*Mirabella*, neįsižeidžiau, nesiteisink, nes tu tikrai teisi.
Defliune, labai gražu, nu myliu šį spalvų derinį
tavi labai miela skarele kokie smagus avineliai
defliune, kaip grazu ir dydis ohoho
daivaV tavo paskutinis darbelis nerealus
defliune, kaip grazu ir dydis ohoho
daivaV tavo paskutinis darbelis nerealus
defliune, tikrai nuostabiai gražus darbas, tačiau man užkliuvo "nukapoti" irisai, kažkaip man atrodo būtų dar geriau, jei jie butu iki pat kraštelio, tie kotai.
Tavi, Jossete, Moniqy aciu labai
Tikiuosi, "nukapoti" irisai patiks klientei, nors man jie atrodo kaip is vandens kysoje Toks ir sumanymas buvo, bet kiekvienas turi savo matymo kampa
Tikiuosi, "nukapoti" irisai patiks klientei, nors man jie atrodo kaip is vandens kysoje Toks ir sumanymas buvo, bet kiekvienas turi savo matymo kampa
sveikutėlės mergytės
Josette ačiū
o čia mano naujausias darbelis
nerealiai vis tik gražus šilkas satinas minkštutis, švelnutis, su žvilgesiu, turi tik vieną trūkumą... brangus
ELIJA ar jau..???? ar jau..??? aš čia kaip asiliukas iš šreko multiko klausinėju apie tavo tapybą
Josette ačiū
nerealiai vis tik gražus šilkas satinas minkštutis, švelnutis, su žvilgesiu, turi tik vieną trūkumą... brangus
ELIJA ar jau..???? ar jau..??? aš čia kaip asiliukas iš šreko multiko klausinėju apie tavo tapybą
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 10:37)
sveikutėlės mergytės
Josette ačiū
Josette ačiū
Labai grazu, ziureciau ir ziureciau, mokyciausi ir mokyciausi
QUOTE(Defliune @ 2012 09 17, 12:41)
Labai grazu, ziureciau ir ziureciau, mokyciausi ir mokyciausi
baik... i raudoni mane varai
tavo darbukai labai labai grazus
Gražu.
Nu jo satinas turi tik tą vieną trūmumą
Nu jo satinas turi tik tą vieną trūmumą
ačiū tavi
o drabužiai kaip gerai nešiojasi ir glamžosi palyginus labai mažai, ypač satino 19,5mm na bet ant tokio storio jau sunkiau tapyti...
o drabužiai kaip gerai nešiojasi ir glamžosi palyginus labai mažai, ypač satino 19,5mm na bet ant tokio storio jau sunkiau tapyti...
Daivut, kaip pas tave tokios pastelines spalvos gaunasi, ar dazus maisai tuo misiniu, kuri kazkada minejai?
anksciau naudojau avantgarde dazu skiedikli, labai geras
taciau dabar visus dazus skiedziu vandeliu ir viskas puikiai gaunasi, tad nesuku sau galvos su papildomom islaidom
taciau dabar visus dazus skiedziu vandeliu ir viskas puikiai gaunasi, tad nesuku sau galvos su papildomom islaidom
QUOTE(daivaV @ 2012 09 17, 11:37)
dar ne dar ne mano tam kambary kur aš tapau dabar kaip po karo, nes išmetėm seną spintą, jau atvežė naują ir laukiu, kol vyras ją sustatys, tai visi daiktai išmėtyti ant grindų jaučiu net savo rėmo nerasčiau o jei ir rasčiau, tai neturėčiau kur jo pasistatyti tam šiukšlyne. Tikiuosi greitai viskas bus atstatyta į savas vėžes ir tada kibsiu į darbas. Turiu keleta idėjų, turiu priemonių, tik reik pradėt