Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(ELlJA @ 2012 05 21, 09:18)
Nu joa, matosi, kad kažką darai...  4u.gif  šaunuolė  wub.gif

Kad žinotum kaip smagu
Atsakyti
ELIJYTE o kaip tu laikaisi? kaip tavo suknyte ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 05 21, 12:04)
ELIJYTE o kaip tu laikaisi? kaip tavo suknyte ax.gif  biggrin.gif

Aš va užsidėjau liniuotę po apačia, matau kiek liko iki vestuvių - šian apvaliai du mėn liko ax.gif Tiesa pasakiusm, lengva panika, bet kad ją sumažintume irgi nieko gero nedarom blush2.gif miegam ant laurų biškutį. Baisu, kad ko nepamirštume arba kad ko nespėsim. Šį savaitgalį geriausios draugės vestuvės, būsim liudininkais, tai jom labiau ruošiamės nei savosioms g.gif
O suknytė... nebesiūnu, radau nuomotis. Ne tokią, kokią planavau, bet irgi gražią ir svarbiausia man patinka ir tinka ax.gif susitaupiau truputį nervų ir prailginau savo gyvenimą pora metų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 05 21, 14:13)
Aš va užsidėjau liniuotę po apačia, matau kiek liko iki vestuvių - šian apvaliai du mėn liko  ax.gif  Tiesa pasakiusm, lengva panika, bet kad ją sumažintume irgi nieko gero nedarom  blush2.gif  miegam ant laurų biškutį. Baisu, kad ko nepamirštume arba kad ko nespėsim. Šį savaitgalį geriausios draugės vestuvės, būsim liudininkais, tai jom labiau ruošiamės nei savosioms  g.gif
O suknytė... nebesiūnu, radau nuomotis. Ne tokią, kokią planavau, bet irgi gražią ir svarbiausia man patinka ir tinka  ax.gif susitaupiau truputį nervų ir prailginau savo gyvenimą pora metų  hihihi.gif

liniuote paziurejus ir pagalvojau kaip tu ten biggrin.gif
na ir gerai, turiu minty suknute, svarbu, kad tau patinka ir jautiesi gerai wub.gif del pora metu irgi tiesa hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
O jūs visos tapot su garuose užtvirtinamais dažais? Įtariu, kad pradedančiajai tai geriau su lygintuvu fiksuojamais dapyti... blush2.gif Nes Ornamentuose dabar nuolaidos šilko dažams... bigsmile.gif
Atsakyti
ruci, pradėjau nuo lygintuvu fiksuojamais dažais. Garinamais visai neseniai pradėjau ir tik paskustinėmis aguonomis esu patenkinta, kaip pavyko išgauti erdvinį vaizdą. Paveikslus pvz geriau tapyti lygintuvu fiksuojamais dažais.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 05 22, 15:29)
ruci, pradėjau nuo lygintuvu fiksuojamais dažais. Garinamais visai neseniai pradėjau ir tik paskustinėmis aguonomis esu patenkinta, kaip pavyko išgauti erdvinį vaizdą. Paveikslus pvz geriau tapyti lygintuvu fiksuojamais dažais.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
gal kam pravers

http://www.livemaste...replenie-krasok?
Atsakyti
Įdomu ar pakanka tokio puodo,kaip tas daržovėm virti.Visgi nėra jis sandarus labai jau. Ir slėgis jame manua labai jau menkas palyginti su uždarais puodais.Nors mačiau ir kibiruose rusaitės garina.
Aš sakiau kada nors gal išdrysiu išbandyti garinamus dažus ir greitpuodi.... radau seną uošvienės palikimą.Tai daboju,gal kada užeis noras garinamus dažus bandyti........
Atsakyti
Niekaip nepavyksta gerai spalvas pagaut
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2012 05 25, 00:37)
Įdomu ar pakanka tokio  puodo,kaip tas daržovėm virti.Visgi nėra jis sandarus labai jau. Ir slėgis jame manua labai jau menkas palyginti su uždarais puodais.Nors mačiau ir kibiruose rusaitės garina.
Aš sakiau kada nors gal išdrysiu išbandyti garinamus dažus ir greitpuodi.... radau seną uošvienės palikimą.Tai daboju,gal kada užeis noras garinamus dažus bandyti........

Pakanka, neturi buti puodas sandarus. Ant virsaus popieriaus, ranksluostuku uzdek, kad sugertu dregme, ir viskas gausis kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
mano naujas darbukas lelijos biggrin.gif

user posted image

149x50cm satinas
mmmm... myliu si silka wub.gif jis toks svelnus ir zvilgantis, gaila tik, kad is vienos puses biggrin.gif
dar vienas darbukas garinasi ir galesiu daryti SAU biggrin.gif je... je... jeeeeeeeee

Atsakyti