Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Irma77,aš labai džiaudiuosiu,kad pavyko jums įsigyti knygutę,
Aš,tikiu,kad jam patiks jam.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 12 03, 10:27)
Niu va ejau vakar tevukams paimti enciklopedijos ir pati pasarinau po knygyna, ir aptikau ir vaikui nupirkau knyga " Berniukai virtuveje" Pasirode nesudetinga ir idomi vaikui atrodo turetu bui. Matosi nuotraukose ir vaikiskos rankytes valgyti gamina. Na ziuresiu ar vaikui patiks.

Cia as ne apie receptu knygas, bet siuo atveju vis tiek biski i tema smile.gif vakar Gedimino 9 esancioje Marks&Spencer parduotuveje maciau butent vaikams skirta virtuviniu indu rinkini, o tiksliau komplekta keksiuku gamybai. Gal sudomins jus ir jusu berniuksti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_Greta: 03 gruodžio 2008 - 12:42
o kas nors bandet sudalyvaut mezym konkurse? kur ta receptu knyga galima laimet?
Atsakyti
Gal kuri turi ir Didžiąją virtuvės knygą ir Klasikinę virtuvę? Norėčiau žinoti, ar jos nepanašios? Nes labai jau sunku rinktis tarp jų, gal verta abi turėti? g.gif
Atsakyti
Groovy,
turiu aš,šias knygasir vieną ir kitą.
Man jas padovanojo,pati aš jų neesu pirkusi.jei man,lieptų pasirinkt ir pirkti,aš pasirinkčiau vieną iš,jų,bet ,kai dovanotos,gerai,kad jos yra abi.
Aš,manau,kad tai priklauso nuo pačio žmogaus pomėgių.Kitam patarti,tiesio žmogis ,negali,turi apsispręsti pats žmogus.Tai,būtų mano tokia nuomonė.Gal,kas patars kitaip,juk kiek žmonių ,tiek nuomonių.
Atsakyti
O tada kurią tu asmeniškai pasiliktum? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 03, 13:42)
Cia as ne apie receptu knygas, bet siuo atveju vis tiek biski i tema smile.gif  vakar Gedimino 9 esancioje Marks&Spencer parduotuveje maciau butent vaikams skirta virtuviniu indu rinkini, o tiksliau komplekta keksiuku gamybai. Gal sudomins jus ir jusu berniuksti smile.gif

O taip labai idomu tik gaila kad mes ne Vilnieciai verysad.gif
Atsakyti
Groovy, 4u.gif Aš, pasirinkčiau "Didžiąją virėją".
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 08, 15:47)
Groovy, 4u.gif Aš, pasirinkčiau "Didžiąją virėją".

Tai čia dar kita lotuliukas.gif Sakai, kur du pešasi, trečias laimi? biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat nervai neislaike doh.gif atidaviau anksciauknyga vaikui, "Berniukai virtuveje". Tai mano vaikis jau ruose valgyt ir gavosi jam puikiai thumbup.gif tai dabar tokia manija apsedo vaika.... Kaip pradzia labai gera knygute vaikams.
Atsakyti
Sveikos,
Užsukusi į knygyną ,akys užkliuvo knyga''vegetariški patiekalai',ir nusipirkau.
Aišku,ji nedidelė,bet joje yra daug gero.
Atsakyti
Aš,labai džiaugiuosiu,kad šventės man papildėdar viena kulinarijos knyga ,tai ICA
F"ORLAGETS STORA KOKBOK{Švedų kalba}su vaizdinėmis nuotraukomis.
Turiu porą neblogų švedų knygučių.Norėčiau,kad Lietuvoje išleistų tokių kulinarijos knygų,taip aiškiai parodyta nuotraukose viskas smulkiai paaiškinta.Gera,knyga.
Atsakyti