Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

vietoj tikrai nėr skurdus, dar gali nueit į Artinn
Atsakyti
sveikuteles mergaiciukes smile.gif

Josette aciukas 4u.gif

tavi ar jau turi davydovo vasko prietaisiuka? o gal jau su juo piesi g.gif jei taip, kokie ispudziai?

mergytes gal kas zinot kur vasko ne granulem, o pagaliukais kokiais galima nusipirkti? ar tik zvakes parduotuvej... kalbu apie parafinini vaska 4u.gif
Atsakyti
Su prietaisu tai tik ruošiuos, gal meduzas ir piešiu su juo smile.gif
Atsakyti
o aš dabar vargstu su satinu 19,5 mm.... kažkaip taip dar nebuvo doh.gif stiklinį vamzdelį su platesniu snapuku sudaužė vaikai... tai kontūrą dėjau plonyčiu... o dabar kovoju su pasekmėmis.. biggrin.gif
Atsakyti
Ar iš abiejų pusių kontūravai?
Atsakyti
nea... biggrin.gif nereikia is abieju pusiu jei konturuoji benzininiu pagrindu gutta, arba vasku
tik kontura reikia deti platesniu kakleliu vamzdeliu, neskubant, kad gerai susigertu i silka 4u.gif
labai patiko davydovo konturas - jis nesmirda, po fiksavimo nesijaucia silko sukietejimo, gammos konturas irgi geras ir tinka tankiems silkams, taciau jis taaaaaaaaip dvokia...
placiu kakleliu vaikai sudauze vamzduka... pagalvojau, kad gal gerai bus ir plonyte konturine linija.... taciau gerai nebuvo doh.gif gavau siuntinuka su naujais vamzdukais ir dar karteli visus konturus praejau - dabar viskas ciki biggrin.gif tik laiko sanaudos patapo dideles.. ax.gif
Atsakyti
musu temuke visai numirus.... verysad.gif
parodysiu savo mergyte... bus tunika, satinas 19,5 mm

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 04:15)
musu temuke visai numirus.... verysad.gif
parodysiu savo mergyte... bus tunika, satinas 19,5 mm

bigsmile.gif Be zodziu kaip grazu...
Atsakyti
Gražu Daiva. N a pas manę eilinės aguonos, šiom dienom pafotkinsiu
Atsakyti
lasvegiete, tavi ačiuks 4u.gif

tavi kodel eilines? tau nepatinka aguonos ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 28, 16:48)
lasvegiete, tavi ačiuks 4u.gif

tavi kodel eilines? tau nepatinka aguonos ax.gif  g.gif

Daiva, man jos pabodo. Jos gražios, tapybiškos, man gerai gaunas, bet kaip man jas nuobodu tapyt. Dažniausiai nori tokių kaip jau matė.
Atsakyti
O aš tą savajį nuspalvojau, ale bet taip nepatinka, norėjau ryškiaspalvių gėlių švisiam gelsvam fone, o išėjo gėlės kokių norėjau abrikosų spalvos fone ir nebežinau kaip pataisyt, nes galvojau, kad bus gerai pagyvint aprangą, nu ale nėr gerai kuo toliau tuo labiau.
Atsakyti