Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Padariau eksperimentinį šaliką, ryt parodysiu po fiksavimo
Atsakyti
Na va pasilinksminau su fonu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaitės mirksiukas.gif
tavi man labai gražus tavo šalikėlis, labai gražios gėlės wub.gif ir paskutinis darbelis puikus 4u.gif
DaivaV tavo bijunai nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Josette aciu 4u.gif ax.gif

tavi tavo pasilinksminimas su fonu man labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės.
Daiva, neseniai nuotrsaukose apie jurginus mačiau tokius pat gražius kaip tavo piešti. Reiks bandyti piešti kokius mačiau
Atsakyti
tavi jei kalbi apie osinka, tai ir as maciau biggrin.gif ten jie nepalyginti grazesni wub.gif ju ikvepta pas tevukus sodyboje prisifotografavau ju pilna kompa ir piesiau prie savo moterytes, manau tai ne paskutiniai mano piesti jurginai rolleyes.gif be galo grazi gele man... ir ju ivairove tiesiog stulbinanti wub.gif juos piesti reikia daug kantrybes...
neseniai prie parduotuves "Banginis" buvo mini muge, ten siek tiek prisipirkom nematytu jurginu gumbu, labai labai graziu wub.gif moteryte su vyruku, juos pardavinejusi, isverte akis kai as su vyru juos visom pozom isiamzinom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 14 spalio 2012 - 12:17
QUOTE(tavi @ 2012 10 14, 11:07)
Na va pasilinksminau su fonu

Labai grazu tie issiliejimai-susiliejimai wub.gif
Atsakyti
Oi piešiau juos, žinau, kad reik sėdėti prie jų, nu bet kokia spakvinė gama įvairi, formos. Nuostabu
*Mirabella* , ačiū
Atsakyti
Tavi,man sitas pilkai-melynas labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2012 10 26, 20:10)
Tavi,man sitas pilkai-melynas labai labai  wub.gif

Ruošiuos daryt dar panašų, kitų spalvų, gal visai be piešinio, mąstysiu
Atsakyti
Laba diena visoms, as pirma karta cia, turiu klausimuka, tikiuosi padesite:)

bandziau skaitineti, ieskoti, bet tiesiog visai dar nesigaudau sitame reikale:)

kur galima rasti informacijos apie tapyba ant audinio visiskiems pradinukams? nuo ko pradet, kas yra kas ir t.t.?

Taip pat labai butu idomu, kuo galima tapyti ant trikotazo? ar tais paciais dazais tekstilei?

ir gal netycia kas zinot, ar yra Kaune kokios pamokeles suaugusiems apie tapyba ant audinio?

Aciu didelis!

P.S. Labai grazu cia pas Jus viskas!
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Mergaites, gal kuri nors turi nenaudojamu priemoniu silko tapybai - konturu, dazu ar pan. (net nezinau tiksliai, ko gali prireiketi naujokeliui blush2.gif)? Gal kas turi per daug, arba nebenaudoja ir nebenaudos del kokiu nors priezasciu? Mielai perimciau - del kainos susitartume 4u.gif Dukra pradejo lankyti tapybos ant silko bureli, tai reikia pagrinde konturu, bet kadangi net nezinau, ar ilgai lankys, tai naujoms priemonems stipriai issileisti nesinori blush2.gif
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti