na va.... BARDAKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne kambario isvaizdos prasme, o tapybos
Niu jo ....tiek grožių čia pripiešėt...... net saldu.
Vat ir pas manę bardakas. Vyras man atskirą kambarį dirbtuvę verčia ir vis šaukia, kad nematyčiau daugiau tavo teptukų ir dažų kitur
o mano vyras eina paskui - kur as su remu, ten ir jis ziuri, vertina, juokauja ir man tai patinka
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 14:51)
o mano vyras eina paskui - kur as su remu, ten ir jis ziuri, vertina, juokauja ir man tai patinka
hehe kaip miela maniškis irgi ateina sako leisk man bent taškelį su teptuku padėti kur nors, leidžiu ten kokią smulkmeną nudažyti, o paskui visiems giriasi, kad ir jis atseit labai daug prisidėjo ir tai mudviejų darbas jungtinis ech, tie vyrai
Na maniškis irgi giriasi ir visiems reklamuoja ir tam kambaryje viską stengias įrengtį kad patogu būtų. Kai baisim nufotkinsiu., bet vis tiek pastoviai dažais pateptos sienos jį erzina
ELIJA
tavi o kam tu sienas teplioji tik nesupyk - juokauju
tavi o kam tu sienas teplioji tik nesupyk - juokauju
nugis kai pastatau ant spintelės teptukus stiklainyje, kartais prie sienos priglaudžia.
o šiaip tai vis tengias sugalvotį kokį patobulinimą man kad geriau būtų, tiesa ne visi jie man priimtini
o šiaip tai vis tengias sugalvotį kokį patobulinimą man kad geriau būtų, tiesa ne visi jie man priimtini
tavi tikrai bus idomu paziureti tavo naujasias dirbtuveles, butinai parodyk nuotraukas, kai isikursi
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 15:33)
tavi tikrai bus idomu paziureti tavo naujasias dirbtuveles, butinai parodyk nuotraukas, kai isikursi
mes dviese gyvenam 4-kambarių bute, bet man vistiek vietos mažai reiks į rūsį kraustytis vyras turi spintoje du skyrius savo rūbams susidėti, o visas likęs buto plotas priklauso MAN ir man negana
Daivule, jaz, kokia aš užuomarša, pamiršau pagirti tavo darbelį. Bet ką jau čia bepasakysi, nu kaip visad nerealu nežinau, nežinau, aš vis pati gundausi iš tavęs šaliką užsisakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 09 17, 16:45)
mes dviese gyvenam 4-kambarių bute, bet man vistiek vietos mažai reiks į rūsį kraustytis vyras turi spintoje du skyrius savo rūbams susidėti, o visas likęs buto plotas priklauso MAN ir man negana
Daivule, jaz, kokia aš užuomarša, pamiršau pagirti tavo darbelį. Bet ką jau čia bepasakysi, nu kaip visad nerealu nežinau, nežinau, aš vis pati gundausi iš tavęs šaliką užsisakyti
mmm.....jo... tikiuosi juokauji nuostabiai pati piesi - nusipiesi ir mumis pradziuginsi!!!!
del ploto.... jo visada MAZAI
kas del moteru... visada nera kuo apsirenkti nors spintoj tokia pati padetis kaip ir tavo
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 16:18)
mmm.....jo... tikiuosi juokauji nuostabiai pati piesi - nusipiesi ir mumis pradziuginsi!!!!
emm nu kad nejuokauju