29, kietas viršelis
Puslapių skaičius: 235

Anotacija:
Geriausi Kristiano Toibnerio ir Anetės Volter valgių receptai.

Kiekvienas pagrindinėje knygos dalyje pateikto recepto patiekalas ar gėrymas iliustruojamas spalvota nuotrauka. Taigi jūs patiekalą galit išsirinkti ir iš akį patraukusios nuotraukos, ir pagal aprašymą - užkandį ar sriubą, salotas ar žvėrieną. Tų patiekalų kartu su apkepais, šiupiniais, senoviškais miltų valgiais, vaisių desertais, ledais ir burnoje tirpstančiais putėsiais knygoje rasite net šimtą. O kad neperžengtumėte ribų, prie valgių nurodomos ir jų teikiamos energijos kiekis džiauliais ir kalorijomis.

Mes šią knygą stengėmės pritaikyti dabarčiai išsaugodami tradicinius būdus, atsisakydami nenusisekusių naujovių ir vėl ieškodami ko nors įdomesnio.

keisciau i du butelius J.P.CHENET pusiau saldaus balto vyno blush2.gif
Atsakyti
Darbštuolė - Velykų Vaišės LT-2009


Išleidimo metai: 2009
Kalba: Lietuvių


Turinys:
Užkandžiai
Salotos
Kepsniai
Padažai ir pagardai
Desertai


user posted image


Parsisiusti -Darbstuole.-.Velyku.vaises.2009.- 58.7 Mb
Atsakyti
Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT

user posted image

Išleidimo metai: 2009
Kalba: Lietuvių
Formatas: *.pdf


Turinys:
Šalti ir karšti užkandžiai
Sriubos
Karštieji patiekalai
Desertai


Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT.pdf - 68.7 Mb



Papildyta:
user posted image

Originalus pavadinimas: Mišrainės - vitaminų šaltinis
Išleidimo data: 1998

Salotos buvo gaminamos jau prieš 2500 metų. XIX a. net šakniavaisiai: morkos, burokėliai, bulvės, griežčiai ir ankštiniai augalai buvo skirti salotoms, tačiau žali nevartojami. Manyta, kad požemio daržovės nešvarios, todėl jos buvo verdamos. Taip atsirado ypatingas salotų porūšis - mišrainės, gaminamos iš virtų daržovių.
Jau seniai įrodyta, kad daržovės - sveikatos šaltinis. Iš jų organizmas gauna daug vitaminų, mineralinių ir kitokių medžiagų. Šiame, 40 puslapių, leidinyje pateikta apie 90 mišrainių receptų, trumpai pristatomi daržovių, vaisių bei kitų produktų vitaminai.

Parsisiusti-Misraines_-_vitaminu_saltinis.pdf - 12.4 Mb
Atsakyti
QUOTE(ausrine @ 2009 03 25, 09:32)
Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT

user posted image

Išleidimo metai: 2009
Kalba: Lietuvių
Formatas: *.pdf
Turinys:
Šalti ir karšti užkandžiai
Sriubos
Karštieji patiekalai
Desertai
[url=http://www.failai.lt/my2u8x859sj6/Parsisiusti-Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT.pdf.htm]Geriausi.receptai.Nr.1.2009.LT.pdf - 68.7

Šito failo nėra.
Atsakyti
Man neleidžia atsisiųst nei vieno nei kito
Atsakyti
QUOTE(alma1224 @ 2009 03 26, 08:28)
Man neleidžia atsisiųst nei vieno nei kito

Man irgi unsure.gif
Atsakyti
o ash galiu pasiulyti jusu gaminamiems patiekalams tai ka pati neseniai atradau, tai prieskoniai gamintojo kainomis, beje lietuviski.. gal tai pasirodys kaip reklaminimas bet negaliu nepasidalinti tokia informacija. jei kuria nors domina galiu atsiusti i pasta kanininka ir pacios isitikinsite. skani.tina@gmail.com


Pvz vakar gaminau puikius kepsnelius ir naudojau prieskonius mesai su dumo extraktu, ju kaina atrodo 13 lt uz thumbup.gif 1kg. isivaizduojat ! o parduotuvej tokios rusies ne su ziburiu nerasi, uz vegetos (aisku ash jos nenaudoju) 200 gr 5 litus suplosi o ten vien druska g.gif
Atsakyti