Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(regna @ 2009 01 28, 14:28)
Gundez 4u.gif
Gal,gali,truputį plačiau aprašyti šią knygą{mane domina kokių šalių yra  receptai,ar yra vaizdinės nuotraukos,ir kokia knygos kaina,aišku savaime ,ji bus nepigi} 4u.gif

As ja gavau dovanu, bet ji kazkur 100 litu kainuoja kazkur, na yra paveiksleliai, kaip gaminti, kaip atrodo pagaminta, yra ivairiausiu patarimu ir gudrybiu, o salys tai ten ivairios, man siaip labai patiko si knyga smile.gif
Atsakyti
Virtuvės Paslaptys 2009 nr1

user posted image

Turinys:

Visko po truputi
Sriubos
Šeimininkėms pravers
Užkandžiai
Mėsos patiekalai
Grybai
Žuvys
Kepiniai
Vaisiai

parsisiusti

Virtuves.Paslaptys.01.2009 - 78.7 Mb
Atsakyti
Sveiki forumo dalyviai,

Čia aš visai naujas, kaip matot, tačiau paskaičius šią skiltį sugalvojau pasiūlyti vieną dalyką smile.gif

Mačiau čia kažkas apie Jamie Oliverį šnekėjo (visų žinučių tikrai nesinorėjo perskaityti, nes jų per daug), tai turiu 3 Jamie Oliverio "Laimingos virtuvės dienoraščio" knygas.

Jas gavau nemokamai iš leidyklos "Alma littera", nes parašiau straipsnį apie Jamie. Ir.. net nežinau kur jas dėti smile.gif Tai pagalvojau parduosiu.

user posted image

Apie pačią knygą ir Jamie nemanau, kad reikia pasakoti. Teko pasidaryti keletą receptukų iš knygos ir visai patiko. Pats Jamie irgi, nes jis labai suasmenintai pasakoja apie save, jo aistrą - kulinariją. Faina knyga.

O ir filmuką youtube įdomų radau, kaip jis valgyti gamina bedainuojant savo dainą: http://www.youtube.c...h?v=0_KyYs0Ipy0 smile.gif

Šiaip knygynuose visur kaina siekia 90 lt., e-parduotuvėse 85 Lt. ir pan. Aš parduodu už 70 Lt. Gyvenu Vilniuje, senamiestyje smile.gif

Jei kas susidomėjote, tai siųskit žinią paštu : paulius400@gmail.com . Tikiuosi, administratoriai neištrins žinutės, nes visai nenoriu reklamuoti ar būti kitas kenkėjas. Noriu padėti sutaupydamas mamytėms keletą litukų. Krizė veikia visus.

Pagarbiai,
Paulius
Atsakyti
Gal kam įdomūs bus senesni ir gana seni valgių receptai ir patarimai:

J. Kondrackienė "Dietinė mityba" 1979 m. 209 psl. - 5 Lt.
user posted image

S. Sirtautienė ir kiti "Daržovių valgiai" 1980 m. 222 psl. - 3 Lt.
user posted image

A. Ptašeko knygyno leidinys (fotografuotas) "Vegetariškoji virtuvė" 1936 m. 124 psl. - 10 Lt.
user posted image

user posted image

P. Žemaitienė "Mėsos gaminiai ir jų laikymas" 1958 m. 148 psl. - 10 Lt.
user posted image

Dar parduodu 165 valgiu receptu korteles.
user posted image

Panevėžys mirksiukas.gif Galesiu ir siusti
Atsakyti
QUOTE(sodiene @ 2009 02 16, 17:44)
Gal kam įdomūs bus senesni ir gana seni valgių receptai ir patarimai:

J. Kondrackienė "Dietinė mityba" 1979 m. 209 psl. - 5 Lt.
user posted image

S. Sirtautienė ir kiti "Daržovių valgiai" 1980 m. 222 psl. - 3 Lt.
user posted image

A. Ptašeko knygyno leidinys (fotografuotas) "Vegetariškoji virtuvė" 1936 m. 124 psl. - 10 Lt.
user posted image

user posted image

P. Žemaitienė "Mėsos gaminiai ir jų laikymas" 1958 m. 148 psl. - 10 Lt.
user posted image

Dar parduodu 165 valgiu receptu korteles.
user posted image

Panevėžys mirksiukas.gif Galesiu ir siusti

oho.. o kiek kortelės kainuotų? Jos LT kalba?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Charle @ 2009 02 19, 21:33)
oho.. o kiek kortelės kainuotų? Jos LT kalba?

Korteles parduodu po 0,1 Lt. Jos lietuviu kalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sodiene @ 2009 02 23, 22:38)
Korteles parduodu po 0,1 Lt. Jos lietuviu kalba smile.gif

Mane kortelės sudomino, nes dali jų t. p. turiu. Bet man reikalingos tik tos kurių neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2009 03 01, 20:33)
Mane kortelės sudomino, nes dali jų t. p. turiu. Bet man reikalingos tik tos kurių neturiu  smile.gif

Parasykite i AZ, kuriu reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sodiene @ 2009 03 01, 23:50)
Parasykite i AZ, kuriu reikia ax.gif

mmmm.... čia truputi painu doh.gif Gal parašyk kokius rinkinukus gavusi smile.gif
Atsakyti
user posted image

Parduota
Atsakyti
sveikos, mamytes, turiu nauja James Oliver knyga,
galiu atsiusti registruotu pastu namo uz 55 lt. Vilnius.
user posted image
Atsakyti