Į folgą nesuku tik gerai užsandarinu su folga. O aplamai fiksavimui tai reikalingas karštis ir slėgis kurį sudaro garai
Labukas visoms
Neprerseniausiai tik išmokau išsitemt šilką norėjau įket savo pirma šalikuti jūsų kritikai, ale žūriu dar reik mokslus praeiti, kaip fotografijas įkelt.
Neprerseniausiai tik išmokau išsitemt šilką norėjau įket savo pirma šalikuti jūsų kritikai, ale žūriu dar reik mokslus praeiti, kaip fotografijas įkelt.
sveikuttės, pagaliau jus radau.
Sakykit, kas vilnietės, gal žinot kur išsikėlė krautuvėlė buvusi Ermitažo kasų pašonėje. Senokai nesidomėjau visais tais reikaliukais. Sugalvojau šį bei tą pas juos nupirkti.... ir neberadau
Sakykit, kas vilnietės, gal žinot kur išsikėlė krautuvėlė buvusi Ermitažo kasų pašonėje. Senokai nesidomėjau visais tais reikaliukais. Sugalvojau šį bei tą pas juos nupirkti.... ir neberadau
Prie kult8ros ministerijos šalia yra toks verslo centras, tai po dešinę pusę įėjimas.
J.Basanavičiaus g. 7 Verslo centras "B7"
užėjus po pastatų iškart po dešine, įėjimas iš lauko.
kontaktinis asmuo: Gintarė Skapienė mob.t.: 8 612 73522
Darbo Laikas:
Pirmadienis - Penktadienis: 11:00 - 19:00
užėjus po pastatų iškart po dešine, įėjimas iš lauko.
kontaktinis asmuo: Gintarė Skapienė mob.t.: 8 612 73522
Darbo Laikas:
Pirmadienis - Penktadienis: 11:00 - 19:00
ačiuks, merginos.
Pavydžiu jums stabilumo.
Mano šilkiniai šalikai jau tik prisiminimuose, dar pabaiginėju kelis paveikslus ant šilko su mineraliniais dažais ir kinišku tušu, o dabar paklaidžiojus po dekupažo derinyje su šilko tapyba džiungles, matyt nersiu mokintis interjerinių lėlių meno
Pavydžiu jums stabilumo.
Mano šilkiniai šalikai jau tik prisiminimuose, dar pabaiginėju kelis paveikslus ant šilko su mineraliniais dažais ir kinišku tušu, o dabar paklaidžiojus po dekupažo derinyje su šilko tapyba džiungles, matyt nersiu mokintis interjerinių lėlių meno
Labas, Vaiva
Sveika atvykusi Man labai patinka tavo tulpes, tik noretusi ir isskleisto varianto
Sveika atvykusi Man labai patinka tavo tulpes, tik noretusi ir isskleisto varianto
Gražus šalikėlis gavos, nu kokia šaunuolė
rimulėėė man labai labai grazus salikelis ir spalvu perejimai ir druskos panaudojimai SUPERINIAI!!!!!!! pati tokio noreciau
Grazus salikelis
Niu, zodz gavau klausima, yra stoooooras silkas. Ir konturuotas buvo is abieju pusiu, su ideja, kad vistiek prabegs, buvo uz konturu drekinta, dazyta, tada prabege, ir dabar klausimas, kaip galima pagrazint ar batika kokia ar kaip
ar fona koki dengt
Niu, zodz gavau klausima, yra stoooooras silkas. Ir konturuotas buvo is abieju pusiu, su ideja, kad vistiek prabegs, buvo uz konturu drekinta, dazyta, tada prabege, ir dabar klausimas, kaip galima pagrazint ar batika kokia ar kaip
ar fona koki dengt