Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Aš gavau gimadieniui vieną Oliver'io knygą. Kiek varčiau man tikrai patiko wink.gif čia daugiau iš tokių knygų, kur smagu turėti dėl grožio smile.gif
Atsakyti
turiu nusipirkusi 2 mazas storas knygeles - vienoj brangus receptai (reikalaujantys daugiau brangiu ingredientu), o kitoj - maistas per 15-30 min thumbup.gif Jos tokiais raudonai rudais virseliais 4u.gif
Atsakyti
[turiu labai daug receptu knyguciu, vienos geresnes, kitos kad ir kaip bebutu gaila niekam tikusios! bet sita : Mary Berry "Klasikine virtuve" yra mano mirksiukas.gif virtuves sedevru autorius! Pritariu kazkada Bea issakytai nuomonei apie sia knyga. Ji tikrai nuostabi! kaip kazkada mociutes ir mamos priko "Didzioji vireja", tai manau dabar reiktu nepagaileti piniguciu ir nusipirkti (kas dar neturi) ja! smile.gif
Papildyta:
P. S. labai patiko serijos Mano Namai leidziamos knygutes, kol kas didziausio mano susizavejimo sulauke : pusryciai ir patiekalai ir gerimai is uogu. jos gal kiek brangokos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IndreLGM @ 2007 07 09, 12:12)
[turiu labai daug receptu knyguciu, vienos geresnes, kitos kad ir kaip bebutu gaila niekam tikusios! bet sita : Mary Berry "Klasikine virtuve" yra mano mirksiukas.gif virtuves sedevru autorius! Pritariu kazkada Bea issakytai nuomonei apie sia knyga. Ji tikrai nuostabi! kaip kazkada mociutes ir mamos priko "Didzioji vireja", tai manau dabar reiktu nepagaileti piniguciu ir nusipirkti (kas dar neturi) ja!  smile.gif
Papildyta:
P. S. labai patiko serijos Mano Namai leidziamos knygutes, kol kas didziausio mano susizavejimo sulauke : pusryciai ir patiekalai ir gerimai is uogu. jos gal kiek brangokos.. g.gif

esu užsisakius beveik visas šias knygeles rolleyes.gif esu gaminus nedaug patiekalų iš jų bet manau kad geri receptai rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip jas galima uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrova @ 2007 07 10, 16:32)
o kaip jas galima uzsisakyti  ax.gif

expres leidyboje arba "tavo vaikas","mano namai" zurnaluose rasit informacija rolleyes.gif dar maciau parduotuvese 'norfa jas parduoda tik bus tada jau brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif Na ir as perskaiciau visa temele apie kulinarines knygas tik db kyla klausimas kuri geriau ar Merry Berry "Klasikine virtuve" (lietuviska knygos versija) ar Didzioji virtuves knyga?as suprantu kad daug kas giria butent ta knyga kuria turi,bet man idomu kurioje paprastesni patiekalai(aiskiau isdestyta gamyba) ta prasme be imantriu uzsienietisku prieskoniu kuriu negalima gaut LT,ar Merry Berry lietuviskojoje versijoje vertimas tikslus(ar tik grazus paveiksliukaio tikslumo mazai),Ar didzioji virtuves knyga yra taipat vertimas ar originali lietuviska? blush2.gif gal kas galite patarti!kad butu lengviau apsispresti!?!? g.gif
Jau is anksto galvoju apie kaledas lotuliukas.gif tad jau dairausi ko kaledu senio prasyt ax.gif
Atsakyti
Sandr_e, turiu Didžiąją virtuvės knygą. Tai joje yra visokiausių receptų: pradedant labai mandrais su mums nepažįstamais ingridientais, baigiant pačiais elementariausiais. Galima netgi rasti paaiškinimą, kaip makaronus išsivirti biggrin.gif
Šiaip man ši knyga patinka. Kiek teko gaminti, tai viskas buvo pakankamai aiškiai aprašyta ir puikiai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas turite parduoti vertingu kulinariniu knygu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 19:53)
O gal kas turite parduoti vertingu kulinariniu knygu ax.gif

o ka tu skaitai vertinga ax.gif
Atsakyti
O man patinka tie spalvoti receptų lapeliai, kuriuos galima rasti RIMI.Iškart galima segti į segtuvėlį ir ,tokiu būdu, pačiai formuot receptų knygą. Receptai -įdomūs, nesudėtingi ir gerai dar tai, kad netik aprašyti, bet ir parodyti visi reikalingi ingredientai.
Atsakyti
QUOTE(Verba @ 2007 07 19, 23:19)
O man patinka tie spalvoti receptų lapeliai, kuriuos galima rasti RIMI.Iškart galima segti į segtuvėlį ir ,tokiu būdu, pačiai formuot receptų knygą. Receptai -įdomūs, nesudėtingi ir gerai dar tai, kad netik aprašyti, bet ir parodyti visi reikalingi ingredientai.

tikrai geri receptukai bigsmile.gif Ir aš jų nemažai turiu prisirinkusi ax.gif
Atsakyti