Aš gavau gimadieniui vieną Oliver'io knygą. Kiek varčiau man tikrai patiko čia daugiau iš tokių knygų, kur smagu turėti dėl grožio
turiu nusipirkusi 2 mazas storas knygeles - vienoj brangus receptai (reikalaujantys daugiau brangiu ingredientu), o kitoj - maistas per 15-30 min Jos tokiais raudonai rudais virseliais
[turiu labai daug receptu knyguciu, vienos geresnes, kitos kad ir kaip bebutu gaila niekam tikusios! bet sita : Mary Berry "Klasikine virtuve" yra mano virtuves sedevru autorius! Pritariu kazkada Bea issakytai nuomonei apie sia knyga. Ji tikrai nuostabi! kaip kazkada mociutes ir mamos priko "Didzioji vireja", tai manau dabar reiktu nepagaileti piniguciu ir nusipirkti (kas dar neturi) ja!
Papildyta:
P. S. labai patiko serijos Mano Namai leidziamos knygutes, kol kas didziausio mano susizavejimo sulauke : pusryciai ir patiekalai ir gerimai is uogu. jos gal kiek brangokos..
Papildyta:
P. S. labai patiko serijos Mano Namai leidziamos knygutes, kol kas didziausio mano susizavejimo sulauke : pusryciai ir patiekalai ir gerimai is uogu. jos gal kiek brangokos..
QUOTE(IndreLGM @ 2007 07 09, 12:12)
[turiu labai daug receptu knyguciu, vienos geresnes, kitos kad ir kaip bebutu gaila niekam tikusios! bet sita : Mary Berry "Klasikine virtuve" yra mano virtuves sedevru autorius! Pritariu kazkada Bea issakytai nuomonei apie sia knyga. Ji tikrai nuostabi! kaip kazkada mociutes ir mamos priko "Didzioji vireja", tai manau dabar reiktu nepagaileti piniguciu ir nusipirkti (kas dar neturi) ja!
Papildyta:
Papildyta:
esu užsisakius beveik visas šias knygeles esu gaminus nedaug patiekalų iš jų bet manau kad geri receptai
o kaip jas galima uzsisakyti
QUOTE(zebrova @ 2007 07 10, 16:32)
o kaip jas galima uzsisakyti
expres leidyboje arba "tavo vaikas","mano namai" zurnaluose rasit informacija dar maciau parduotuvese 'norfa jas parduoda tik bus tada jau brangiau
Na ir as perskaiciau visa temele apie kulinarines knygas tik db kyla klausimas kuri geriau ar Merry Berry "Klasikine virtuve" (lietuviska knygos versija) ar Didzioji virtuves knyga?as suprantu kad daug kas giria butent ta knyga kuria turi,bet man idomu kurioje paprastesni patiekalai(aiskiau isdestyta gamyba) ta prasme be imantriu uzsienietisku prieskoniu kuriu negalima gaut LT,ar Merry Berry lietuviskojoje versijoje vertimas tikslus(ar tik grazus paveiksliukaio tikslumo mazai),Ar didzioji virtuves knyga yra taipat vertimas ar originali lietuviska? gal kas galite patarti!kad butu lengviau apsispresti!?!?
Jau is anksto galvoju apie kaledas tad jau dairausi ko kaledu senio prasyt
Jau is anksto galvoju apie kaledas tad jau dairausi ko kaledu senio prasyt
Sandr_e, turiu Didžiąją virtuvės knygą. Tai joje yra visokiausių receptų: pradedant labai mandrais su mums nepažįstamais ingridientais, baigiant pačiais elementariausiais. Galima netgi rasti paaiškinimą, kaip makaronus išsivirti
Šiaip man ši knyga patinka. Kiek teko gaminti, tai viskas buvo pakankamai aiškiai aprašyta ir puikiai pavyko
Šiaip man ši knyga patinka. Kiek teko gaminti, tai viskas buvo pakankamai aiškiai aprašyta ir puikiai pavyko
O gal kas turite parduoti vertingu kulinariniu knygu
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 17, 19:53)
O gal kas turite parduoti vertingu kulinariniu knygu
o ka tu skaitai vertinga
QUOTE(Verba @ 2007 07 19, 23:19)
O man patinka tie spalvoti receptų lapeliai, kuriuos galima rasti RIMI.Iškart galima segti į segtuvėlį ir ,tokiu būdu, pačiai formuot receptų knygą. Receptai -įdomūs, nesudėtingi ir gerai dar tai, kad netik aprašyti, bet ir parodyti visi reikalingi ingredientai.
tikrai geri receptukai Ir aš jų nemažai turiu prisirinkusi