Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

saulyte2 kaip kada, kada Vilniuje Decotex parduotuvej (ivesk i google paieska ir surasi), kada buna ispardavimai internetinese parduotuvese - ivesk i google silk ir ismes daug ivairiu internetiniu parduotuviu, tavi bendrauja su Vidu, kuris parduoda silka pigiau - gali paklausti jos rekvizitu, as nebepamenu 4u.gif
prie Kalvariju turgaus dvieju aukstu parduotuve - antram aukste vienspalvio silko yra.
vienu zodziu... pastoviai ieskai, jeigu kuri zinotu kur yra visad pigus silkas - butu laiminga iki debesu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 30 rugsėjo 2012 - 19:01
Turiu
salikeliu ponge 5 130*35 po 10 lt, ponge5 150*40 po 13 lt,
skareliu ponge5 74*74 po 11 lt, ponge5 55*55 po 6 lt

turiu matuojamo silko gabaleliu ponge5 po 11 lt/m, krepsatino12 po 32 lt/m

jei ka domina, prasome i az
Atsakyti
Daiva, tapyti ir man malonumas, ypač kai gaunu tą rezultatą, kurio siekiau. Gal todėl ir netingiu daryt po porą variantų, žiūrėt kas gaunas. O sugadinti šilkai pas manę nesivolioja, jie yra panaudojami. Jei brokas nedidelis nešioju pati arba jei kas nori pasiįma ir nešioja
Atsakyti
Gražiai diskutuojat. 4u.gif Aš pvz skaitau, kad mano visi darbai kol kas sugadinti blush2.gif mirksiukas.gif Na ir nešioju pati ir vistiek piešiu ir gadinu šilką. ax.gif Gaila vieno visgi brangokas malonumas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, pradžioj taip būna. Ir dabar dauguma darbų esu nepatenkinta ir vis bandau smile.gif
Atsakyti
Tavi, smagus darbelis, tikiu, kad kiti bus dar geresni. Nes man irgi norėtūsi tos žydros medūzos išskirtinesnės. Bet šiaip man patiko idėja ir surištas jis tikrai gerai žiūrisi 4u.gif wub.gif lauksiu tęsinio bigsmile.gif
Atsakyti
Vat ir man med8zos per blankios gavos arba foną ten reikėjo ryškintį. Na pamąstysiu ir kitas gal kitoks bus. Dabar užsakymą reik padaryt
Atsakyti
Dekui,DaivaV 4u.gif ,as dabar visuomet pries piesdama ir plona silka plaunu,po to su lygintuvu pereinu ir tadu piesiu.

Tavi,o kodel tu tu paciu meduzu dar kart neparyskini? Dek ant remo ir liek spalvytes ant jau uzfiksuto pavirsiaus. As joms po paryskinimo dar su baltu ir melynu perlamutriniu konturu siek tiek gyvibingumo prideciau ax.gif .
Piesiau as zuvis viena karta ant pagalveles ,tik nutraukoje man niekaip nepavyko isgauti tos "gyvybes",kaip atrode realiai unsure.gif
user posted image
o cia buvo kita puse tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2012 10 04, 19:19)
Dekui,DaivaV 4u.gif ,as dabar visuomet pries piesdama ir plona silka plaunu,po to su lygintuvu pereinu ir tadu piesiu.

Tavi,o kodel tu tu paciu meduzu dar kart neparyskini? Dek ant remo ir liek spalvytes ant jau uzfiksuto pavirsiaus. As joms po paryskinimo dar su baltu ir melynu perlamutriniu konturu siek tiek gyvibingumo prideciau  ax.gif .
Piesiau as zuvis viena karta ant pagalveles ,tik nutraukoje man niekaip nepavyko isgauti tos "gyvybes",kaip atrode realiai  unsure.gif
user posted image
o cia buvo kita puse  tongue.gif
user posted image

Tu mano mintis atspėjai smile.gif šį savaitgalį tą ruošiaus bandyt. Vis tiek buvau nurašius šaliką tai visad eksperimentuoju ant tokių
Papildyta:
QUOTE(SeRi @ 2012 10 04, 19:19)

Tavi,o kodel tu tu paciu meduzu dar kart neparyskini? Dek ant remo ir liek spalvytes ant jau uzfiksuto pavirsiaus. As joms po paryskinimo dar su baltu ir melynu perlamutriniu konturu siek tiek gyvibingumo prideciau  ax.gif .
Piesiau as zuvis viena karta ant pagalveles ,tik nutraukoje man niekaip nepavyko isgauti tos "gyvybes",kaip atrode realiai  unsure.gif
user posted image
o cia buvo kita puse  tongue.gif
user posted image

Tu mano mintis atspėjai smile.gif šį savaitgalį tą ruošiaus bandyt. Vis tiek buvau nurašius šaliką tai visad eksperimentuoju ant tokių
O žuvytės nuostabios
Atsakyti
Skara, užsakymas, jei pats užsakovei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaites, gal kuri gali man parduoti viena 180*45 ponge5, viska ispaisiau ir ispardaviau, o dabar uzsakymas uzgriuvo, neturiu ant ko piesti biggrin.gif
Atsakyti
Pažiūrėsiu namie, bet atrodo dar turiu, tik tau teks iki manęs atsibelst
Atsakyti