Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

*Mirabella*, neįsižeidžiau, nesiteisink, nes tu tikrai teisi.
Defliune, labai gražu, nu myliu šį spalvų derinį
Atsakyti
tavi labai miela skarele wub.gif kokie smagus avineliai thumbup.gif
defliune, kaip grazu wub.gif ir dydis ohoho smile.gif
daivaV tavo paskutinis darbelis nerealus thumbup.gif
Atsakyti
defliune, tikrai nuostabiai gražus darbas, tačiau man užkliuvo "nukapoti" irisai, kažkaip man atrodo būtų dar geriau, jei jie butu iki pat kraštelio, tie kotai.
Atsakyti
Tavi, Jossete, Moniqy aciu labai 4u.gif

Tikiuosi, "nukapoti" irisai patiks klientei, nors man jie atrodo kaip is vandens kysoje ax.gif Toks ir sumanymas buvo, bet kiekvienas turi savo matymo kampa mirksiukas.gif cool.gif
Atsakyti
sveikutėlės mergytės biggrin.gif

Josette ačiū 4u.gif

o čia mano naujausias darbelis ax.gif
nerealiai vis tik gražus šilkas satinas wub.gif minkštutis, švelnutis, su žvilgesiu, turi tik vieną trūkumą... brangus cool.gif biggrin.gif
user posted image

user posted image

ELIJA ar jau..???? ar jau..??? aš čia kaip asiliukas iš šreko multiko klausinėju apie tavo tapybą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 17 rugsėjo 2012 - 10:40
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 10:37)
sveikutėlės mergytės biggrin.gif

Josette ačiū 4u.gif

o čia mano naujausias darbelis ax.gif
nerealiai vis tik gražus šilkas satinas wub.gif minkštutis, švelnutis, su žvilgesiu, turi tik vieną trūkumą... brangus cool.gif  biggrin.gif

ELIJA ar jau..???? ar jau..??? aš čia kaip asiliukas iš šreko multiko klausinėju apie tavo tapybą biggrin.gif  bigsmile.gif

Labai grazu, ziureciau ir ziureciau, mokyciausi ir mokyciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 09 17, 12:41)
Labai grazu, ziureciau ir ziureciau, mokyciausi ir mokyciausi smile.gif

baik... blush2.gif i raudoni mane varai biggrin.gif
tavo darbukai labai labai grazus wub.gif
Atsakyti
Gražu.
Nu jo satinas turi tik tą vieną trūmumą smile.gif
Atsakyti
ačiū tavi 4u.gif
o drabužiai kaip gerai nešiojasi thumbup.gif ir glamžosi palyginus labai mažai, ypač satino 19,5mm wub.gif na bet ant tokio storio jau sunkiau tapyti... ax.gif
Atsakyti
Daivut, kaip pas tave tokios pastelines spalvos gaunasi, ar dazus maisai tuo misiniu, kuri kazkada minejai?
Atsakyti
anksciau naudojau avantgarde dazu skiedikli, labai geras biggrin.gif
taciau dabar visus dazus skiedziu vandeliu ir viskas puikiai gaunasi, tad nesuku sau galvos su papildomom islaidom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 11:37)
ELIJA ar jau..???? ar jau..??? aš čia kaip asiliukas iš šreko multiko klausinėju apie tavo tapybą biggrin.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif dar ne dar ne blush2.gif mano tam kambary kur aš tapau dabar kaip po karo, nes išmetėm seną spintą, jau atvežė naują ir laukiu, kol vyras ją sustatys, tai visi daiktai išmėtyti ant grindų jaučiu net savo rėmo nerasčiau ax.gif o jei ir rasčiau, tai neturėčiau kur jo pasistatyti tam šiukšlyne. Tikiuosi greitai viskas bus atstatyta į savas vėžes ir tada kibsiu į darbas. Turiu keleta idėjų, turiu priemonių, tik reik pradėt ax.gif
Atsakyti