vietoj tikrai nėr skurdus, dar gali nueit į Artinn
sveikuteles mergaiciukes
Josette aciukas
tavi ar jau turi davydovo vasko prietaisiuka? o gal jau su juo piesi jei taip, kokie ispudziai?
mergytes gal kas zinot kur vasko ne granulem, o pagaliukais kokiais galima nusipirkti? ar tik zvakes parduotuvej... kalbu apie parafinini vaska
Josette aciukas
tavi ar jau turi davydovo vasko prietaisiuka? o gal jau su juo piesi jei taip, kokie ispudziai?
mergytes gal kas zinot kur vasko ne granulem, o pagaliukais kokiais galima nusipirkti? ar tik zvakes parduotuvej... kalbu apie parafinini vaska
Su prietaisu tai tik ruošiuos, gal meduzas ir piešiu su juo
o aš dabar vargstu su satinu 19,5 mm.... kažkaip taip dar nebuvo stiklinį vamzdelį su platesniu snapuku sudaužė vaikai... tai kontūrą dėjau plonyčiu... o dabar kovoju su pasekmėmis..
Ar iš abiejų pusių kontūravai?
nea... nereikia is abieju pusiu jei konturuoji benzininiu pagrindu gutta, arba vasku
tik kontura reikia deti platesniu kakleliu vamzdeliu, neskubant, kad gerai susigertu i silka
labai patiko davydovo konturas - jis nesmirda, po fiksavimo nesijaucia silko sukietejimo, gammos konturas irgi geras ir tinka tankiems silkams, taciau jis taaaaaaaaip dvokia...
placiu kakleliu vaikai sudauze vamzduka... pagalvojau, kad gal gerai bus ir plonyte konturine linija.... taciau gerai nebuvo gavau siuntinuka su naujais vamzdukais ir dar karteli visus konturus praejau - dabar viskas ciki tik laiko sanaudos patapo dideles..
tik kontura reikia deti platesniu kakleliu vamzdeliu, neskubant, kad gerai susigertu i silka
labai patiko davydovo konturas - jis nesmirda, po fiksavimo nesijaucia silko sukietejimo, gammos konturas irgi geras ir tinka tankiems silkams, taciau jis taaaaaaaaip dvokia...
placiu kakleliu vaikai sudauze vamzduka... pagalvojau, kad gal gerai bus ir plonyte konturine linija.... taciau gerai nebuvo gavau siuntinuka su naujais vamzdukais ir dar karteli visus konturus praejau - dabar viskas ciki tik laiko sanaudos patapo dideles..
musu temuke visai numirus....
parodysiu savo mergyte... bus tunika, satinas 19,5 mm
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 04:15)
musu temuke visai numirus....
Be zodziu kaip grazu...
Gražu Daiva. N a pas manę eilinės aguonos, šiom dienom pafotkinsiu
lasvegiete, tavi ačiuks
tavi kodel eilines? tau nepatinka aguonos
tavi kodel eilines? tau nepatinka aguonos
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 16:48)
Daiva, man jos pabodo. Jos gražios, tapybiškos, man gerai gaunas, bet kaip man jas nuobodu tapyt. Dažniausiai nori tokių kaip jau matė.
O aš tą savajį nuspalvojau, ale bet taip nepatinka, norėjau ryškiaspalvių gėlių švisiam gelsvam fone, o išėjo gėlės kokių norėjau abrikosų spalvos fone ir nebežinau kaip pataisyt, nes galvojau, kad bus gerai pagyvint aprangą, nu ale nėr gerai kuo toliau tuo labiau.