Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

negeru manieru ir be skareles ismoks jei panores lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 09 10, 12:12)
negeru manieru ir be skareles ismoks jei panores lotuliukas.gif  biggrin.gif

Baik, nori kad man giminės po to smegenis zulintu?
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 09 10, 10:51)
Butu puikus darbas, bet saule labai primityvi  blush2.gif

g.gif tikrai, visiems neitiksi g.gif

Aciu visiems uz siltus zodzius smile.gif
Atsakyti
Pripažįstu saulė primityvoka, jei sąžiningai tai tik po žodžių ir atkreipiau dėmesį, nors ir norėjau paprastos, bet reikėjo akių formą keist. Man taip būna jei susikoncentruoju į kažką vieną, o čia tai avys, neatkreipiu dėmesio į detalę kokią.
Prižadu pasitaisysiu kitam darbe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 09 10, 12:42)
Pripažįstu saulė primityvoka, jei sąžiningai tai tik po žodžių ir atkreipiau dėmesį, nors ir norėjau paprastos, bet reikėjo akių formą keist. Man taip būna jei susikoncentruoju į kažką vieną, o čia tai avys, neatkreipiu dėmesio į detalę kokią.
Prižadu pasitaisysiu kitam darbe smile.gif

As zinau, kokie jusu kiti darbeliai nuostabus buna wub.gif , tad ir drisau si ta pasakyt apie saulute 4u.gif

O kuryba turbut tuo ir idomi, kad niekada negali but tikras kaip finale iseis smile.gif
Atsakyti
mano manymu.... nuostabu yra tai, kad galima isgirsti ivairias nuomones, skirtinga poziuri ax.gif as labai labai noreciau daugiau skirtingu nuomoniu isgirsti apie savo darbus 4u.gif 4u.gif 4u.gif tada ir pats kitu kampu paziuri biggrin.gif
*Mirabella* nemanau, kad tavi supyko ar isizeide g.gif
Atsakyti
Hey, saulytės jūs saulytės 4u.gif Kokia nuostabi diena na na na thumbup.gif Darbo daaaug, bet aš linksma cool.gif
Žinot ką? vakar jau išpakavau vieną šalį iš celofankės ir netgi pasidėjau "ant akių". Šian išsitrauksiu teptukus...rytoj dažus, tai po mėnesio gal ką ir nupiešiu lotuliukas.gif Haaahahaha

Defliune, parodyk savo mėlynąjį kur FB įmestei ką tik. Nu nerealaus grožio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 11 rugsėjo 2012 - 16:50
Va... 4u.gif

Man jis paciai patinka, kas labai retai buna drinks_cheers.gif

Vakariniai Irisai - šilko šalis prie vakarinės suknelės, 180x90, ponge

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 11 rugsėjo 2012 - 16:56
QUOTE(Defliune @ 2012 09 11, 17:54)

Kaip jau sakiau... žiaaaauriai gražus man. Spalvos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif irisai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu super super wub.gif
Atsakyti
ir man LABAI grazu wub.gif wub.gif biggrin.gif
Defliune nu pas tave paskutiniu metu ir dydziai darbu... mastau.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
Aciu, Elija ir Daivute smile.gif

Tikrai, dydziai ispudingi, teko vyrui antra rema padaryti smile.gif Tokie uzsakymai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
ŠAUNUOLĖ!!!!!!!!!!! wub.gif
puikiai žinau ką reiškia tokie dideli darbai... doh.gif po jų mažesni taposi daug daug lengviau biggrin.gif ir nebeatrodo tokie sunkūs rolleyes.gif

ELIJA baisiai laukiu laukiu laukiu tavo darbuko!!!!!!!!!!! wub.gif ne po menesio - DABAR, ... na gerai... po savaites!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 11 rugsėjo 2012 - 18:43