Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

na va.... BARDAKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne kambario isvaizdos prasme, o tapybos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 17 rugsėjo 2012 - 12:15
Niu jo ....tiek grožių čia pripiešėt...... net saldu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vat ir pas manę bardakas. Vyras man atskirą kambarį dirbtuvę verčia ir vis šaukia, kad nematyčiau daugiau tavo teptukų ir dažų kitur
Atsakyti
o mano vyras eina paskui - kur as su remu, ten ir jis biggrin.gif ziuri, vertina, juokauja biggrin.gif ir man tai patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 14:51)
o mano vyras eina paskui - kur as su remu, ten ir jis biggrin.gif  ziuri, vertina, juokauja biggrin.gif ir man tai patinka tongue.gif

hehe kaip miela wub.gif maniškis irgi ateina sako leisk man bent taškelį su teptuku padėti kur nors, leidžiu ten kokią smulkmeną nudažyti, o paskui visiems giriasi, kad ir jis atseit labai daug prisidėjo ir tai mudviejų darbas jungtinis biggrin.gif ech, tie vyrai ax.gif
Atsakyti
Na maniškis irgi giriasi ir visiems reklamuoja ir tam kambaryje viską stengias įrengtį kad patogu būtų. Kai baisim nufotkinsiu., bet vis tiek pastoviai dažais pateptos sienos jį erzina smile.gif
Atsakyti
ELIJA wub.gif

tavi o kam tu sienas teplioji lotuliukas.gif tik nesupyk - juokauju biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nugis kai pastatau ant spintelės teptukus stiklainyje, kartais prie sienos priglaudžia.
o šiaip tai vis tengias sugalvotį kokį patobulinimą man kad geriau būtų, tiesa ne visi jie man priimtini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 17 rugsėjo 2012 - 14:33
tavi tikrai bus idomu paziureti tavo naujasias dirbtuveles, butinai parodyk nuotraukas, kai isikursi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 15:33)
tavi tikrai bus idomu paziureti tavo naujasias dirbtuveles, butinai parodyk nuotraukas, kai isikursi drinks_cheers.gif

mes dviese gyvenam 4-kambarių bute, bet man vistiek vietos mažai lotuliukas.gif reiks į rūsį kraustytis biggrin.gif vyras turi spintoje du skyrius savo rūbams susidėti, o visas likęs buto plotas priklauso MAN blush2.gif ir man negana

Daivule, jaz, kokia aš užuomarša, pamiršau pagirti tavo darbelį. Bet ką jau čia bepasakysi, nu kaip visad nerealu wub.gif nežinau, nežinau, aš vis pati gundausi iš tavęs šaliką užsisakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 17 rugsėjo 2012 - 14:47
QUOTE(ELlJA @ 2012 09 17, 16:45)
mes dviese gyvenam 4-kambarių bute, bet man vistiek vietos mažai  lotuliukas.gif reiks į rūsį kraustytis  biggrin.gif vyras turi spintoje du skyrius savo rūbams susidėti, o visas likęs buto plotas priklauso MAN  blush2.gif ir man negana

Daivule, jaz, kokia aš užuomarša, pamiršau pagirti tavo darbelį. Bet ką jau čia bepasakysi, nu kaip visad nerealu  wub.gif  nežinau, nežinau, aš vis pati gundausi iš tavęs šaliką užsisakyti  lotuliukas.gif

mmm.....jo... tikiuosi juokauji lotuliukas.gif nuostabiai pati piesi - nusipiesi ir mumis pradziuginsi!!!! biggrin.gif

del ploto.... jo visada MAZAI lotuliukas.gif
kas del moteru... visada nera kuo apsirenkti biggrin.gif nors spintoj tokia pati padetis kaip ir tavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 16:18)
mmm.....jo... tikiuosi juokauji lotuliukas.gif nuostabiai pati piesi  - nusipiesi ir mumis pradziuginsi!!!! biggrin.gif

emm nu kad nejuokauju mirksiukas.gif
Atsakyti