Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus darželiai

QUOTE(lili* @ 2013 04 08, 13:04)
visai nesunku ax.gif Jokių eilių kol kas nebūdavo  4u.gif

Aciu uz atsakyma. O kokia kaina Alytuje darzelyje lopselio gr.? Atrodo, kad visose miestuose skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(jutata @ 2013 04 08, 13:21)
Aciu uz atsakyma. O kokia kaina Alytuje darzelyje lopselio gr.? Atrodo, kad visose miestuose skirtingai.

apie 7 lt diena 4u.gif
Atsakyti
mes nuo rugsejo lankome šaltinelio lopselinuku grupe,tai noriu labai pasidziaugti auklytemis valyte,angele ir rimute. thumbup.gif pirmosios aukletojos,bet klitokiu ir nenoreciau, dukryte su dziaugsmu keliasi ir eina i darzeli..visada su sypsena pasitinka vaikucius ir tevelius...labai labai dziaugiuosiu jomis..tikiuosi,kad ir mazesnis brolis gales eiti pas tas pacias auklytes:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2013 04 08, 18:09)
mes nuo rugsejo lankome šaltinelio lopselinuku grupe,tai noriu labai pasidziaugti auklytemis valyte,angele ir rimute. thumbup.gif  pirmosios aukletojos,bet klitokiu ir nenoreciau, dukryte su dziaugsmu keliasi ir eina i darzeli..visada su sypsena pasitinka vaikucius ir tevelius...labai labai dziaugiuosiu jomis..tikiuosi,kad ir mazesnis brolis gales eiti pas tas pacias auklytes:) 4u.gif

Pritariu visu 100. Ir auklėtojos Valė su Angele ir šeimininkutė Rimutė thumbup.gif
Gal jau kas žino kuris darželis dirbs vasarą?
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2013 04 26, 09:08)

Gal jau kas žino kuris darželis dirbs vasarą?

Vyturėlis
Atsakyti
Sveikos, kokios mielos pas jus temos smile.gif aš jau užauginau saviškius, bet man dar trūksta tongue.gif to kažko magiško wub.gif
Ką manote apie nevalstybinį darželį Alytuje?
Atsakyti
QUOTE(Mamulė Daina @ 2013 05 14, 11:45)
Sveikos, kokios mielos pas jus temos smile.gif aš jau užauginau saviškius, bet man dar trūksta tongue.gif to kažko magiško wub.gif
Ką manote apie nevalstybinį darželį Alytuje?

Sveikos,

O toks yra? Noreciau, kad butu, bet kainos turbut kosmines butu. 4u.gif
Atsakyti
Manau butu super!Aisku,jeigu kainos nesikandziotu smile.gif
Atsakyti
o aš manau, kad nevalstybinis darželis nereikalingas bent kol kas mūsų miestui....vietos užtenka vaikams miesto darželiuose tikrai, eilių nėra...manau nepasiteisintų...nebent kažkoks darželis po "darželio laiko"...kai būna tikrai gi situacijų kai neturi kur palikti vaikų kelioms valandoms arba savaitgalį dieną...čia tik mano pamąstymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyza @ 2013 05 14, 14:28)
Manau butu super!Aisku,jeigu kainos nesikandziotu smile.gif

Kažin kokią kainą galima būtų mokėti? Na žinoma, už paslaugą 2 viename smile.gif t.y.darželis + namų ritmas ir atmosfera thumbup.gif

Vilnius, Kaunas jau turi savo +/- nusistovėjusias kainas, o kiek alytiškiai būtų nusiteikę skirti savo vaiko gerovei? Ką manot?

QUOTE(artita @ 2013 05 14, 15:55)
nebent kažkoks darželis po "darželio laiko"...kai būna tikrai gi situacijų kai neturi kur palikti vaikų kelioms valandoms arba savaitgalį dieną...

Galvoju, tai būtų pagrindinis privalumas.
Atsakyti
O kokia situacija Alytuje su 4-5 metų vaikų veikla? Tų, kurie nelanko darželio, nes turi geresnes sąlygas mirksiukas.gif Ar turi jie Alytuje kur nors bendros veiklos su savo bendraamžiais: būreliai, estetinio lavinimo užsiėmiai? Gal teko girdėti ar net lankyti?
Atsakyti
Kazka panasaus veikia "Kutis".Ten yra kelios valandos ,skirtos palikti vaikus paprasta diena ir savaitgaliais.Kaina labai prieinama uz valanda(lyg 6lt/val).Bet man pasirode,kad tos valandos labai jau ribotos.T.y.veikia ne visa diena ir veikia tik kelias ir TIK TAS valandas.Kiek zinau priima "pasaugojimui" nuo 5m. amziaus vaikucius.Su teveliais praleist laika gali ir mazesni.Ten veikia ir keli bureliai,keliems dar ruosiamasi.Mes ten sventeme savo vaiko gimtadieni.
Atsakyti