Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Užsirašyk mintis eksperimentams, kad nepamirštum kai atsiras laiko ką veikti biggrin.gif Man visad taip būna, tai rašau ir piešiu knygutėj kas seks toliau laisvalaikio darbuos smile.gif
Atsakyti
Dar nefiksuotas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 12 spalio 2012 - 07:05
tavi labai graziai gelytes seseliuotos, lygiai ir graziai islietas fonas su remeliu thumbup.gif
tik man siek tiek truksta kazko... ax.gif kad ir kokiu netvarkinku pataskavimu, prie gelyciu tankiau, toliau nuo ju reciau... tai tik vienas is galimu variantu 4u.gif gal tai tik man taip... biggrin.gif pas mane daznai visko per daug biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Man patinka minimalizmas, toks japoniškam stiliuje. Su pataškavimais darysiu šaliką, na bus kaip galima parduotuvėj nusipirkti> Geriau mažiau nei perdaug tą kalė mano tetutė savo studentams dailės institute ir man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 12 spalio 2012 - 17:21
Va man ir atrodo ta skara, tokia kaip pas mama ir mociute kruvos silkiniu parduotuviniu. Grazios gėlės tikrai, bet cinkelio trūksta mano nuomone.
Atsakyti
Na reiškia bus be cinkelio.Šiom dienom įkelsiu užfiksuota
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif

Daivukai, kokie sultyngi bijūnai bigsmile.gif bigsmile.gif yammmy biggrin.gif wub.gif labai gražus darbelis, lengvas, švelnus, tie nuostabūs bijūnai būtent dėmesio centre wub.gif
tavi, o man gražu wub.gif nesutikčiau, kad primena parduotuvinius. Greičiau man šis darbas labiau modernistis gavosi, dėl neįprasto spalvų derinio ir minimalizmo. Man patinka 4u.gif
Atsakyti
Nežinau kaip jūsų kompai rodys, bet mano kiek per šviesią mėlyną ir pilką, nesimato žvilgesio
user posted image
user posted image
user posted image

Elija, ačiū
Atsakyti
man labai patinka kai kiti savo nuosirdzia nuomone paraso... tai laikau dovana, nes labai sunku ka rasyti, bijai izeisti... ir daugelis tiesiog pratyli...
tavi jei tu nenori, nereikia, ar panasiai parasyk... tikrai nenorejau izeisti, tik parasiau ka galvoju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Daiva, tiesiog visi negali būt vienodi. Man patinka minimalizmas, kitieks reik daugiau visko. Tai puiku, kad mes visos skirtingos. Kaip būtų nuobodu jei pieštume vienodai. Tiesiog paaiškinau savo poziciją, nu negaliu perlaužtį to ką man įkalė lotuliukas.gif
Atsakyti
tavi tu baigei daile? ta prasme kur mokeisi dailes?
ir rasydama, kad man kazko truksta neturejau mintyje, kad per mazai visko nupiesta... gali buti vienas vienintelis motyvas visoj skaroj ir tikrai neatrodys, kad kazko truksta... bet tai jau labai aukstas pilotazas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 spalio 2012 - 13:13
QUOTE(daivaV @ 2012 10 13, 12:40)
tavi tu baigei daile? ta prasme kur mokeisi dailes?
ir rasydama, kad man kazko truksta neturejau mintyje, kad per mazai visko nupiesta... gali buti vienas vienintelis motyvas visoj skaroj ir tikrai neatrodys, kad kazko truksta... bet tai jau labai aukstas pilotazas ax.gif

Daiva turėjau labai griežtą mokytoją, tai mano tetulė, kuri dėstė DA, bet labai seniai. Pati piešt pradėjau neseniai, bet tai ką man įkalė nuo trijų metų, nu niekaip neperlauši. Be to turiu draugę dailiokę, kuri labai griežtai vertina mano darbus. Vat ir visi mano mokslai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 spalio 2012 - 13:57