Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Pavydžiu Jums, kad norite ir mokate gaminti blush2.gif man tas niekaip nepavyksta, turiu keletą neblogų kulinarijos knygų, gal jos praverstų kam nors labiau nei man blush2.gif
turiu Didžiąją kulinarijos enciklopediją http://public.fotki....ji-kulinarijos/
ir Jacqueline Bellefontaine What's Cooking: Chocolate
http://www.nostalgia...om/-p-6353.html
Atsakyti
o kiek nori uz enciklopedija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2007 09 30, 21:53)
o kiek nori uz enciklopedija  blush2.gif

na. noreciau apie 60 Lt blush2.gif
Atsakyti
gal galit patart, noriu pirkt is amazon, bet dabar susimaisiau- zinau kad kazkuriose knygose receptai yra ne gramais o uncijomis tai man tokios netinka, tik dabar nebezinau ar cia pas britus taip ar pas amerikonus doh.gif
Atsakyti
Pas amerikonus.
O kodėl gi taip uncijų bijai? Juk paprasta daugyba, keičiant iš vienų matavimo vienetų į kitus, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(sharkis @ 2007 10 03, 19:24)
Pas amerikonus.
O kodėl gi taip uncijų bijai? Juk paprasta daugyba, keičiant iš vienų matavimo vienetų į kitus, ir tiek.

as kazkaip ten nesuprantu, kas tas .oz ir panasus dalykai, nepasirode man taip paprasta viskas smile.gif nu gaila tada, pas amerikonus zymiai pigesnes tos knygos verysad.gif
Atsakyti
oz - uncija - 28 gramai. Kai skaičiuoju mintinai, imu apie 30. Ar net 33, t.y. - 100 gramų - 3 uncijos ,D
lb - svarai - 450 gramų. Kai skaičiuoju mintinai, imu apie puskilį.
Aišku, priklauso ir nuo recepto. Jei labai haute couture'inė receptų knyga, tai gali būti, kad ten kiekvienas gramas daug reiškia. Tačiau pati paprastai gaminu neypač aukštos klasės patiekalus, tad bėdų su tokiu vertimu nepasitaiko.

O kokios knygos tau ten pigiau atrodo? Pigiau nei čia ar nei Britijoj? Ir, beje, kiek maždaug dabar pristatymas iš amazon? Pirkau prieš metus, tai jis kainavo vos ne tiek, kiek knyga..
Atsakyti
labai dar stipriai nesidomejau, bet butent pristatymas ir gaunas pigiau is JAV, nes ten doleriais eina, ar ne 5 dol. uz knyga, o is Britijos 5 svarai- nu bet gal kazka maisau- senai beziurejau. o kad pigiau nei pas mus tai cia faktas- tiek is britu tiek is JAV, ir dar pasirinkimo knygu pas mus nera- jeigu nori kokios specifines, kad ir tos pacios italiskos ar indiskos virtuves knygos, tai geriausiu atveju lietuvoj turi rinktis is keliu egzemplioriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2007 10 05, 14:49)
labai dar stipriai nesidomejau, bet butent pristatymas ir gaunas pigiau is JAV, nes ten doleriais eina, ar ne 5 dol. uz knyga, o is Britijos 5 svarai- nu bet gal kazka maisau- senai beziurejau. o kad pigiau nei pas mus tai cia faktas- tiek is britu tiek is JAV, ir dar pasirinkimo knygu pas mus nera- jeigu nori kokios specifines, kad ir tos pacios italiskos ar indiskos virtuves knygos, tai geriausiu atveju lietuvoj turi rinktis is keliu egzemplioriu doh.gif

Dėl to tai sutinku - mūsuose pasirinkimo tikrai nėra. Aš svajote svajoju nuvažiuot į kokį nuostabų užsienio knygyną ir užsipirkti visokių "Baking: from my home to yours" ar kokių veganiškų knygelių, bet, deja..
Man atrodo, amazon ima už užsakymą kažkokią kainą ir už kiekvieną knygą atskirai. Užsisakinėjau sykį su draugais, tai normaliai gavosi, nes pasidalinom tą užsakymo kainą.. O šiaip tai brangus malonumas.
Atsakyti
Turiu naują lietuvišką Mary Berry knygą Klasikinė virtuvė, gal kuri norėtumėt? Susitartume tikrai...Į asmeninę rašykit.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
ka tik isigijau sia knyga,ji nuostabi ax.gif O kodel tau paciai jos nereikia blush2.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokią receptų knygą e-pavidalu arba RECEPTAI MIKROBANGINEI, tiktų ir e-pavidalu. blush2.gif
Atsakyti