Sunku, ką pasakyt nemačius
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 14:15)
musu temuke visai numirus....
Bet jau kaip įėjai su viesulu į temą ir nubloškei tfu t.y. pribloškei visas...
Mažyte, kaip gražu TALENTAS, auksinės rankos. Aš vis neatsistebiu, kaip puikiai tu šešėliuoji. Tavo darbai tokie gyvi, man taip gražu, kaip koks kosmosas nesuvokiami tavo piešiniai
QUOTE(Moniqy @ 2012 08 28, 21:15)
O aš tą savajį nuspalvojau, ale bet taip nepatinka, norėjau ryškiaspalvių gėlių švisiam gelsvam fone, o išėjo gėlės kokių norėjau abrikosų spalvos fone ir nebežinau kaip pataisyt, nes galvojau, kad bus gerai pagyvint aprangą, nu ale nėr gerai kuo toliau tuo labiau.
jau kai pradedi taisyti.... bent pas mane nieko gero nebesigauna... padek darba kur pailseti, o po kurio laiko pazvelgus pailsejusiom akim gal kitaip atrodys, ar atsiras kokia gera mintis
ELIJYTE dekui tau labai labai jauciu, kad pergiri mane... bet vis tiek labai gera
turiu ideju nespalvotiems darbams, labai noriu pabandyti, tik pabaigsiu savo darbelius
galvoju vien tik juoda, ar kokia kita spalva bei jos atspalvius naudojant turetu graziai atrodyti ir tos pacios aguoneles
Daiva, nuostabus darbas, man kaip ir Aurellijai patinka seseliavimas, tikrai profesionalus darbas
Monochromatiniai tikrai turi atrodyti nuostabiai, manau, nesvarbu, kokia spalva busi pasirinkus, tikrai tavo darbai atrodys profesionaliai.
Monochromatiniai tikrai turi atrodyti nuostabiai, manau, nesvarbu, kokia spalva busi pasirinkus, tikrai tavo darbai atrodys profesionaliai.
Defliune aciu mazutele norejau taves paklausti maciau etsy tavo darbelius (ir daugelio kitu mergyciu), kiek jie ima uz ideta darba, ar uz parduota darba ima procentus
O yeee, jau įsivaizduoju kaip bus gražu juoda/balta.
Daivute, nepergiriu tikrail. Jei man nepatinka aš iš vis geriau nieko nesakysiu
Daivute, nepergiriu tikrail. Jei man nepatinka aš iš vis geriau nieko nesakysiu
Etsy uz idejima skelbimo ima berods 0,2 dolerio. Skelbimo galiojimo laikas tikrai ilgas.
Po to ima berods PayPal kai gauni pinigelius i PayPal saskaita, atrodo kazkos procentas uz transakcijas.
Jei nori isgryninti pinigus i savo kreditine saskaita, kuri prijungta prie PayPal, tai tau kainuos 7 dolerius ar eurus, nepamenu. As to niekada nedariau, neapsimoka, man tie pinigai PayPal ir buna.
Labai patogu, kita karta atsiskaitant PayPal nuo jos ir nuima, o pinigai tavo kreditineje saskaitoje lieka nepaliesti.
Po to ima berods PayPal kai gauni pinigelius i PayPal saskaita, atrodo kazkos procentas uz transakcijas.
Jei nori isgryninti pinigus i savo kreditine saskaita, kuri prijungta prie PayPal, tai tau kainuos 7 dolerius ar eurus, nepamenu. As to niekada nedariau, neapsimoka, man tie pinigai PayPal ir buna.
Labai patogu, kita karta atsiskaitant PayPal nuo jos ir nuima, o pinigai tavo kreditineje saskaitoje lieka nepaliesti.
ELIJA o pas tave nebera noro piesti... o galka nors pradejai
Defliune aciu labai uz atsakyma mazdaug taip ir supratau, tik tinginiui lengviau pasiklausti nei paciam knistis ir aiskintis..
Defliune aciu labai uz atsakyma mazdaug taip ir supratau, tik tinginiui lengviau pasiklausti nei paciam knistis ir aiskintis..
Prasome, man net keista, kad iki siolei nera ten tavo darbu Juos butina parodyti placiam pasauliui
masciau apie sia internetine parduotuve... tik kad silko darbu ten devynios galybes, norint, kad tave pastebetu reikia daug laiko praleisti nete sudarinejant visokias nesamones reklamai, ar deti vis naujus darbus, kad nebutu tavo darbai giliai pabaigoje ir pan.... pastebejau, kad kai kuriuos pardavejus pats eatsy kelia i prieki
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 21:31)
ELIJA o pas tave nebera noro piesti... o galka nors pradejai
Aš dar biškutį neatsigaunu... vyrui pasižadėjau teises išsilaikyti, tai dabar joms pirmenybė, o kai oras subjurs ir nieko nveiksime, gal ir pradėsiu vėl peckiot. Pasiilgau iš tikro jau, bet lig šiol nelabai turėjau laiko
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 21:41)
pastebejau, kad kai kuriuos pardavejus pats eatsy kelia i prieki
Jo ten parodiniai tokie įdedami apetito sužadinimui. Bet man patinka tas puslapis..
Defliune, man rodos tau jau greit į darbelį nusimato? Ar aš klystu?