Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Manau šis variantas geresnis
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ant darbo matosi gana dideli paplaukimai juodo dazo.... man be krakle tavo rudenelis grazesnis... ax.gif atsiprasau jei ka ne taip parasiau 4u.gif
Atsakyti
Tai gi da mokaus, o lapai man tiesiog greitai pasidaro smile.gif ir paplaukimu šį kart tikrai mažiau ir kaip sakiau trečias darbas bus jau beveik geras smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pastoviai skaitau jusu tema ir tyliai zaviuosi jusu visu darbais...noriu paklausti Tavi apie jos darbeli, atlikta sepia..man labai patiko ir as seniai galvoju, kaip isgauti toki efekta..Tavi, ar tu maisei kazkokias spalvas, kad isgauti ta sepia, ar naudojai kazkokia gatava spalva?
Atsakyti
QUOTE(Vijapinavija @ 2012 08 21, 10:13)
Sveikos merginos, pastoviai skaitau jusu tema ir tyliai zaviuosi jusu visu darbais...noriu paklausti Tavi apie jos darbeli, atlikta sepia..man labai patiko ir as seniai galvoju, kaip isgauti toki efekta..Tavi, ar tu maisei kazkokias spalvas, kad isgauti ta sepia, ar naudojai kazkokia gatava spalva?

Marabu palėtė turi sepiją, tik norint išgaut atspalvius skiedžiau vandeniu. Bet iš principo įmi rudą tansią spalvą ir skiedi į porą indų išgaudama reikiamą spalvos intensyvumą
Atsakyti
Aciu-bandysiu ir as

QUOTE(tavi @ 2012 08 21, 10:21)
Marabu palėtė turi sepiją, tik norint išgaut atspalvius skiedžiau vandeniu. Bet iš principo įmi rudą tansią spalvą ir skiedi į porą indų išgaudama reikiamą spalvos intensyvumą

Atsakyti
Tavi man tavo abu šalikėliai patinka thumbup.gif pirmasis ypač wub.gif
daivaV tavo darbelis puikus wub.gif
smagu, bandot naujus dalykus, šaunuolės thumbup.gif
Elija, kaip norėčiau ir aš pamatyti tavo nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
Jau tavi sakiau, bet ir aš prisidedu prie Josette, tikrai gražūs šalikiukai ir technika man labai patinka. 4u.gif

QUOTE(Josette @ 2012 08 22, 21:05)
Elija, kaip norėčiau ir aš pamatyti tavo nuotraukas blush2.gif

Įmečiau kelias į AŽ. mirksiukas.gif Jau greeeit turėsiu profesionalias. assa.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū. Smagu kai patinka bandymai.
Elija, nu labai lauksiu ir kitų nuotraukų smile.gif
Atsakyti
kur siulytumet pirkt/ziuret kartono/pasparto paveikslams? g.gif
durnai, kad dydis pas mane varijuoja
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 08 23, 15:32)
kur siulytumet pirkt/ziuret kartono/pasparto paveikslams? g.gif
durnai, kad dydis pas mane varijuoja

geriausia pirkti Dysnos gatvė 4
Atsakyti
Meno muza? g.gif ju www toks skurdus, kad nesuprasi, ka jie ten veikia doh.gif
Atsakyti