Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Į folgą nesuku tik gerai užsandarinu su folga. O aplamai fiksavimui tai reikalingas karštis ir slėgis kurį sudaro garai
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Neprerseniausiai tik išmokau išsitemt šilką ax.gif norėjau įket savo pirma šalikuti jūsų kritikai, ale žūriu dar reik mokslus praeiti, kaip fotografijas įkelt. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikuttės, pagaliau jus radau. thumbup.gif
Sakykit, kas vilnietės, gal žinot kur išsikėlė krautuvėlė buvusi Ermitažo kasų pašonėje. Senokai nesidomėjau visais tais reikaliukais. Sugalvojau šį bei tą pas juos nupirkti.... ir neberadau blush2.gif
Atsakyti
Prie kult8ros ministerijos šalia yra toks verslo centras, tai po dešinę pusę įėjimas.
Atsakyti
J.Basanavičiaus g. 7 Verslo centras "B7"
užėjus po pastatų iškart po dešine, įėjimas iš lauko.
kontaktinis asmuo: Gintarė Skapienė mob.t.: 8 612 73522

Darbo Laikas:

Pirmadienis - Penktadienis: 11:00 - 19:00
Atsakyti
Na štai pagaliau įkėliau savo šalikėlį 4u.gif

user posted image
Atsakyti
ačiuks, merginos. wub.gif

Pavydžiu jums stabilumo.

Mano šilkiniai šalikai jau tik prisiminimuose, dar pabaiginėju kelis paveikslus ant šilko su mineraliniais dažais ir kinišku tušu, o dabar paklaidžiojus po dekupažo derinyje su šilko tapyba džiungles, matyt nersiu mokintis interjerinių lėlių meno ax.gif
Atsakyti
Labas, Vaiva smile.gif

Sveika atvykusi smile.gif Man labai patinka tavo tulpes, tik noretusi ir isskleisto varianto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 14 gegužės 2012 - 20:23
Labukas dar syki

išskleisto varianto fotografija nekokia blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gražus šalikėlis gavos, nu kokia šaunuolė
Atsakyti
rimulėėė man labai labai grazus salikelis wub.gif wub.gif wub.gif ir spalvu perejimai ir druskos panaudojimai SUPERINIAI!!!!!!! wub.gif thumbup.gif pati tokio noreciau biggrin.gif
Atsakyti
Grazus salikelis thumbup.gif

Niu, zodz gavau klausima, yra stoooooras silkas. Ir konturuotas buvo is abieju pusiu, su ideja, kad vistiek prabegs, buvo uz konturu drekinta, dazyta, tada prabege, ir dabar klausimas, kaip galima pagrazint ar batika kokia ar kaip g.gif
ar fona koki dengt g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 15 gegužės 2012 - 10:16