Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE (jolitav @ 2004 07 10, 11:34)
As vartydama tas visas knygas daznai randu tuos pacius receptus.Mano vyras yra sau nusipirkes VALGIU ENCIKLOPEDIJA. Visos as jos aisku neskaiciau, bet nemazai esam is jos gamine-ir produktai randami ir aiskiai parasyta.

O kas isleido ta valgiu enciklopedija ir kiek mokejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 29 rugsėjo 2004 - 13:01
Isleido PRESVIKA kazkokia, o mokejo gal 60 lt, nes pirko is platintojo, knygyne gal keliais litais brangiau smile.gif
Atsakyti
Šiandien pažiūrėjau, kas naujo "Knygų klube", tai išleista nauja Didžioji virtuvės knyga
Tai va, patapo įdomu, ar verta dėmesio smile.gif Gal kuri susigundys nusipirkti ar gaus per Kalėdas dovanų wub.gif tai būtų smagu, kad pasidalintumėte įspūdžiais gossip.gif
Atsakyti
Jei dar "neapsiprekinote valgiu gaminimo knygomis",uzsukite i "Kita"skelbimu skyreli,ten esu pateikusi nemazai valgio gaminimo knygu,brosiuru.
Atsakyti
Nusipirkau "Didziaja virtuves knyga" mirksiukas.gif
Mano ivertinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visai negaila buvo tu pinigeliu smile.gif Ir receptu ivairiausiu, ir paaiskinta daug kas nuo A iki Z. Kadangi uzsisakinejau is Knygu klubo, tai dar ir "Pats sau barmenas" paemiau (perkant Virtuves knyga, ji pigiau) blush2.gif Tai si irgi man thumbup.gif
Atsakyti
tai ir mano pati mylimiausia knyga, nuo to kai nusipirkau (o pirkau jau gal pries pora metu, originalo kalba), jokia kita turbut nebesinaudojau. Pakankamai paprasti receptai, viskas itin tiksliai paaiskinta. Dar turiu tos pacios leidyklos knygute apie kepinius, ji irgi labai thumbup.gif , galetu ir ja isversti.
Atsakyti
Ir as turiu sia knyga. Bet man ji - ne pati megstamiausia. Receptu. aisku, daug, bet smagiau vartosi, kai matai ir nuotraukas. Taip ir pati prigalvoji nauju patiekalu, prisirenki ideju. Mano megstamiausia DIDŽIOJI KULINARIJOS ENCIKLOPEDEIJA. Čia tikras lobynas smile.gif smile.gif
Dar labai gera knyga DIDZIOJI KEPINIU KNYGA. Ja neseniai pasiemiau is bibliotekos. Gaila, kad knygynuose jau niekur nerandu nusipirkti. Tikrai verta tureti megstancioms kepinius
Atsakyti
Man mama padovanojo "Didžiąją virtuvės knygą"..Niu, įvertinimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...Yra visko nuo A iki Z..Tinkama net tokioms, kam virtuvė nėra pati mėgiamiausia vieta:) Patiekalų receptų visokių - nuo elementarių iki pačių sudėtingiausių..Siubos, padažai, salotos, desertai, daržovės ir dar n skaičius skyrelių, be to, yra daug žinių norint suplanuot šventę, stalo puošyba ir daug kitų dalykų..kas patiko - detaliai aprašomas visas gaminimo procesas, nuotraukos, iliustracijos padeda viską suprati, nelieka neaiškumų..Tai tikrai gera dovana, tik gal brangoka - 119 Lt..Rekomenduoju įsigyt..Tiražas 3000 egz.
Atsakyti
Gavau dovanų valgių knygą "Virtuvės džiaugsmai", labai liuksiška knyga, ką begaminčiau iš šios knygos viskas gaunasi puikiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2004 07 10, 13:39)
Mano "talmudai":
Mary Berry's Complete Cookbook

gera naujiena - "Mary Berry's Complete Cookbook" jau verčiama į lietuvių kalbą ir turėtų šiemet pasirodyti knygynuose! smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kaip galima butu parsisiusti sios knygos kopija internete?
Atsakyti
Man brangusis padoanojo knygą "500 visų laikų geriausių patiekalų", tai galiu sakyt, kad tai kol kas pati geriausia knyga, iš mano turimų ar vartytų. Prie kiekvieno receptuko yra virėjo pastaba, kaip būtų galima šį receptuką patobulinti, ar savaip interpretuoti! thumbup.gif
Atsakyti