Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Gal žinot kokia leidykla Pogrebnojaus knygą leidžia? Ar jau apskritai prekyboje yra? g.gif
Atsakyti
Knygą išleido "Kronta"
Atsakyti
SVEIKOS,gal kam teko dalyvauti pristatyme šios knygos?
Būtų ydomu pasidalinti nuomonemis.
AČIŪ. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
negi nėra iš čia rašančių,kurios matė šią knygą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 11 15, 15:04)
Gal žinot kokia leidykla Pogrebnojaus knygą leidžia? Ar jau apskritai prekyboje yra?  g.gif

siandien maciau knygyne pegasas, vcup.
Atsakyti
O kaip merginos ziurite i Maximoje pasirodziusias knygas: 500 desertu, 500 sriubu, 500 uzkandziu, ir dar viena nusiziurejusi esu "sena gera virtuve".

Tiesa 500 pyragu pyragaiciu, turiu nusipirkusi ir isbandziau pyraga su sokoloadu, tai man patiko.
Atsakyti
Irma77,
man teko vartyti knygą"Sena gera virtuvė",tai man didelio įspūdžio nepaliko.
Pažiūrėjus,į kai kurias kulinarijos knygas,tenka nusivilti,nes ten nieko naujo nėra.O,tik gražus viršelio pateikimas.Perkant knygą,norisi kažką naujo surasti.Dėja tenka dažnai nusivilti.
Paskutinė mano pirkta knyga "Viduržemio jėros regiono patiekalai"
Anksčiau pirkau knygą"Dietą pagal kraujo grupę".Šiomis knygomis esu patenkinta.
O,dėl jūsų knygųpaminėtų aš,rankose turėjau tai vieną.Aš,jos nepirkčiau,nes mane ji nesudomino.Nieko neradau naujo,nes turiu panašę.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 12 02, 14:47)
Irma77,
man teko vartyti knygą"Sena gera virtuvė",tai man didelio įspūdžio nepaliko.
Pažiūrėjus,į kai kurias  kulinarijos knygas,tenka nusivilti,nes ten nieko naujo nėra.O,tik gražus viršelio pateikimas.Perkant knygą,norisi kažką naujo surasti.Dėja tenka dažnai nusivilti.
Paskutinė mano pirkta knyga "Viduržemio jėros regiono patiekalai"
Anksčiau pirkau knygą"Dietą pagal kraujo grupę".Šiomis knygomis esu patenkinta.
O,dėl jūsų knygųpaminėtų aš,rankose turėjau tai vieną.Aš,jos nepirkčiau,nes mane ji nesudomino.Nieko neradau naujo,nes turiu panašę.

Aisku, esu pasimetusi, nes viska ka gaminu gaminu is galvos arba kas ka pasako skanus. O dabar mano jaunuolis jau nori po viertuve sukinetis tai tenka kazkuo vadovautis. Ir kadangi nori padaryti man staigmena ruosdamas valgi tai reikia kazko kas butu po ranka ir nereiktu manes klausti ka ir kaip daryti. Tai noriu tokios paprastos ir aiskios knygos pagal kuria galetu ir desimtmetis vaikas gaminti.
Atsakyti
QUOTE(Irma77 @ 2008 12 02, 15:24)
O kaip merginos ziurite i Maximoje pasirodziusias knygas: 500 desertu, 500 sriubu, 500 uzkandziu, ir dar viena nusiziurejusi esu "sena gera virtuve".

Tiesa 500 pyragu pyragaiciu, turiu nusipirkusi ir isbandziau pyraga su sokoloadu, tai man patiko.

Varčiau aš 500 sriubų, nes norėjau nusipirkti, bet kad receptai doh.gif Pvz.: Mėtų sriuba, Burokėlių sriuba su apelsinais, kai vyrui pasakiau šiuos pavadinimus, geriau neklauskit kokia reakcija buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Irmaų77,
žinote,aš turiu tokią neblogą knygutę Janinos Uginčienės,"Smaližių svietainėse",jeigu jums pavyktų nusipirkti,tai,nebloga tokia knygutė.
Atsakyti
As tai visai neseniai laimejau pasveik.lt puslapy Mezym knygute svenciu patiekalams. dar nieko neisbandziau, bet kai perverciau, tai visai nieko tokia, vis jau idomesni patiekalai. Galit pabandyt palost, pasveik.lt puslapy prie konkursu smile.gif
Atsakyti
Niu va ejau vakar tevukams paimti enciklopedijos ir pati pasarinau po knygyna, ir aptikau ir vaikui nupirkau knyga " Berniukai virtuveje" Pasirode nesudetinga ir idomi vaikui atrodo turetu bui. Matosi nuotraukose ir vaikiskos rankytes valgyti gamina. Na ziuresiu ar vaikui patiks.
Atsakyti