Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

QUOTE(Marija1 @ 2007 10 20, 11:28)
Turiu naują lietuvišką Mary Berry knygą Klasikinė virtuvė, gal kuri norėtumėt? Susitartume tikrai...Į asmeninę rašykit..  drinks_cheers.gif

Man irgi įdomu kodėl tau nereikia? blush2.gif Beje gal kas patars kokią receptų knygą geriausia dovanoti, na kuri jums atrodo visoms naudingiausia??
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 26, 10:07)
Man irgi įdomu kodėl tau nereikia?  blush2.gif Beje gal kas patars kokią receptų knygą geriausia dovanoti, na kuri jums atrodo visoms naudingiausia??

sunku pasakyti,reiketu ziureti,kokio lygio seimininkei dovanoti ruosiesi ax.gif Ar pradedanciai,ar mokanciai,ar profei g.gif
Atsakyti
Sakykit, kaip ta knyga nedidelio formato "Patiekalai greitai" (ar kažkaip panašiai vadinasi). Kainuoja apie 50 Lt. Galvoju draugei nupirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 10 26, 11:16)
Sakykit, kaip ta knyga nedidelio formato "Patiekalai greitai" (ar kažkaip panašiai vadinasi). Kainuoja apie 50 Lt. Galvoju draugei nupirkt  g.gif

neteko matyti dar tokios knygos blush2.gif
Atsakyti
Nepatinka man gamint pagal knygas... Nes visada pradedu improvizuot...
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2007 10 26, 20:24)

Tai juk improvizuot reikia smile.gif
Atsakyti
aisku,kad reikia,o knyga tik kaip pagrindas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2007 10 26, 12:14)
sunku pasakyti,reiketu ziureti,kokio lygio seimininkei dovanoti ruosiesi  ax.gif Ar pradedanciai,ar mokanciai,ar profei  g.gif

Hm apie tai net nepagalvojau, dėkui kad pasakei, tai va ji tikrai nepradedanti yra pagaminus ne vieną patiekalą, bet nėra ir profė, tai tikriausiai mokančiai g.gif ??
Papildyta:
QUOTE(Irmoškė @ 2007 10 26, 21:24)

O man patinka tarkim tik pagal knygas rolleyes.gif Improvizuoju labai retai, nes pastebėjau, kad mano improvizacijos baigiasi fiasko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 27, 15:24)
Hm apie tai net nepagalvojau, dėkui kad pasakei, tai va ji tikrai nepradedanti yra pagaminus ne vieną patiekalą, bet nėra ir profė, tai tikriausiai mokančiai  g.gif ??
Papildyta:
O man patinka tarkim tik pagal knygas  rolleyes.gif Improvizuoju labai retai, nes pastebėjau, kad mano improvizacijos baigiasi fiasko  lotuliukas.gif

siulau uzeiti pas mus i puslapiuka,ten yra 3 neblogos knygos parodytos,tikrai vertos demesio blush2.gif
www.priestalo.lt
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2007 10 26, 10:07)
Man irgi įdomu kodėl tau nereikia?  blush2.gif Beje gal kas patars kokią receptų knygą geriausia dovanoti, na kuri jums atrodo visoms naudingiausia??

Vieną turėjau, kitą gavau....dviejų nereikia man, beje jau jos nebėra..jau pardaviau, o knyga tikrai labai labai gera... thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmoškė @ 2007 10 26, 20:24)

Aš dažniausiai gaminu irgi pagal save ax.gif
Atsakyti
Noriu pranešti tokią žinią, kad knyga Mary Berry knygų klube jau kainuoja tik 99,99
pasižiūrėkit adresu
knyguklubas.lt

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 06 lapkričio 2007 - 17:05