Defliune,o eBay neziurejai? Ar dar toj lenkiskoj parduotuvej,tik nepamenu,kaip vadinasi . Ten kartais galima pigiau gauti.
Tavi,dekui ,cia piesiau kadaise buvusiai uosvienikei ,tai po jos komentaru daugiau nieko nebesinorejo dovanot ..
QUOTE(SeRi @ 2012 10 10, 18:17)
Defliune,o eBay neziurejai? Ar dar toj lenkiskoj parduotuvej,tik nepamenu,kaip vadinasi . Ten kartais galima pigiau gauti.
Seri, aciu, ebay paslaugomis tikrai naudojuos, bet pigiau nei as gaunu dideliais kiekiais, tikrai pigiau net ebay negaunu, bet vieno daikto pirkti tikrai neapsimoka. Tik dideliais kiekiais. O dabar kaip tik issibaige mano pacios atsargos
Dekui Tavi, isgelbejo
SeRi man labai labai grazu!!!!! taip nerealiai graziai su spalvom suzaista, super
del reakcijos.. visokiu zmoniu yra ir tikriausiai ju reik, kad geriau gerus ivertintum... tik gal jie galetu gyventi toliau nuo musu
parodysiu ir as savo... vienas iremintas, kitas su pagaliukais virsuj ir apacioj bei audiniu prie nugarytes...
siluma pro langa 51x80 cm
uzsisvajojusi jurginuose 50x69 cm
del reakcijos.. visokiu zmoniu yra ir tikriausiai ju reik, kad geriau gerus ivertintum... tik gal jie galetu gyventi toliau nuo musu
parodysiu ir as savo... vienas iremintas, kitas su pagaliukais virsuj ir apacioj bei audiniu prie nugarytes...
siluma pro langa 51x80 cm
uzsisvajojusi jurginuose 50x69 cm
Jo gražu. Labai jau man Daivos Stiliukas prie dūšios.
QUOTE(rimulėėė @ 2012 10 10, 22:20)
Jo gražu. Labai jau man Daivos Stiliukas prie dūšios.
aciu
atrodo nesudetingi paveiksliukai... taciau labai daug darbo idejau... daug laiko ir labai sudetinga buvo su kitu audiniu pasiuti kabanti paveiksliuka - skirtingai krenta, tysta ir etc....du kartus persiuvinejau kol sugalvojau pas daugiau zinancius pasiklausti kas ir kaip
QUOTE(SeRi @ 2012 10 10, 19:17)
,cia piesiau kadaise buvusiai uosvienikei ,tai po jos komentaru daugiau nieko nebesinorejo dovanot ..
Kad ją kur... pavydi žmonės ir tiek. Turiu tokią draugę, kuri niekada gyvenime nėra pagyrusi nei vieno mano darbo, tiesiog matau, kaip apžiūrinėja įtariai viską, nes pati nemoka net elementariausios gėlės nupiešt.
Man tai labai gražus tavo darbas, toks išskirtinis, dekoratyvus
Daivukai, tave jau gyriau, bet galiu dar kart pagirti šaunuolė darbštuolė tu mūsų ką dabar pieši?
aciu ELIJUK labai!
kartais padarau darba, issiunciu... ir visai jokio atgarsio... sedi sau ir galvoji... gal visai nepatiko, netiko...
dabar baigineju gana dideli sali su bijunais ir visokiais priedeliais
ir paisineju eskizus naujam.. rudeneliui... tik sunkiai man.. galvojau su cinkeliu koki padaryti, tik nuojauta sako, kad mergytei toks netiks... reikes pergalvoti isnaujo
kartais padarau darba, issiunciu... ir visai jokio atgarsio... sedi sau ir galvoji... gal visai nepatiko, netiko...
dabar baigineju gana dideli sali su bijunais ir visokiais priedeliais
ir paisineju eskizus naujam.. rudeneliui... tik sunkiai man.. galvojau su cinkeliu koki padaryti, tik nuojauta sako, kad mergytei toks netiks... reikes pergalvoti isnaujo
va..
Daiva, labai grazu, as alpstu nuo tavo seseliavimo, bijunu ziedai tiesiog pasakiski man kaip visada
Defliune aciu mergiuk
bijunai cia tokie podidziai
bijunai cia tokie podidziai
Super bijunai! Super! O va mergaitės man kažkaip nelabai, kažkaip man gal jų ar visai tokių gėlinių siurrealistiškų norėtūs arba realistiškesnių, na bet čia tik aš su savo nuomone.
QUOTE(Moniqy @ 2012 10 11, 15:54)
Super bijunai! Super! O va mergaitės man kažkaip nelabai, kažkaip man gal jų ar visai tokių gėlinių siurrealistiškų norėtūs arba realistiškesnių, na bet čia tik aš su savo nuomone.
aciu
del mergaites ir motereles didelis aciu uz jusu nuomone
si karta pasiskirste visi i grieztas dvi stovyklas - arba patinka labai, arba visiskai nepatinka siuo metu turiu labai dideli nora eksperimentams tik siek tiek neturiu laiko...