na.... taaaaaaaaip...... sedejau, sedejau... galvojau ka cia parasius.... ir nesugalvojau
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 17:11)
na.... taaaaaaaaip...... sedejau, sedejau... galvojau ka cia parasius.... ir nesugalvojau
juokias ji. O kas čia tokio? Norėčiau pvz. kokios tunikėlės.. aš gi siūt nemoku, o tu moki
QUOTE(daivaV @ 2012 09 09, 08:26)
SeRi grazu
visai neseniai pagalvojau apie tave, uzejus buvau i tavo fotki.com... ir... ten folder is empty... pagalvojau, kad is vis metei silka
visai neseniai pagalvojau apie tave, uzejus buvau i tavo fotki.com... ir... ten folder is empty... pagalvojau, kad is vis metei silka
Dekui daivaV . Tai,kad fotki yra visos nuotraukos ..hmm,gal kas ta diena neveike
Mano tepliones
Defliune,nuostabus darbas !O tu tokio dydzio rema ant zemes dedi?
daivaV ,tavo kruopstumas neapsakytas ! Sakyk,o garais fiksuojai persgieria per satina,kad spalva poiesiant sulaikytu? As tik viena bandziau,bet lygintuvu fiksuojamais ,tai privargau su juo..Dazai vis pabegt norejo
Tavi,tavo avytes toooooookios mielos ,o man ta saulyte ,kaip tik tokia faina .
Ir tikrai gerai,kad panos savo tikraja nuomone issako ir piesejos neisizeidineja ..Atsimenu,kad jau pries kelis metus SM visos menininkes stebedavosi,kad musu temukeje mes visos taip nuostabiai sutardavom,o kitur vien bambesiai budavo
visus tankesnius ir ne tik, silkus pries piesiant reikia gerai isplauti,
jei kontura naudoji vandens pagrindu, ar spalvota - konturuoti reikia is abieju pusiu, arba vandens pagrindu kontura reikia skiesti, kad butu skystesnis, taciau tada linijos gaunasi siek tiek storokokos,
naudojant kontura benzininiu pagrindu uztenka vienos puses konturavimo,
garinami dazai man tikrai gerai persigeria ir laikosi super, tik - kuo tankesnis silkas, tuo ilgiau garinu
nelabai supratau kas tau vyksta.... tai surasiau visus esminius dalykus tikriausiai daugeli is ju ir pati zinai
ir dabar tikrai yra visos nuotraukytes fotki.com... kaip keista
nors zinai... pasedejus prisiminiau.. pirma karta, kai tapiau ant satino storo tikrai sunkiai dazai susigerdavo - turejau sudrekinti gerai plota, o tik veliau silkas sugerdavo dazus tai pasibaige, kai pradejau plauti silka pries tapant
jei kontura naudoji vandens pagrindu, ar spalvota - konturuoti reikia is abieju pusiu, arba vandens pagrindu kontura reikia skiesti, kad butu skystesnis, taciau tada linijos gaunasi siek tiek storokokos,
naudojant kontura benzininiu pagrindu uztenka vienos puses konturavimo,
garinami dazai man tikrai gerai persigeria ir laikosi super, tik - kuo tankesnis silkas, tuo ilgiau garinu
nelabai supratau kas tau vyksta.... tai surasiau visus esminius dalykus tikriausiai daugeli is ju ir pati zinai
ir dabar tikrai yra visos nuotraukytes fotki.com... kaip keista
nors zinai... pasedejus prisiminiau.. pirma karta, kai tapiau ant satino storo tikrai sunkiai dazai susigerdavo - turejau sudrekinti gerai plota, o tik veliau silkas sugerdavo dazus tai pasibaige, kai pradejau plauti silka pries tapant
Elija, tu Kaune turi superinę siuvėją, kuri gali tavo išpieštą šilką pasiūti. Ji ir siuvo tą vestuvinę mano pieštą. žiūrėk NGkūryba
http://www.supermama...howtopic=869964
http://www.supermama...howtopic=869964
Ačiū, tavi
na o aš apsiraišiojau mergikės... ir man tai patiko
ponge 5
juodulys ir burokėliai
ponge 5
juodulys ir burokėliai
Jo raišioti būna visai smagu pakaitai, bet daryt visą laik man nuobodoka
toks procesas niekuo neįpareigojantis - sėdi ir galvoji apie savo, nereikia daug pilkųjų smegenų ląstelių veiklos
Tai sakau pakeitimui, bet man daugiau ant vamzdžio patinka
dar nebandziau - gal kada pabandysiu
O esat kas nors etsyje? man ten idomu, kaip padaryt su tais pinigu pavedimais, jei paypalo neturiu, tai tipo bank transfer? kazi taip nenuskaiciuotu kaip nors uz pavedimus bankai, ypac kai kita valiuta, net gal ir negalima, nieko nesuprantu