Įkraunama...
Įkraunama...

Receptų knygos

Taigi, mergaites, sugalvojau ir as knygutes vyriskos paieskoti kaip gaminti patiekalus paprastus ir panasiai, bet pasirodo nelabai radau o po knygynus vaikscioti nemegstu, pasinaudojau tokia programele Emule ir parsisiunciau apie 70 knygu ed2k://%7Cfile%7CRecipes%20-%20Largest%20Finest%20Recipe%20Cookbook%20Collection%2076%20Complete%20Individual%20Pdf%20Books.rar%7C22786452%7C4F9559552943E08124AB07C43FF082A0%7Ch=MPWL3TNGUKMYT4E5PCFNEIT3M3NPDIRX%7C/
Atsakyti
QUOTE(Simasss @ 2006 11 02, 21:12)
Taigi, mergaites, sugalvojau ir as knygutes vyriskos paieskoti kaip gaminti patiekalus paprastus ir panasiai, bet pasirodo nelabai radau o po knygynus vaikscioti nemegstu, pasinaudojau tokia programele Emule ir parsisiunciau apie 70 knygu ed2k://%7Cfile%7CRecipes%20-%20Largest%20Finest%20Recipe%20Cookbook%20Collection%2076%20Complete%20Individual%20Pdf%20Books.rar%7C22786452%7C4F9559552943E08124AB07C43FF082A0%7Ch=MPWL3TNGUKMYT4E5PCFNEIT3M3NPDIRX%7C/

blink.gif apie 70 - nemazai! Dabar turesi viska isbandyt biggrin.gif
O po to mums papasakosi, arba pavaisinsi blush2.gif
Lauksim mirksiukas.gif
Atsakyti
is knygu tokiu neiprastu knygu galeciau pasiulyti viena savo megiamiausiu "AFRODITE istorijos, receptai ir kiti afrodizijakai" cia ir paskaityti galima ir pasijuokti ,gale yra nemazai receptu,kurie gal but nera visiskai is lietuvisku ingridientu ,bet man netruksta fantazijos rasti lietuvisku atitikmenu,ypac skanios sriubos,gal nevertetu priimti taip rimtai ,kaip afrodizijako ax.gif bet pameginti verta wub.gif

o gal jau buvo cia aptarta ta knyga....?
Atsakyti
QUOTE(jurale @ 2006 10 10, 18:03)
kadangi su vyru labiausiai vertinam sriubas, tai įsigijau knygą ''Sriubų enciklopedija''. tikrai nuostabi knyga, o svarbiausia kad visks surašoma nuo A iki z, tokiom ''kulinarėm'' kaip aš -tai super veikalas 4u.gif

ir aš susidomėjau bigsmile.gif
Atsakyti
tai kaip ta knyga "sriubu enciklopedija" ? Gal kas zinote kiek ji kainuoja? O as kaledoms gavau knyga "tortai,pyragai ir kiti skanestai" g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2006 12 12, 21:39)
is knygu tokiu neiprastu knygu galeciau pasiulyti viena savo megiamiausiu "AFRODITE istorijos, receptai ir kiti afrodizijakai" cia ir paskaityti galima ir pasijuokti ,gale yra nemazai receptu,kurie gal but nera visiskai is lietuvisku ingridientu ,bet man netruksta fantazijos rasti lietuvisku atitikmenu,ypac skanios sriubos,gal nevertetu priimti taip rimtai ,kaip afrodizijako  ax.gif  bet pameginti verta wub.gif 

o gal jau buvo cia aptarta ta knyga....?

Ši knyga buvo aptarta knygų mėgėjų temoje.
Atsakyti
tikiuosi,nenusidėjau ,kad ir prie receptų knygų ją priskyriau,nes pati ją įsigijau butent dėl patiekalų ax.gif
Atsakyti
PARDUODU porą kulinarinių knygų, gal kuriai bus įdomu smile.gif Rašykit į asmeninę.
Atsakyti
Gal kas turit senobinių knygų g.gif
Atsakyti
Merginos, kas turit idėjų, kaip būtų galima įsigyti Jamie Olivier knygų (išskyrus amazon), ar įmanoma užsisakyti knygynuose, gal kas propaguojate Kaune tokius fintus? Užusienyje būdama paskriaginau šaibų, o ir sunku tempti, daba, aišku, kad gailiuosi doh.gif
Atsakyti

Jei niekas nepasikeite, tai Kaune Masiulio knygynas priima skaitytoju uzsakymus ir siuncia knygas is uzsienio. Taip isigyti knygas pigiau, nes surenkamas nemazas uzsakymu skaicius, todel labai sumazeja siuntimo islaidos, isdalintos po dalele visiems uzsakovams. Tik dazniausiai tenka palaukti keleta savaiciu (ilgiausiai esu laukusi 2 menesius).
Atsakyti
O Vilniuj, įdomu, tokia galimybė yra? Ar reiktų su kuo nors kooperuotis, kad iš Kauno parvžtų?..
Atsakyti