QUOTE(surminas @ 2007 11 11, 14:33)
kiek sumokejei uz sita knyga As jas turiu dvi,taip,kad galeciau su kuo nors pasikeisti
QUOTE(zebrova @ 2007 11 12, 11:17)
kiek sumokejei uz sita knyga As jas turiu dvi,taip,kad galeciau su kuo nors pasikeisti
Nepirkau , gavau.
QUOTE(surminas @ 2007 11 11, 14:33)
turiu ir aš šitą knygą, tikrai labai gera.
Neturiu jokios receptų knygos lietuvių kalba Didžioji mano parankinė parsivežta iš Italijos (beje, šiaurinio, vokiškojo regiono) ir vadinasi "So kocht Sudtirol". Jas parsiveža praktiškai visos lietuvės, ten nuvykusios padirbėti pagal restoranų šefų rekomendacijas. Man patiko receptų tikslumas, nurodomos galimos variacijos bei daug gudrybių, kad patiekalas pavyktų tobulai
knyga Pirmą kartą išleista 2000 metais, 2003 aš pirkau aštuntą leidimą jau
knyga Pirmą kartą išleista 2000 metais, 2003 aš pirkau aštuntą leidimą jau
Turiu iš mamos laikų paveldėtų įvairiausių knygų pradedant 1956 metais paskutinę labai storą, suprantamą "Valgių enciklopediją" gavau iš MB ant kalėdų, knygutė Dar mėgstu pavaikščioti po knygų komisus, ten įdomių dalykų galima rasti
labux,
gavau dovanu receptu knyga "stilingos puotos, priemimai,vakareliai....."(oranzine)
pavarciau daug graziu receptu, paveiksliuku ir siaip informatyvi knyga apie vakareliu ruosima....taciau is jos dar nieko neteko gaminti....sakau gal kasnors irgi turi sia knyga ir gamino koki nors patiekala is jos? ir kaip? kokiu patarimu duotumet gaminant jusu gaminta patiekala?
gavau dovanu receptu knyga "stilingos puotos, priemimai,vakareliai....."(oranzine)
pavarciau daug graziu receptu, paveiksliuku ir siaip informatyvi knyga apie vakareliu ruosima....taciau is jos dar nieko neteko gaminti....sakau gal kasnors irgi turi sia knyga ir gamino koki nors patiekala is jos? ir kaip? kokiu patarimu duotumet gaminant jusu gaminta patiekala?
QUOTE(ne mama @ 2008 01 24, 12:11)
o angliskas variantas yra ir kaip tada vadinas?
Neįsivaizduoju Tik faktas, kad ką gaminau, viskas pasisekė. Tų pačių autorių yra išleista daugiau knygų (autoriai trys virėjai) - "So backt Sudtirol" pyragų ir desertų receptai, neteko vartyt, "So kocht Italien" - italų virtuvė, bet knyga gerokai silpnesnė, daug kas kartojasi.
QUOTE(Šilingė @ 2008 01 25, 22:14)
Neįsivaizduoju Tik faktas, kad ką gaminau, viskas pasisekė. Tų pačių autorių yra išleista daugiau knygų (autoriai trys virėjai) - "So backt Sudtirol" pyragų ir desertų receptai, neteko vartyt, "So kocht Italien" - italų virtuvė, bet knyga gerokai silpnesnė, daug kas kartojasi.
man labai patiko pasakytas posakis apie moteri ir papauosalus
Ojojoj.... Galvojau, kad moku gaminti (visi girdavo mano pyragus, sausainius ir mėsos patiekalus).
Gavau dovanų Mery Berry "Klasikinę virtuvę" ir supratau, kad...tikrai nemoku gaminti
Jau išbandžiau keliolika receptų. Ir tikrai - "nepavykti negali" - tokius žodžius radau ant galinio viršelio
Visoms, kurios mėgsta (ir toms, kurios nemėgsta - gal pamėgs???) gaminti, tikrai rekomenduoju šitą knygą.
Patiko tai, kad prie kiekvieno patiekalo yra iliustracijos kaip gi atrodo tas kulinarinis šedevras.... Juk patiekalą pradedame "valgyti" akimis
Ir kas svarbiausia - kiekvieną dieną turiu idėjų ką gaminti pietums ar vakarienei.
Tikrai, knyga verta dėmesio. Ir....verta tų 150 litų
Gavau dovanų Mery Berry "Klasikinę virtuvę" ir supratau, kad...tikrai nemoku gaminti
Jau išbandžiau keliolika receptų. Ir tikrai - "nepavykti negali" - tokius žodžius radau ant galinio viršelio
Visoms, kurios mėgsta (ir toms, kurios nemėgsta - gal pamėgs???) gaminti, tikrai rekomenduoju šitą knygą.
Patiko tai, kad prie kiekvieno patiekalo yra iliustracijos kaip gi atrodo tas kulinarinis šedevras.... Juk patiekalą pradedame "valgyti" akimis
Ir kas svarbiausia - kiekvieną dieną turiu idėjų ką gaminti pietums ar vakarienei.
Tikrai, knyga verta dėmesio. Ir....verta tų 150 litų
QUOTE(Perfect @ 2008 02 19, 10:58)
Ojojoj.... Galvojau, kad moku gaminti (visi girdavo mano pyragus, sausainius ir mėsos patiekalus).
Gavau dovanų Mery Berry "Klasikinę virtuvę" ir supratau, kad...tikrai nemoku gaminti
Jau išbandžiau keliolika receptų. Ir tikrai - "nepavykti negali" - tokius žodžius radau ant galinio viršelio
Visoms, kurios mėgsta (ir toms, kurios nemėgsta - gal pamėgs???) gaminti, tikrai rekomenduoju šitą knygą.
Patiko tai, kad prie kiekvieno patiekalo yra iliustracijos kaip gi atrodo tas kulinarinis šedevras.... Juk patiekalą pradedame "valgyti" akimis
Ir kas svarbiausia - kiekvieną dieną turiu idėjų ką gaminti pietums ar vakarienei.
Tikrai, knyga verta dėmesio. Ir....verta tų 150 litų
Gavau dovanų Mery Berry "Klasikinę virtuvę" ir supratau, kad...tikrai nemoku gaminti
Jau išbandžiau keliolika receptų. Ir tikrai - "nepavykti negali" - tokius žodžius radau ant galinio viršelio
Visoms, kurios mėgsta (ir toms, kurios nemėgsta - gal pamėgs???) gaminti, tikrai rekomenduoju šitą knygą.
Patiko tai, kad prie kiekvieno patiekalo yra iliustracijos kaip gi atrodo tas kulinarinis šedevras.... Juk patiekalą pradedame "valgyti" akimis
Ir kas svarbiausia - kiekvieną dieną turiu idėjų ką gaminti pietums ar vakarienei.
Tikrai, knyga verta dėmesio. Ir....verta tų 150 litų
knygu klube ji kainuoja 99.99 lt.jei neklystu Turiu ir as ja,tikrai gera