negeru manieru ir be skareles ismoks jei panores
QUOTE(daivaV @ 2012 09 10, 12:12)
negeru manieru ir be skareles ismoks jei panores
Baik, nori kad man giminės po to smegenis zulintu?
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 09 10, 10:51)
Butu puikus darbas, bet saule labai primityvi
tikrai, visiems neitiksi
Aciu visiems uz siltus zodzius
Pripažįstu saulė primityvoka, jei sąžiningai tai tik po žodžių ir atkreipiau dėmesį, nors ir norėjau paprastos, bet reikėjo akių formą keist. Man taip būna jei susikoncentruoju į kažką vieną, o čia tai avys, neatkreipiu dėmesio į detalę kokią.
Prižadu pasitaisysiu kitam darbe
QUOTE(tavi @ 2012 09 10, 12:42)
Pripažįstu saulė primityvoka, jei sąžiningai tai tik po žodžių ir atkreipiau dėmesį, nors ir norėjau paprastos, bet reikėjo akių formą keist. Man taip būna jei susikoncentruoju į kažką vieną, o čia tai avys, neatkreipiu dėmesio į detalę kokią.
As zinau, kokie jusu kiti darbeliai nuostabus buna , tad ir drisau si ta pasakyt apie saulute
O kuryba turbut tuo ir idomi, kad niekada negali but tikras kaip finale iseis
mano manymu.... nuostabu yra tai, kad galima isgirsti ivairias nuomones, skirtinga poziuri as labai labai noreciau daugiau skirtingu nuomoniu isgirsti apie savo darbus tada ir pats kitu kampu paziuri
*Mirabella* nemanau, kad tavi supyko ar isizeide
*Mirabella* nemanau, kad tavi supyko ar isizeide
Hey, saulytės jūs saulytės Kokia nuostabi diena na na na Darbo daaaug, bet aš linksma
Žinot ką? vakar jau išpakavau vieną šalį iš celofankės ir netgi pasidėjau "ant akių". Šian išsitrauksiu teptukus...rytoj dažus, tai po mėnesio gal ką ir nupiešiu Haaahahaha
Defliune, parodyk savo mėlynąjį kur FB įmestei ką tik. Nu nerealaus grožio
Žinot ką? vakar jau išpakavau vieną šalį iš celofankės ir netgi pasidėjau "ant akių". Šian išsitrauksiu teptukus...rytoj dažus, tai po mėnesio gal ką ir nupiešiu Haaahahaha
Defliune, parodyk savo mėlynąjį kur FB įmestei ką tik. Nu nerealaus grožio
Va...
Man jis paciai patinka, kas labai retai buna
Vakariniai Irisai - šilko šalis prie vakarinės suknelės, 180x90, ponge
Man jis paciai patinka, kas labai retai buna
Vakariniai Irisai - šilko šalis prie vakarinės suknelės, 180x90, ponge
QUOTE(Defliune @ 2012 09 11, 17:54)
Va...
Kaip jau sakiau... žiaaaauriai gražus man. Spalvos irisai nu super super
ir man LABAI grazu
Defliune nu pas tave paskutiniu metu ir dydziai darbu...
Defliune nu pas tave paskutiniu metu ir dydziai darbu...
Aciu, Elija ir Daivute
Tikrai, dydziai ispudingi, teko vyrui antra rema padaryti Tokie uzsakymai
Tikrai, dydziai ispudingi, teko vyrui antra rema padaryti Tokie uzsakymai
ŠAUNUOLĖ!!!!!!!!!!!
puikiai žinau ką reiškia tokie dideli darbai... po jų mažesni taposi daug daug lengviau ir nebeatrodo tokie sunkūs
ELIJA baisiai laukiu laukiu laukiu tavo darbuko!!!!!!!!!!! ne po menesio - DABAR, ... na gerai... po savaites!!!!!!!!!!
puikiai žinau ką reiškia tokie dideli darbai... po jų mažesni taposi daug daug lengviau ir nebeatrodo tokie sunkūs
ELIJA baisiai laukiu laukiu laukiu tavo darbuko!!!!!!!!!!! ne po menesio - DABAR, ... na gerai... po savaites!!!!!!!!!!