QUOTE(Aimeja @ 2012 05 10, 12:21)
Visų pirma reikia keisti mąstymą. Viena kartą baigti kliedėti apie tuos ,,traumavimus''. Atsiprašau už išsireiškimą, bet kažkas kažkur pirstelėjo ir jau vaikui trauma.

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 05 10, 13:14)
*del to suneno, jei jis kitaip nesupranta, kad reikia po pamoku eiti tiesiai namo, pasiimineciau is mokyklos uz rankos kol supras. manau suprastu greitai, nes butu geda pries klasiokus, kad mama pasiimineja.
**o kas yra "protinga vaikyste" pagal Jus ?
***Jusu manymu, reiketu isperti, mano manymu nereiketu.
**o kas yra "protinga vaikyste" pagal Jus ?
***Jusu manymu, reiketu isperti, mano manymu nereiketu.
*O tai čia ne prieštarauja Jūsų logikai "negalima bausti" - žeminti vaiko, įsivaizduokit situacija jei Jūsų vyras ateidinėtų į darbą Jūsų pasiimti??? Mano manymu psichologinis smurtas yra kur kas blogesnis ir paliekantis gylesnį pėdsaką žmogaus raidoje.
**"protinga vaikystė" - tai yra kai jau pirmokas pasiunčia mokytoją ir žino, kad jam nieko nebus, tik pirštu pagrūmos ir moralą perskaitys. Kadangi neduok D jį kas nors išbars iš mokytojų, tai o jei, jis gi vaikų teisėms pasiskūs.
***Tikrai reiktų išperti. Kol gyvena mano namuose, kol aš maitinu, rengiu - gyvens pagal mano taisykles ir tokio šantažo nebus. Kai pilnai galės savimi pasirūpinti - PIRMYN- nelaikysiu. Mano taktika tokia.