paskaitinejau as pas jus cia ir uzsimaniau Oliverio knygu
reikes pirmadieni i knigyna begti
Jamie Oliver
Laimingos virtuvės dienoraštis
Kaina 89Lt...cia seip kazkas klause
QUOTE(franciska @ 2008 12 27, 19:19)
Jamie Oliver
Jamie Oliver
Gavau šitą per Kalėdas Smagiausia yra tai, kaip viskas pateikta, aprašymai puikūs, nuotraukos nuoširdžios
Naujuju Metu proga ,mas drauge padovanojo Vytauto Mikalausko knygute"Naudingiausia darzove".
Knygute nedidele,bet joje receptukai yra gana ydomus.Gal ir gerai ,kad sie metai atnese knygute apie morkas.Labai ydomiai aprasyta kuo naudingos morkos.
Na ,is tiesu labai megstu morku sultis.
Knygute nedidele,bet joje receptukai yra gana ydomus.Gal ir gerai ,kad sie metai atnese knygute apie morkas.Labai ydomiai aprasyta kuo naudingos morkos.
Na ,is tiesu labai megstu morku sultis.
Prieš kelis metus baisiai užsireikė "Didžiosios virtuvės knygos". Įsigijau aš ją, bet nepasakyčiau, kad dažnai naudojuosi ir kad ji tokia man reikalinga, kaip tada pasirodė . Dabar baisiai noriu Mary Berry knygos "Klasikinė virtuvė". Bet ar nebus taip pat su kaip su ana knyga ? Kas turit "Klasikinę virtuvę", ar verta ją pirkti?
rasute,turiu jas ir viena ir kita.
Jas man padovanojo.Turiu sios srities knygoms silpnybe.
Dabar domiuosiu kitu saliu virtuvemis.
Cia toks patarimas,reik paciai ta nuspresti,nes kitas siuo atveju uz jus nenuspres.
Cia mano tokia suptili nuomone.
Jas man padovanojo.Turiu sios srities knygoms silpnybe.
Dabar domiuosiu kitu saliu virtuvemis.
Cia toks patarimas,reik paciai ta nuspresti,nes kitas siuo atveju uz jus nenuspres.
Cia mano tokia suptili nuomone.
Gal kas galit pasakyti koks angliškas pavdinimas tos Mary Berry "Klasikinė virtuvė"
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 01 14, 17:36)
Gal kas galit pasakyti koks angliškas pavdinimas tos Mary Berry "Klasikinė virtuvė"
Classic Home Cooking berods
Sveikos mitybos receptai (rusiskai)
500 рецептов здорового питания
Информация о книге:
Здоровье человека невозможно без правильного питания. Данная книга поможет приготовить полезную и вкусную пищу: закуски, салаты, супы, вторые блюда. Приведенные рецепты предполагают использование доступных ингредиентов, просты в исполнении и вместе с тем отличаются оригинальностью.
Формат: PDF
Страниц: 187
parsisiusti
500reczeptov.rar - 1.2 Mb
500 рецептов здорового питания
Информация о книге:
Здоровье человека невозможно без правильного питания. Данная книга поможет приготовить полезную и вкусную пищу: закуски, салаты, супы, вторые блюда. Приведенные рецепты предполагают использование доступных ингредиентов, просты в исполнении и вместе с тем отличаются оригинальностью.
Формат: PDF
Страниц: 187
parsisiusti
500reczeptov.rar - 1.2 Mb
QUOTE(franciska @ 2008 12 27, 19:19)
Jamie Oliver
Jamie Oliver
Laimet galima Oliverio knyga va konkursas:
http://www.tindirind...php?konk_id=154
Skaitančioms angliškai: Nemokamos e-knygos. Tiesa, reikia registruotis, bet nemokamai. Dar nieko neskaičiau, bet jau siunčiuosi...
Gal kuri žinote gerą indiškų patiekalų knygą? Nesvarbu, ar lietuviškai ar kaip kitaip... Norėtųs kad kuri išbandžiusi būtų...
Gal kuri žinote gerą indiškų patiekalų knygą? Nesvarbu, ar lietuviškai ar kaip kitaip... Norėtųs kad kuri išbandžiusi būtų...
Gavau dobanu va sita knyga, labai patiko, nes yra daug receptu is skirtingu pasaulio kampeliu vienoje vietoje:
http://www.namuknygo...-1000_patiekalu
http://www.namuknygo...-1000_patiekalu
Gundez
Gal,gali,truputį plačiau aprašyti šią knygą{mane domina kokių šalių yra receptai,ar yra vaizdinės nuotraukos,ir kokia knygos kaina,aišku savaime ,ji bus nepigi}
Gal,gali,truputį plačiau aprašyti šią knygą{mane domina kokių šalių yra receptai,ar yra vaizdinės nuotraukos,ir kokia knygos kaina,aišku savaime ,ji bus nepigi}