Manau šis variantas geresnis
ant darbo matosi gana dideli paplaukimai juodo dazo.... man be krakle tavo rudenelis grazesnis... atsiprasau jei ka ne taip parasiau
Tai gi da mokaus, o lapai man tiesiog greitai pasidaro ir paplaukimu šį kart tikrai mažiau ir kaip sakiau trečias darbas bus jau beveik geras
Sveikos merginos, pastoviai skaitau jusu tema ir tyliai zaviuosi jusu visu darbais...noriu paklausti Tavi apie jos darbeli, atlikta sepia..man labai patiko ir as seniai galvoju, kaip isgauti toki efekta..Tavi, ar tu maisei kazkokias spalvas, kad isgauti ta sepia, ar naudojai kazkokia gatava spalva?
QUOTE(Vijapinavija @ 2012 08 21, 10:13)
Sveikos merginos, pastoviai skaitau jusu tema ir tyliai zaviuosi jusu visu darbais...noriu paklausti Tavi apie jos darbeli, atlikta sepia..man labai patiko ir as seniai galvoju, kaip isgauti toki efekta..Tavi, ar tu maisei kazkokias spalvas, kad isgauti ta sepia, ar naudojai kazkokia gatava spalva?
Marabu palėtė turi sepiją, tik norint išgaut atspalvius skiedžiau vandeniu. Bet iš principo įmi rudą tansią spalvą ir skiedi į porą indų išgaudama reikiamą spalvos intensyvumą
Aciu-bandysiu ir as
QUOTE(tavi @ 2012 08 21, 10:21)
Marabu palėtė turi sepiją, tik norint išgaut atspalvius skiedžiau vandeniu. Bet iš principo įmi rudą tansią spalvą ir skiedi į porą indų išgaudama reikiamą spalvos intensyvumą
Tavi man tavo abu šalikėliai patinka pirmasis ypač
daivaV tavo darbelis puikus
smagu, bandot naujus dalykus, šaunuolės
Elija, kaip norėčiau ir aš pamatyti tavo nuotraukas
daivaV tavo darbelis puikus
smagu, bandot naujus dalykus, šaunuolės
Jau tavi sakiau, bet ir aš prisidedu prie Josette, tikrai gražūs šalikiukai ir technika man labai patinka.
Įmečiau kelias į AŽ. Jau greeeit turėsiu profesionalias.
QUOTE(Josette @ 2012 08 22, 21:05)
Įmečiau kelias į AŽ. Jau greeeit turėsiu profesionalias.
Mergaitės, ačiū. Smagu kai patinka bandymai.
Elija, nu labai lauksiu ir kitų nuotraukų
Elija, nu labai lauksiu ir kitų nuotraukų
kur siulytumet pirkt/ziuret kartono/pasparto paveikslams?
durnai, kad dydis pas mane varijuoja
QUOTE(Yyy @ 2012 08 23, 15:32)
kur siulytumet pirkt/ziuret kartono/pasparto paveikslams?
geriausia pirkti Dysnos gatvė 4
Meno muza? ju www toks skurdus, kad nesuprasi, ka jie ten veikia